Witam Wszystkich!
Nazywam się Konrad Zarod i jestem lekarzem dentystą.
Ukończyłem Warszawski Uniwersytet Medyczny w 2008 roku.
Od roku 2014 mam przyjemność prowadzić …
Witam Wszystkich!
Nazywam się Konrad Zarod i jestem lekarzem dentystą.
Ukończyłem Warszawski Uniwersytet Medyczny w 2008 roku.
Od roku 2014 mam przyjemność prowadzić swój własny gabinet stomatologiczny: Alchemię Uśmiechu.
Gabinet mieści się na Mokotowie w Warszawie, w niedalekiej odległości od stacji metra Pole Mokotowskie.
Zapraszam do umówienia się na wizytę kontrolną.
W codziennej praktyce zajmuję się endodoncją, stomatologią zachowawczą i protetyką.
Wszystkie zabiegi staram się wykonywać pod mikroskopem, co zwiększa ich skuteczność.
W wolnej chwili, zapraszam do odwiedzenia tworzonego przeze mnie profilu na Facebooku "Lek. dent. Konrad Zarod".
Zapraszam:
Gabinet Stomatologiczny
Alchemia Uśmiechu
ul. Bruna 9
Warszawa , Mokotów.
Najlepszy stomatolog w Warszawie. Wizyta przebiegła bez stresu. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka dobrego i godnego zaufania stomatologa.
Zabiegi są wykonywane bezboleśnie, w spokojnej atmosferze, a wszystko jest jasno tłumaczone. Widać pełen profesjonalizm i prawdziwą troskę o pacjenta.
Przyszłam z bolącym zębem i doktor wyleczył go szybko, dokładnie i absolutnie bez stresu. Plomba jest perfekcyjnie gładka, nie odstaje, nic mnie nie uwiera ani nie przeszkadza podczas jedzenia. Widać, że pan doktor ma świetną rękę i ogromną precyzję. Świetny specjalista — na pewno będę wracać!
Świetny specjalista — na pewno będę wracać!
To prawdziwy profesjonalista z ogromnym doświadczeniem i świetnym podejściem do pacjenta. Zabiegi wykonuje bardzo dokładnie, wszystko spokojnie tłumaczy i sprawia, że nawet stresujące wizyty przebiegają w miłej atmosferze. Gabinet jest nowoczesny, a cały personel życzliwy i pomocny. Polecam z całego serca — wreszcie trafiłam na dentystę, do którego idzie się bez obaw!
Jestem bardzo zadowolony z wizyty u Pana Doktora! Moje zęby w końcu są wyleczone, a wykonane plomby wyglądają tak naturalnie, że w ogóle nie widać, gdzie były ubytki. Doktor nie tylko zadbał o leczenie, ale też pokierował mnie dalej na konsultację ortodontyczną, dzięki czemu jestem o krok bliżej do mojego wymarzonego uśmiechu. Profesjonalne podejście, dokładność i miła atmosfera — serdecznie polecam!
Pan doktor Zarod to wyjątkowo kompetentny i uprzejmy specjalista. Wizyty są bezstresowe, a leczenie zawsze dokładne i skuteczne. Bardzo dobre podejście do pacjenta i pełen profesjonalizm. Gorąco polecam!
Świetny stomatolog — profesjonalny, delikatny i bardzo życzliwy. Dokładnie tłumaczy każdy etap leczenia, a wizyty przebiegają w spokojnej atmosferze. Efekty pracy są naprawdę bardzo dobre. Z pełnym przekonaniem polecam!
Byłam na pierwszej wizycie u Pana Doktora i jestem bardzo zadowolona. Wszystko zostało szczegółowo wyjaśnione - lekarz wykonał zdjęcia aparatem i pokazał co wymaga leczenia, omówił każdy etap. Na pantomogram zostałam skierowana do innej placówki, ale cała dokumentacja jest przesyłana mailowo, więc wszystko przebiega sprawnie i bezproblemowo. Świetna organizacja i profesjonalne podejście.
Świetna organizacja i profesjonalne podejście.
Super dentysta. Na wizytę trafiłem z zębem do leczenia, ale okazało się, że to było moje jedno z najmniejszych zmartwień. Doktor mnie ze wszystkim pokierował i właśnie zakończyłem całe leczenie. Dostałem indywidualny plan leczenia, rozpisany z cenami za zabiegi. Super, że p. Konrad pracuje zespołowo. Już zapisałem żonę na wizytę. Szczerze polecam bo nie spotkałem lepszego dentysty w Wwa.
Trafiłam do gabinetu z potwornym bólem zęba, który okazał się wymagać leczenia kanałowego. Dentysta nie tylko szybko zdiagnozował problem, ale także od razu skierował mnie do odpowiedniego specjalisty na miejscu, co znacznie przyspieszyło cały proces leczenia. Dzięki pierwszej pomocy, którą otrzymałam od doktora Konrada, ból ustąpił niemal natychmiast – poczułam ulgę dosłownie jak ręką odjął! Jestem niezwykle wdzięczna za fachowość i empatyczne podejście do Pacjenta. Gorąco polecam każdemu, kto szuka skutecznej i troskliwej opieki stomatologicznej!