Kozienice

Ginekolog

MILLENIUM
KOZIENICE RADOMSKA 11
26-900 Kozienice

Fachowość,kompetencja, uprzejmość, z czystym sumieniem polecam Pana Doktora, wiele mam do zawdzięczenia,zawsze wysłuchał ze spokojem i wybrał najlepszą opcję dla mnie,nigdy nie zbagatelizował żadnego pytania.Jest Najlepszy 👍

lekarz Waldemar Przybysz

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

NZOZ MILLENIUM s.c. D.Wójtowicz, I.Ulijasz
ulica Radomska 11
26-900 Kozienice

Wspaniały lekarz miły i konkretny w tej chwili leczy moją córką w Otwocku dziękuję Panie doktorze. Oraz podziękowania całemu personelowi jak i innym lekarzom .
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Rafał Niemiec

ulica Lubelska
26-900 Kozienice

Trafiłam do Pana doktora zupełnie przypadkiem i był to mój najlepszy wybór. Wiedza, kompetencja i ogromna intuicja. Zabieg odbarczenia przeprowadzony błyskawicznie, bez żadnych problemów i komplikacji, z blizną, po której nie będzie śladu. Opieka po zabiegu idealna, doktor obecny przy każdej zmianie opatrunku, nawet pomimo braku dyżuru w poradni. Dzięki intuicji doktora został rozpoznany problem z barkiem i zastosowane właściwe leczenie. Poza tym każda wizyta to prawdziwa przyjemność. Przesympatyczny, empatyczny, …
Opinia dodana przez: Monika Obudzińska

lekarz Tomasz Paciejewski

ul. Henryka Sienkiewicza 36/A
26-900 Kozienice

Pan Doktor pomógł mi przy chorobie nowotowrowej mózgu. W marcu 2024 roku zdiagnozowano u mnie glejaka. Po konsultacji z Panem Doktorem uzyskałem informacje o dalszym leczeniu. Dzięki zaangażowaniu zostałem szczęśliwe zoperowany. Polecam wizytę u doświadczonego lekarza neurochirurga.
Opinia dodana przez: RAFAŁ

lekarz Magda Rozborska

Słowackiego 13
26-900 Kozienice

Przemiła i kompetentna Pani doktor. Wykonuje z dokładnością wszelkie możliwe badania, które pomogą w diagnozie, a co za tym idzie - daje pacjentowi poczucie bezpieczeństwa i bycia zaopiekowanym. Podczas zabiegów jeat delikatna, dba o komfort pacjenta. Polecam serdecznie!
Opinia dodana przez: Dominika
{'id': 18091, 'name': 'Kozienice'} Psychiatra
                                       lekarz Katarzyna Dziwisz

lekarz Katarzyna Dziwisz

NZOZ ANIMED Anna Bolińska
ulica Lubeska 40
26-900 Kozienice

Lekarz godny polecenia. Pani dr bardzo konkretna, z wyczuciem pacjenta. Nie patrzy na zegarek podczas wizyty. Chodzę do Pani dr zarówno z przeziębieniem syna jak i z dziadkiem ze sprawami psychiatrycznymi.

lekarz Bogdan Piechowicz

Diabetolog, Internista

ul. Przytulna 6
26-900 Kozienice

Po pierwszej wizycie jestem bardzo zadowolona z całego jej przebiegu. Choruję na cukrzycę od kilku lat i po raz pierwszy lekarz tak precyzyjnie, rzeczowo, wręcz obrazowo wytłumaczył mi istotę tej choroby. Zajął się diagnostyką całego mojego stanu zdrowia, zwrócił uwagę na pozostałe problemy chorobowe. Opowiedział o zasadach odpowiedniego żywienia, ćwiczeń ruchowych, aktywności , polecił mi odpowiedni wysiłek fizyczny z moimi możliwościami ruchowymi. Wizyta trwała długo, ale ten cenny czas Lekarza …
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Lidia Miśkiewicz-Olejarczyk

Lekarz rodzinny, Pediatra

Armii Ludowej 8/6
26-900 Kozienice

Bardzo miła i przyjemna pani doktor. Trafnie i szybko zdiagnozowała chorobę i przepisała odpowiednie leki które szybko pomogły w chorobie. Przepisała skierowanie na badania. Nie było żadnych problemów. Polecam ta panią doktor
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Andrzej Tymiński

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ANIMED
26-900 Kozienice

Wspaniały lekarz. Żaden medyk nie wytłumaczył mi tak dokładnie, w jaki sposób będzie przebiegać leczenie u mojej córki. Córka uległa poważnemu wypadkowi samochodowemu, po zabiegach przeprowadzonych przez Doktora Tymińskiego obyło się bez żadnej rehabilitacji, a córka na nogi stanęła już po niecałym miesiącu od wypadku. Serdecznie dziękuję Panie Doktorze. I jestem wdzięczna, ze trafiłyśmy właśnie na Pana.

Barbara Kozak-Pawulska

Ginekolog położnik, Ginekolog

ul. Radomska 44
26-900 Kozienice

Z całego serca polecam Panią Doktor wspaniałego specjalistę z ogromnym doświadczeniem, profesjonalizmem i wyjątkowym podejściem do pacjentki, Pani Doktor wykazuje się nie tylko wiedza ale i ludzkim podejściem-empatia, spokój oraz serdeczność to cechy które czynią wizytę wyjątkowa.To lekarz z powołania.Najlepszy ginekolog u jakiego byłam. Dziękuję Pani Doktor.

lekarz Mirosław Kupidura

26-900 Kozienice

Latem ubiegłego roku podczas wizyty miałam badanie cytologiczne, a do tej pory nie mam wyniku. Przy odbiorze lekarz powiedział, że wynik został w jego drugim gabinecie prywatnym w innym mieście w Radomiu. Zapłaciłam za badanie, a wyniku nie otrzymałam.
Absolutnie nie polecam!! Poszłam do p. doktor z dzieckiem 1,8msc. Bardzo powiększone migdałki boczne i środkowy. Na początku dostał syrop obkurczający a w razie jakby nie zadziałał trzeba będzie wyciąć. Po 3 ms syrop przestał działać więc wróciłam do niej. Dziecko miało wtedy 2,3lata. Dostał od razu skierowanie na wycięcie u niej w Kozienicach. Jak się zapytałam czy nie jest za mały to usłyszałam w odpowiedzi że nie bo jak …

lekarz Michał Świechowski

al. gen. Sikorskiego 6
26-900 Kozienice

Bylismy na wizycie z córką niespełna 3-letnią. Córka miała robione usg brzuszka , jednak podejście lekarza pozostawia wiele do życzenia , zero pomocy i jakiegokolwiek wsparcia ze strony lekarza. lekarz był bardzo nieuprzejmy, kiedy zaczęliśmy uspokajać dziecko usłyszeliśmy od „lekarza” to nic nie da -imadło. Badanie trwało może 1min , gdzie po badaniu szanowny Pan powiedział, że badanie było utrudnione i on tam nic nie zobaczył . Dostałam papierek i …

lekarz Czesław Czechyra

Zygmunta Starego 28
26-900 Kozienice

Nie zgadzam się z opinią pacjentki. Leczę moich synkow od 10 lat u doktora i nigdy się nie zawiodłam. Diagnoza zawsze trafna. Jest życzliwy, moi chłopcy go wręcz uwielbiają. Godny polecenia!!!

Małgorzata Cieślakowska-Molenda

Gwiazdkowa 38
26-900 Kozienice

Pani doktor bez zadnej informacji zwrotnej wystawila mi skierowanie do szpitala zamiast dac wlasciwe leki. Dodatkowo skierowane komentarze w stylu “pani pierwszy raz w zyciu choruje, ze pani tak placze?” wysmiewanie i brak przylozenia do wlasnej pracy-karygodne. W tym momencie mierze sie z powiklaniami pogrypowymi, bo nie mialam sily jechac do szpitala- a wystarczyly tylko odpowiednie leki, w odpowiednim czasie.

lekarz Ewa Radziejowska-Wach

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Spółka Lekarska "Medicus"
Sienkiewicza 28
26-900 Kozienice

Niestety wszystkie tu opinie są trafne. Byłoby ich więcej, gdyby każdy kto wychodzi z gabinetu tej pani zamieszczał opinię ( nie wiem, moze są usuwane) Mogłoby to przygotować tych na to, którzy nie mają wyjścia i muszą odbyć wizytę. Jestem osobą która choruje na depresję i nerwicę lękową kilka lat i wiele innych poważnych chorób. Pierwszy raz spotkałam się z takim podejściem lekarza do pacjenta. Panią doktor mało obchodzi pacjent …

lekarz Małgorzata Pioś

Pulmonolog

Zespół Poradni Specjalistycznych
aleja Wł. Sikorskiego 10
26-900 Kozienice

Pani doktor jest bardzo zimną i chamską osobą , traktuje pacjentów jak zło konieczne , pacjent jest intruzem. Ostatnio pani doktor potraktowała pacjenta w sposób karygodny i nieodpuszczalny, tak pani nie jest Bogiem ale lekarzem który składał przysięgę nie Hipokratesa a hipokryty. Życzę pani , żeby panią potraktowano w taki sam sposób jak pani potraktowała bliską mi osobę - karma wraca. Pacjenci omijajcie tą pseudo-doktor

lekarz Jacek Oszuciński

Chirurg ogólny, Urolog

Armii Ludowej 8/6

lekarz Waldemar Saramak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MERITUM"
Świerże Górne 55

lekarz Dorota Skrzydło-Cabaj