Polecam, dobra klinika, super lekarze. myślę ze zabiegi są dokładnie wykonywane więc dobrze wydane pieniążki!
W moim przypadku było to laserowe usuwanie tatuażu ;) Miejsce po usunięciu bardzo dobrze się zagoiło .Z tego co pamiętam to laserem jakim miałam usuwan ten tatuaż to picosure ;)
Miałam przeprowadzany zabieg laserowego usuwania blizn potrądzikowych . najpierw była wizyta , na której ustaliło sie ilość zabiegów. W moim przypadku blizny nie były ani jakies duze ani tez małe , więc miałam 2 zabiegi
Miała u pana dr Mirackiego przeprowadzana depilację laserową laserem vectus . uzyskane efekty sa pożądane . Poza tym co do samej kliniki , miejsce bardzo czyste i estetyczne.
Przed wszystkim dr. Miracki nie jest dermatologiem i tu zaczyna się problem jeśli oczekuje się fachowej diagnozy w przypadku problematycznej skóry. Do dr. Mirackiego trafiłam po przeczytaniu pozytywnych opinii na jego temat w internecie oraz po zapoznaniu sie z ofertą jego kliniki. Na pierwszą wizytę trafiłam z zaostrzonym trądzikiem różowatym. Lekarz w pierwszym zdaniu zapytał mnie o diagnozę! Lekarza pyta pacjenta o diagnozę! Gdy odpowiedziałam, ze od kilku lat walczę z trądzikiem różowatym potwierdził - no tak trądzik różowaty po czym zlecił serię kosztownych zabiegów laserem. Gdy zapytałam o jakieś inne dostępne metody leczenia odpowiedział, ze tutaj stosuje sie tylko laser i ze na pewno bedzie poprawa. Już wtedy powinnam sobie odpuścić dalsze leczenie w tym miejscu. Niestety zdecydowałam się na zabiegi. Po 2 zabiegach lekarz stwierdził, że niestety nie ma poprawy i zaproponował inny laser, który powinien być skuteczniejszy, ale za który należy dopłacić!!!! Laser rzeczywiście był mocniejszy - doprowadził do zapalenia naczyń na twarzy oraz rozsiania bakterii. Od lekarza dermatologa, do którego dzisiaj trafiłam dowiedziałam się, ze lasera absolutnie nie można stosować w zaawansowanym trądziku różowatym! Efekt kuracji laserowej u p. Mirackiego - kilkaset złotych wyrzuconych w błoto oraz kilkutygodniowa kuracja antybiotykowa lecząca skutki niewłaściwego leczenia. Tak więc stanowczo odradzam to miejsce!!!
dr Krzysztof Miracki jest bardzo profesjonalnym lekarzem. Pomógł mi dobrać zabiegi i wyleczyć z nękającego mnie problemu starzejącej się skóry. Robiłam zabieg odmładzania laserowego w połączeniu z exilisem :) Jestem zachwycona, skóra jest znowu jędrna i elastyczna.
Bylam u dr Mirackiego na paru zabiegach i na pewno moge stwierdzic ze dr jest profesjonalista, szczegolowo tlumaczy przebieg leczenia i szczerze ocenia co jest najlepsze dla danego problemu. Godny polecenia , mily i kochajacy swoja prace lekarz.
polecam dr Mirackiego, świetny lekarz od zawsze miałam problem z bliznami potrądzikowymi, Doktor polecił mi zabieg laserowy, o wszystkim poinformował i dostosował odpowiednia pielęgnację bym jak najszybciej doszła do siebie, po 3 zabiegach efekt piorunujący skora gladka i aksamitna , teraz walcze z rozstepami polecam dr Mirackiego kazdemu kto ma jaki kolwiekt defekt na swoim ciele
Od zawsze miałam problem z przetłuszczającą, świecącą się cerą i rozszerzonymi porami, trafiłam z polecenia do doktora Krzysztofa Mirackiego, jestem mile zaskoczona podejściem i opieką, gdyż było bardzo profesjonalne, doktor bardzo indywidualnie podszedł do mojego problemu i sam zaproponował najlepsze i najskuteczniejsze rozwiązanie. Efekt: buzia wygląda o wiele ładniej bez rozszerzonych porów ( a próbowałam już wiele rzeczy) i przede wszystkim świeżo! a sam lekarz miły, sympatyczny i pomocny. Polecam
Jestem pacjentką dr od 2 lat,powiększałam usta,wypełniałam bruzdy nosowo-wargowe i stosowałam botox.Zawsze byłam bardzo zadowolona z efektów.Nie ,,naciąga,,na niepotrzebne zabiegi .Lekarz godny polecenia