{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Laryngolog
                                       dr n. med. Izabela Niedźwiecka

dr n. med. Izabela Niedźwiecka

Niemcewicza 17

Dawno już nie spotkałam się z tak profesjonalnym, rzeczowym, uprzejmym i kulturalnym lekarzem! Pani doktor jest świetnym diagnostą i lekarzem z powołaniem. Moja córka borykała się z zapaleniem ucha. Byłyśmy u dwóch lekarzy laryngologów w dwóch różnych łódzkich szpitalach ,mimo tego choroba się rozwijała. Dopiero wizyta u Pani dr.Niedzwiedzkiej - trafna diagnoza i trafione leki już po jednej dobie stosowania przyniosło efekty. Dziękujemy.
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Laryngolog
                                       lekarz Krystian Rozmus

lekarz Krystian Rozmus

Laryngolog, Lekarz medycyny estetycznej

CM Wodna 25
Ul. Wodna 25 Łódź

Godny zaufania specjalista. Kompetencja,kompleksowość podejścia do pacjenta,rzetelność,dokładne tłumaczenie choroby i sposobu leczenia,uprzejmość. Polecam.

dr n. med. Małgorzata Wojtkiewicz-Malicka

Foniatra, Laryngolog dziecięcy

Piotrkowska 204/210

Do Pani doktor poszłam z moim synem. Uważam że dr Malicka jest lekarzem z ogromnym doświadczeniem, bardzo nam pomogła. Polecam
Doskonała specjalistka. Potrafi szybko postawić dobra diagnozę - widać ogromne doświadczenie. Do tego bardzo serdeczna i ciepła.
Pan doktor Kurnatowski jest wspaniałym, zaangażowanym laryngologiem. 20 lat temu uratował życie mojej mamy, podejmując się bardzo skomplikowanej operacji. Moja mama żyje do dzisiaj i pozdrawia Pana doktora serdecznie. Takich lekarzy jest już niestety coraz mniej. Jeszcze raz dziękuję.
Opinia dodana przez: Tomasz Kaminski

dr n. med. Teresa Daniel

Przychodnia
Piotrkowska 5

NIE POLECAM LEKARKI,OPÓŹNIENIE WIZYTY O PONAD GODZINE,ZERO EMPATII,BADANIE BOLESNE,UCHO BOLAŁO MNIE JESZCZE KILKA DNI PO BADOANIU,LEKARKA MAŁO SPRAWNA,SPADAŁY NARZĘDZIA.
Opinia dodana przez: ELIZA
Wspaniały lekarza. Wszystkim gorąco polecam. Profesjonalna, ciepła, wrażliwa. Wspaniałe podejście do pacjenta jak i do rodziny pacjenta

dr n. med. Magdalena Łapienis

ARTMED
Łódź, ul.Kusocińskiego 61

Jesteśmy już kilka m-cy po operacji u dr Łapienis. Nasz syn ma alergie pokarmowe. Miał kiedyś jeden zabieg usunięcia migdałków, ale po ok 2 latach jeden z migdałków trochę odrósł i wróciły objawy - ciągły lejący się katar, chrząkanie, smaranie cały dzień itd. Pierwsze spotkanie z Panią Dr nie zrobiło na nas dobrego wrażenia, bo Pani Dr jakby od razu bardzo nalegała na zabieg. To nas trochę zaniepokoiło, skonsultowaliśmy jeszcze …
Opinia dodana przez: MACIEJ

Maria Hanke

tel: 500-849-671
Dobra 4 lok. 2

W 100 procentach polecam Panią Dr byliśmy na wizycie na NFZ a czułam się jak na wizycie prywatnej . Ma super podejście do dzieci . Pacjentowi poświęca dużo czasu .

lekarz Maria Lentas

Laryngolog, Lekarz rodzinny

Laski, Lipowa 39

Wspanialy lekarz, z duza wiedza i doswiadczeniem. Godny polecenia w 100%! Leczy moja rodzine od wielu lat.

lekarz Tomasz Skierski

Internista, Laryngolog dziecięcy

Potulna 3

wyleczył moje chore zatoki,a syna uchronił przed utratą słuchu poprzez wycięcie 3-migdałka,bo my rodzice nie byliśmy zdecydowani

dr n. med. Marcin Repetowski

Laryngolog, Medycyna estetyczna

Klinika Chirurgi Plastycznej Twarzy i Laryngologii
Wodna 25

Na wizytę czekałam ponad miesiąc (w ramach NFZ). Pierwsza wizyta przełożona (wypadała w piątek o 17), druga wizyta trwała 2 minuty. Przy czym lekarz powiedział do mnie: proszę szybko na fotel bo szkoda czasu. Zera wywiadu, zero szukania przyczyn. Skierowanie na tomografię i koniec wizyty. Nie polecam. Szkoda czasu ;) Ciekawi mnie tylko ile NFZ płaci za moją wizytę u takiego specjalisty.

dr n. med. Jadwiga Chilarska

Sztormowa 44

Nie polecam.Pani doktor spisała mnie na straty.Stwierdziła,że nie ma sensu leczyć mnie i zostawiła samej sobie.Dała dobra radę, żebym się nie przejmowala ponieważ gorsze rzeczy się zdarzają.

lekarz Ewa Jaśkowiak-Jasińska

Audiolog, Laryngolog dziecięcy

zmarł
Legnicka 24a

Absolutnie nie polecam ! Byłam z niespełna trzyletnim dzieckiem , które prawdopodobnie ma przerośnięty trzeci migdał. Lekarka najpierw przestraszyła dziecko grzebiąc ostrym patykiem w uchu ( dziecko już zaczęło się bać ) a później kazała położyć na wznak na leżance , główkę córki wzięła mocno między swoje uda , ja miałam trzymać rączki i wielką strzykawą wpuszczała jakiś płyn do noska , dziecko przy tym strasznie płakało i trzepało nóżkami …
Opinia dodana przez: MatkaPolka

lek. med. Katarzyna Dąbrowska