Dr Piorun to facet na poziomie, nie owija w bawelne. Można powiedzieć, krotko zwiezle i na temat :) Zdecydowanei polecam, nie zawiodlem sie!
Naprawdę miły lekarz. Wysłuchał wszystkich wątpliwości i zaproponował możliwie najlepsze rozwiązanie mojego problemu. Polecam z całego serca.
Dostałem od córki bon podarunkowy na zabieg korekcji nosa. Nie spodziewałem się aż takich efektów. Zdecydowanie warto przyjechać nawet z zagranicy!
Jestem urzeczona nowoczesnym podejściem. Wszystko jest tak optymistyczne i harmonijne. To naprawdę świetne podejście. Jestem tak zafascynowana, że aż mnie to zaskoczyło.
Po moim zabiegu odsysania tłuszczu w obszarze brzucha czuję się niesamowicie zadowolona z efektów! To był dla mnie krok w stronę większej pewności siebie i komfortu w swoim ciele. Wreszcie mogę ubierać się w ulubione ubrania bez kompleksów i poczuć się naprawdę dobrze we własnej skórze.
Super lekarz, pełen profesjonalizm. Pan Doktor słucha i odpowiednio dobiera zabiegi. Na pewno nie był to mój ostatni zabieg. Polecam z całego serca!
Pomimo strachu przed chirurgiczną korektą niegroznego nowotworu skory w koncu postanowilam się poddac. Teraz kiedy wszystko juz za mną czuję ogromną ulge . polecam!
Po latach niezadowolenia z wyglądu moich powiek, w końcu postanowiłem zrobić coś dla siebie i poddać się plastyce górnych i dolnych powiek. Efekty przerosły moje oczekiwania! Teraz patrząc w lustro, widzę młodszą i bardziej promienną wersję siebie. Polecam z całego serca!
Prawdziwy profesjonalista, nie mogłam sobie wymarzyć lepszych efektów i to w tak krótkim czasie 🙂 Jakbym miała wybierać lekarza jeszcze raz to zdecydowanie mój wybór by padł na dr. Pioruna!
Drogie Panie, jestem dopiero tydzień po zabiegu abdominoplastyki, a efekty już teraz mnie powalaja. Zdecydowanie polecam doktora Pioruna - istny czarodziej!!