UNIWERSYTET MEDYCZNY katedra i klinika chorów wewnętrznych metabolicznych i dietetyki
Poznań ul Przybyszewskiego 49
Polecam Pana Doktora! Byłam u niego kilka razy sama a także z synkiem. Wszystko dokładnie wytłumaczył, synek nie wystraszyl się podczas badania. Kompetentny i miły lekarz.
Mimo wieloletniej praktyki lekarskiej i ogromnej wiedzy teortycznej posiada duuuzo empatii, choc czasami zapomina, ze pacjent moze nie rozumiec terminologi medycznej. Od pacjenta oczekuje wspolpracy w leczeniu. Bywa, iz rezygnuje z honorarium, gdy ma pewnosc, ze finanse chorego nie sa w najlepszym stanie
Polecam tego lekarza. Był dopiero trzecim laryngologiem w Zielonej Górze, który pomógł mi w "gardłowej sprawie". Już na pierwszej wizycie zlecił dużo badań, w tym gastroskopię, która wykazała, że gardło jest stale podrażniane przez kwasy żołądkowe o zbyt wysokim poziomie. Przepisał lek, który pomógł i nie był bardzo drogi. Pan doktor ma wszechstronne podejście do stanu zdrowia pacjenta (m.in. badał manualnie węzły - a wiem, że nie każdy laryngolog to …
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska dr n. med. Waldemar Świerczyński Specjalista Ginekolog-Położnik
ulica Jachtowa 2
Koszalin
Jest ok, po co pisać skoro jest ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok..... ok, ok, ok, ok ................................................................................................................................................................................
Pan doktor Kurnatowski jest wspaniałym, zaangażowanym laryngologiem. 20 lat temu uratował życie mojej mamy, podejmując się bardzo skomplikowanej operacji. Moja mama żyje do dzisiaj i pozdrawia Pana doktora serdecznie. Takich lekarzy jest już niestety coraz mniej. Jeszcze raz dziękuję.
Prywatny Gabinet Laryngologiczny
Kwiatowa 19
Lubań
Bardzo miły sympatyczny i konkretny lekarz a do tego znakomity specjalista w swojej dziedzinie. Bardzo miło wspominam pobyt w szpitalu w Zgorzelcu na oddziale otolaryngologii gdzie leżałam ponad dwa miesiące temu z powodu ostrego zapalenia zatok czołowych a którego Pan doktor jest ordynatorem. Na oddziale panuje miła i przyjazna dla pacjenta atmosfera. Zarówno pielęgniarki jaki i lekarze z Panem Doktorem Zatońskim na czele to cudowni ludzie wykonujący swoją pracę z …
Bardzo polecam pana Doktora. Byłam u doktora Leszczyńskiego pierwszy raz i muszę przezywane że bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Wszystko dokładnie wytłumaczone. Super podejście naprawdę jestem bardzo zadowolona z wizyty widać lekarz z powołania. Oby więcej takich fachowców jak pan doktor polecam wszystkim
Klinika stomatologiczna Dent Innovation
Ołtaszyńska 92C/4
W 2021 roku operacyjne usunięcie ósemki. Po zabiegu sparaliżowane, tak jakby trzymało dalej znieczulenie. Polecone u doktora płatne lasery nic nie pomogły. Zostałam pozostawiona sama sobie. Lekarz powiedział, że to się zdarza i minie. Upłynęło już 2,5 roku a ból narasta i paraliż nie minął :(
NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ SPÓŁKA LEKARSKA "ZAMŁYNIE" SP.Z OO
Radom , ul. Klonowicza 10 /12
Radom
Dobry lekarz z dobrym podejściem miły wiele razy mi pomógł każda wizytę u niego dobrze wspominam jak najbardziej polecam
pl. Kopernika 3 lok. 4
Rybnik
Zdecydowanie polecam Panią Doktor, wyciągnęła naszego starszaka z permanentnie nawracających zapaleń ucha, a na ten moment diagnozujemy pod tym kątem nasze młodsze dziecko. Jeśli tylko trzeba Pani Doktor ogranicza możliwość stosowania zbędnej antybiotykoterapii, działamy miajscowo i tak udało się pokonać kolejne zapalenie bez uszczerbku na zdrowiu. Mam do Pani Doktor pełne zaufanie.
Świetny lekarz, specjalista wysokiej klasy. Operował moją przegrodę nosową. Bardzo się bałam tej operacji. Jestem bardzo z niej zadowolona, chociaż do pełnego wyzdrowienia muszę jeszcze trochę poczekać. Podejście do pacjenta pana doktora jest bardzo życzliwe, pełne zrozumienia, ale i poczucia humoru. Nie czuje się presji, że już trzeba wyjść. Pan doktor słucha i odpowiada na wszystkie pytania. Gorąco polecam!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Vita" Praktyka Lekarska Kazimierz Kawecki
7-mej Dywizji 12
Lubań
W połowie kwietnia br byłam operowana na oddziale laryngologicznym w Lubaniu. Dr Masłowski przed zabiegiem wszystko mi wytłumaczył , miałam.wrazenie że jest cały czas na oddzie, odwiedzał sale, sprawdzał.jak się czujemy i odpowiadał na pytania. W dniu wyjscia ze szpitala rano - sobota, przygotowal wypis i wszystkie dokumenty. Doktor poinstruował mnie co dalej mam robić i ustalił wizytę kontrolną. Jestem pod wrażeniem takiego profesjonalnego i przyjaznego podejscia