lekarz Katarzyna Młodzianowska-Kosel

2,9
2,8
2,7
2,8

Pani Doktor Młodziankowska-Kosel jest wybitnym lekarzem.Bardzo kompetenta,bardzo szczegółowa.Nie bagatelizuje kompletnie niczego.Od kilkunastu lat jestem pacjentką Pani Doktor i osobiście polecam jak najszczerzej!Nie przychodzimy do lekarza na kawusię i pogawędki, po rzetelną poradę,fachową opiekę. NIE ZGADZAM SIĘ Z TWIERDZENIAMI,iż Pani Doktor jest niemiła.Nie prowadzi sklepiku ze słodkościami a dziennie przyjmuje wiele pacjentek z naprawdę różnymi problemami. Skupienie,analizowanie wielu różnych przypadkow na litość ..jest wyczerpujące!Pani Doktor..dziękuję za wszystko!

Powiem krótko uciekać od tego lekarza !!!! Nie miła, starszy że dziecko chore źle zmierzyła nt jak jej powiedziałam że mam zrobione testy nifty że ryzyka niskie wyszły to na mnie nakrzyczała czemu wcześniej o tym nie wiedziała , brzuch bolał przez 2 dni po badaniu

Nie polecam tej doktor. Najgorsza lekarka u jakiej byłam - badania w Mastermed. Kobieta nie powinna być lekarzem. Odradzam.

U Pani doktor prowadziłam 2 ciąże i urodziłam zdrowe dzieci. Nie miałam uwag do niej. Potem z powodu słabych wyników cytologii mówiła mi że umrę na raka i że najchętniej „wywaliłaby mi wszystko” (czyli usunęła macicę) ale podkreślałam jej że chcę mieć jeszcze trzecie dziecko. Całe szczęście nie dałam się namówić na „wywalenie macicy” i zmieniłam lekarza. Jeszcze dzwoniła do mnie na telefon komórkowy dopytywać dlaczego nie zapisałam się na zabieg. To było jakieś 8 lat temu. Dziś mam i 3 zdrowe dziecko (oczywiście ciąża prowadzona już u innego lekarza) i prawidłowe badania cytologiczne. Serdecznie NIE POLECAM.

Wizyta była tragiczna, moja pierwsza ciąża jest okropnie stresująca zwłaszcza, że wyniki nie są idealne, poza tym ciągły ból brzucha który dodatkowo dokłada mi zmartwień. Pani doktor była bardzo nie sympatyczna, podnosiła głos każąc coś zrobić bo nie jestem jedyną pacjentką ( maluszek nie chciał się odwrócić i p. Kasia miała możliwość w danym momencie zbadać jedynie kręgosłup) Pani Doktor nie potrafi odpowiedzieć spokojnie na pytanie tylko od razu atakuje, sugerowała że używam używek cytuje: "50% procent kobiet używa alkoholu lub innych używek podczas ciąży nawet jak mówią że tak …

Pani Doktor nie potrafi odpowiedzieć spokojnie na pytanie tylko od razu atakuje, sugerowała że używam używek cytuje: "50% procent kobiet używa alkoholu lub innych używek podczas ciąży nawet jak mówią że tak nie jest" oczywiście przerwałam jej kiedy to mówiła i powiedziałam, że nie należę do tych 50% kobiet które robią takie rzeczy...
Nie potrafi się zachować taki brak kultury nie powinien być tolerowany. Powiedziano mi że mam tyle tkanki tłuszczowej że nie ma szans na uszkodzenie dziecka noszę rozmiar M/L więc wydaje mi się że nie jestem gruba.
Wizyta miała miejsce w Mastermed.
Można byłoby jeszcze sporo pisać co wydarzyło się, ale tu już sobie oszczedze nerwów. Nie polecam jeśli ktoś ma słabą psychikę idzie się załamać...

Brak słów. Nigdy nie spotakalm się z takim traktowaniem i nawet poniżaniem. Badanie bardzo bolesne . Wyszłam z gabinetu zapłakana i nic się nie dowiedziałam o stanie dziecka . Nie polecam.

Jestem pacjentką Pani doktor Młodzianowskiej-Kosel od wielu lat. Badania zawsze przeprowadzone rzetelnie, dokładnie, profesjonalnie, Pani doktor rzeczowa, konkretna, skoncentrowana na swojej pracy. 'Nie owija w bawełnę" i jest bardzo dobrą specjalistką od USG i to cenię. Gdy była potrzeba zabiegu, wystawiła skierowanie do szpitala i wszystko dokładnie wyjaśniła.

Byłam na badaniach połówkowych w MASTERMED Białymstok. Ta pani nie powinna pracować z ludźmi. Niemiła i niedelikatna, nie była w stanie określić płci, więc bardzo mocno ciskała brzuch, który bolał do końca dnia. Jak powiedziałam, że na dwóch wizytach mój ginekolog określił płeć to stwierdziła, że to nierzetelne, bo nie ona to powiedziała. Badanie dopochwowe najbardziej bolesne w moim życiu. Miała do mnie pretensje, że recepcjonistka zrobiła literówkę, która widniała tylko w ich systemie, a do którego ja nie mam dostępu. Pozwalała sobie na niemiłe komentarze. Brak profesjonalizmu i podejścia do pacjenta.

Pani Katarzyna powinna zastanowić się nad zmianą zawodu dla dobra pacjentek. Strasznie opryskliwa, niemiła Pani. Byłam u niej w 30 tc w Mastermedzie i do końca ciąży żałowałam że tam poszłam, bo żyłam w strachu czy moje dziecko urodzi się zdrowe. Pani Katarzyna nastraszyła mnie, nagadała takich glupot, że z gabinetu wyszłam ze łzami w oczach myśląc, że moje dziecko urodzi się chore. Ostatnie 10 tygodni zamiast sielanki i przygotowywania do porodu, to był płacz i niepewność, oraz masa dodatkowych niepotrzebnych badań. Strach o zdrowie dziecka okazał się niepotrzebny, bo dziecko urodziło się zdrowe, a Pani Katarzyna powinna zastanowić się nad sobą, bp kiedyś może przez tą Panią dojść do tragedii.

Pani doktor Katarzyna Młodzianowska-Kosel jest wybitnym specjalistą, bardzo dobrze i rzetelnie prowadzi ciążę, wszystko dokładnie wyjaśnia. Troszczy sie o swoje pacjentki i nie tylko te ktore chodzą do niej na prywatne wizyty. Troszczy sie o każdą kobietę, jej dziecko, ich życie i zdrowie. Bardzo kompetentna, uzdolniona, rzetelna i konkretna. Dziękuję pani doktor za opiekę i poświęcenie , dzięki pani jest nowy człowiek na tym świecie.żyje i ja i mój syn.Dziękuję za pani dobroć i serce.