Filtruj terminy

Wyczyść

lekarz Ewa Bakun

Pietrasze 10
15-131 Białystok

Rewelacyjna! Przez kilka tygodni męczyłam się z zapaleniem zatok. Pani doktor zleciła mi odpowiednie leki i fachowo wytłumaczyła przebieg choroby. Bardzo serdeczna i miła, uważnie słucha i wypytuje szczegółowo. Ponadto po wizycie podrzuciła mnie własnym autem do centrum i miło porozmawiała. Świetny specjalista i miły człowiek :)

lekarz Małgorzata Michalska-Mosiej

Prywatny Gabinet Laryngologiczny
15-003 Białystok

Bardzo mile wspominam wizytę u Pani Doktor. Po dokładnym wywiadzie oprócz problemu z którym przyszedłem Pani Małgorzata wykonała również szereg innych badań i upewniliśmy się, że wszystko jest w porządku. Pani doktor ma rozległą, wielodyscyplinarną wiedzę i równocześnie jest miłą i empatyczną osobą. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Przemek

dr Robert Hojden

Laryngolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "B. Larsen" Krzysztof Szafałowicz
Bolesława Chrobrego 16A/2
15-057 Białystok

Pan dr. Robert Hojden to wspaniały specjalista, uśmiechnięty, opanowany, pewny słuszności swojego leczenia, ma czas dla pacjęta, wysłucha go i wyczerpująco odpowie na nurtujące go pytania, spokój który od niego emanuje udziela się spiętym, podenerwowanym rodzicom. Pan dr. wykonał u Naszego syna zabieg usunięcia 3-go migdałka i drenaż uszu. Widoczna poprawa nastąpiła natychmiast po zabiegu. Syn odzyskał słuch! Powiedziałam do niego szeptem, a on usłyszał, mimo że wcześniej nie słyszał …
Opinia dodana przez: agnieszka

dr n. med. Zbigniew Buko

Dubois 5
15-349 Białystok

Bardzo polecam tego lekarza. Profesjonalne i mile podejście do pacjenta. Duża wiedza i empatia, wyczerpujace odpowiedzi i skuteczne leczenie

lekarz Anna Molska

Laryngolog dziecięcy, Laryngolog

przychodnia
Hrobrego 16A
Białystok

dzięki Pani Molskiej moja córeczka dziś "słyszy mój szept i cały świat" - to usłyszałam od dr Molskiej przed zabiegiem - i miała rację. polecam.polecam.polecam.

dr Jerzy Tynkiewicz

Ośrodek Alergologiczno-Laryngologiczny O.A.L.
ul. Piłsudskiego 4A lok. 2,3,7,9
Białystok

Pan dr. Trynkiewicz to świetny profesjonalista.Trafilam do doktora przypadkiem i się nie zawiodłam. Przeprowadził bardzo dokładny wywiad i podjął stosowne leczenie. Polecam z czystym sumieniem.

dr n. med. Barbara Popławska

Prywatny Gabinet Laryngologiczny LAR-MEDICA dr n.med. Barbara Popławska
Edukacyjna 1B
15-597 Białystok

dr Barbara Popławska - LARYNGOLOG - polecam wszystkim. Jest kompetentna w swoim zawodzie. Poświęca pacjentowi odpowiednio dużo czasu, aby dokładnie zbadać, wytłumaczyć chorobę i metodę leczenia. W kontakcie z pacjentem jest uprzejma i wzbudza zaufanie. Moim zdaniem jest lekarzem na " 6 ", dlatego polecam wszystkim, nie tylko znajomym.

Ewa Popko

Zakład Opieki Zdrowotnej Nr 1
Nowy Świat 11C
15-453 Białystok

Pani Popko dokonując radykalnej operacji ucha wewnętrznego uratowała życie mojemu mężowi. Najlepszy laryngolog jakiego znam a trochę ich odwiedziliśmy. Od 19 lat jesteśmy pod profesjonalną stałą opieką pani doktor. DZIĘKUJEMY.
Opinia dodana przez: Teresa Szyc

Izabela Michalczuk

Laryngolog

Samodzielny Publiczny Szpital Zespolony Akademii Medycznej (USK) - Klinika Otolaryngologii
15-276 Białystok

Zgłaszam się z problemem a szanowna pani doktor nic z tym nie robi. Mówię że mam problemy z uchem i niedawno przeszłam infekcję - nawet nie raczyła spojrzeć mi do ucha. Zadaję pytanie a w odpowiedzi dostaje uśmiech i nic więcej. Czego się dowiedziałam? Niczego. Zero kompetencji. Zero profesjonalizmu i zero empatii. Jeszcze zgłoszę to do izby lekarskiej.

lekarz Maria Bączek

Laryngolog, Otolaryngolog dziecięcy

ulica Podleśna 16/1
15-227 Białystok

U nas było OK. Po tych opiniach bardzo się bałam tej wizyty, ale każdemu rodzicowi polecam po prostu pójść i przekonać się samemu. Badanie było delikatne i dokłądne, a byliśmy z ruchliwym i ciekawskim roczniakiem. Pani doktor bardzo spokojnie wiele rzeczy mi wytłumaczyła i ma podejście ostrożne. To znaczy nie jest fanką wielkiej farmakologi np. pediatra zalecił Nasivin 3 razy dziennie, a ona absolutnie nie tylko, gdy nos jest bardzo …
Opinia dodana przez: Malgorzata