Pan Doktor wykonał u mnie lifting piersi. Efekt przerósł moje oczekiwania – wyglądają naturalnie i są pięknie uniesione. Dziękuję za profesjonalizm i świetne podejście do pacjenta!
Byłem na konsultacji dotyczącej ginekomastii. Pan Doktor wszystko dokładnie wyjaśnił i rozwiał moje obawy. Widać, że ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Już jestem umówiony na zabieg.
Чудовий лікар, не шкодую, що вирішила зробити процедуру саме у нього. Все дійсно пройшло добре та без проблем. Рекомендую!
Kolejna wizyta i jak zwykle jestem zadowolona. Co tu dużo mówić, lepiej się samemu przekonać - nie będziecie żałowały.
naprawde super lekarz. super podejscie, nigdzie sie nie spieszy. Zloty czlowiek polecam z calego serca
Хочу поділитися своїм досвідом після операції у чудового пластичного хірурга. Від самого початку консультації до завершення реабілітаційного періоду я була в надійних руках. Лікар виявив високий професіоналізм, уважність і щирість. Усі мої питання були детально пояснені, а хід операції пройшов без ускладнень. Результат перевершив мої очікування, і я дуже вдячна за цей новий етап у своєму житті. Лікар створив атмосферу довіри, а медичний персонал забезпечив комфорт та підтримку на кожному етапі. Рекомендую цього спеціаліста всім, хто шукає кваліфіковану допомогу у сфері пластичної хірургії!
Jestem bardzo zadowolona z zabiegu powiększania piersi! Efekt jest piękny i naturalny, a ja czuję się pewniejsza siebie. Lekarz profesjonalny, wszystko dokładnie wyjaśnił, a rekonwalescencja przebiegła sprawnie. To była świetna decyzja, polecam każdej kobiecie, która się waha! 😊
Jestem bardzo zadowolona z zabiegu rhinoplastyki przeprowadzonego przez doktora Pioruna. Profesjonalizm, troska o pacjenta i dokładność w każdym detalu sprawiły, że czułam się bezpiecznie na każdym etapie leczenia. Efekt końcowy przerósł moje oczekiwania - nos wygląda naturalnie i pięknie. Serdecznie polecam!
Mama była bardzo zadowolona z wizyty u Pana Doktora. Cieszy się, że wreszcie ktoś był w stanie jej naprawdę pomów, a nie próbował tylko wyłudzić pieniądze. Bardzo dziękuję.
Niesamowity lekarz . Już raz nam pomógł . Życzliwość , mnóstwo empatii . Córka jest w siudmym niebie