Nie polecam!!! Nie słucha, nie czyta badań. Zleciła te same podstawowe badania co już były zrobione nie dała skierowania na żadne dodatkowe specjalistyczne badania, nawet na rtg nie dostałam.Pomimo ogromnego bólu stawów stóp, rąk, kolan i barków nie dostałam.nawet leku przeciwbolowego bo reumatolog jak stwierdziła że boi się mi coś przepisać. Jednocześnie jakimś cudem bez badań uznała że to nie rzs bo nie bolą mnie plecy- kpina po prostu.
Nie polecam. Kompletnie nie nadaje się jako lekarz. Nie ogląda dokładnie wyników, badania wykonuje przez ubrania, nie udziela żadnych sensownych porad ani nie kieruje na badania. O wszystko trzeba samemu dopytywać bo sama nie udziela informacji.