lek. med. Urszula Horbacewicz

Laryngolog, Wizyty domowe

CenterMed Szkotnik
Szkotnik 19
33-100 Tarnów

Bardzo polecam! Pani doktor była uprzejma przyjąć moje maleńkie dzieci na oddziale. To świadczy o dużej empatii!! Nie musiała, a zrozumiała naszą sytuację i to zrobiła. Nie było łatwo, bo dzieci bardzo płakały, a jednak podjęła się. Kilka dni wcześniej byłam u laryngolog w jednej z osiedlowych przychodni i takie płaczące dziecko zostało odesłane z kwitkiem. Przykre. Bardzo, bardzo dziękuję!

dr Szymon Olejniczak

MCZ Lubin
Lubin

Przegroda nosowa zreperowana. Bez bólu i bez tampnów w nosie. Miłe i empatyczne podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Agnieszka Wolny

Laryngolog

Pani doktor zasługuje na najlepszą opinię. Bardzo miła, cierpliwa, dokładnie tłumaczy pacjentowi co i jak zarówno na wizycie jak i podczas operacji. Z całym sercem polecam oddział otolaryngologii w szpitalu nr 1 w Sosnowcu gdzie Pani Agnieszka pracuje. Jeśli ktokolwiek z mojej rodziny będzie potrzebował porady laryngologicznej nie będę się zastanawiał nawet chwili. Pozdrawiam Panią doktor i życzę wszystkiego co najlepsze :-)
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Anna Molska

przychodnia
Hrobrego 16A
Białystok

dzięki Pani Molskiej moja córeczka dziś "słyszy mój szept i cały świat" - to usłyszałam od dr Molskiej przed zabiegiem - i miała rację. polecam.polecam.polecam.
Wyjątkowy lekarz oraz specjalista, osoba z ogromnym doświadczeniem. Zaangażowany w problem pacjenta oraz chorobę! Poświęca tyle czasu na wizytę ile potrzebne, a nie tyle żeby obsłużyć najwięcej pacjentów....co w dzisiejszych czasach jest rzadkością. W spokoju oraz z zrozumieniem wytłumaczyła co mi dolega i jak postępować. Lekarz na 5+ !!! Polecam!!!! Pani Doktor jako jedna z nielicznych pomogła kolejny raz wyleczyć mnie z problemów z zatokami!
Opinia dodana przez: Michał R

dr n. med. Dariusz Kalinowski

Centrum Medyczne MML
Plac Grzybowski ul. Bagno 2, wejście E

Pomimo młodego wieku odkąd pamiętam miałam problemy z oddychaniem przez nos. Była to sprawa uwarunkowana genetycznie, gdyż cała moja rodzina rownież przeszła operacje prostowania przegrody u Pana Dariusza Kalinowskiego. Wizyty były czystą przyjemnością, dr Kalinowski ma świetne podejście do swoich pacjentów, wszystko skrupulatnie tłumaczy, a poprzeż poczucie humoru wizyty są bardzo miłe i przyjemne . Operacja odbyła się bez żadnych komplikacji, lekarze i pielęgniarki w centrum medycznym MML zajęli się …
Opinia dodana przez: Milena

lekarz Grażyna Izydorczyk

Audiolog, Laryngolog dziecięcy

Filia Nr 1 w Częstochowie
aleja Niepodległości 32
42-200 Częstochowa

BYŁAM W CZĘSTOCHOWIE U KILKU LARYNGOLOGÓW ALE WIZYTĘ U PANI DOKTOR OCENIAM SUPER.DOKŁADNE TŁUMACZENIE CHOROBY DELIKATNE BADANIE.PANI DOKTOR ,MIŁA,UPRZEJMA NIE TRAKTUJE PACJENTA LEKCEWAŻĄCO.WIZYTA TRWA DOŚĆ DŁUGO W MIŁEJ ATMOSFERZE.WYTŁUMACZONE WSZYSTKO DOKŁADNIE.W CZĘSTOCHOWIE POWINNI BYĆ WSZYSCY LEKARZE TAK JAK PANI DOKTOR BYŁO BY SUPER.POLECAM Z CAŁEGO SERCA
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Jolanta Sikora

ulica 3 Maja
41-300 Dąbrowa Górnicza

Pani Doktor przeprowadziła badanie złamanego nosa podczas mojego pobytu na SOR na Ochojcu. Konkretnie zaopatrzyła nos, wytłumaczyła dalsze zalecenia. Uprzejmość na najwyższym poziomie. Bardzo serdecznie polecam i dziękuję Pani Doktor za kompleksowe podejście.
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Renata Chwastek

Konstytucji 3 Maja 19 lok. 23
34-120 Andrychów

Bardzo dobry lekarz, lecze sie juz długo i zawsze pomoze, udalo jej sie wyleczyc moje klopotliwe zatoki, polecam!

lekarz Teresa Jeziorska

Laryngolog

11 Listopada 2/4 (Ultrasonografia)
42-400 Zawiercie

Pani dr jest kompetentna, rzeczowa, posiada profesjonalne podejście do pacjenta, polecam z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Adriana Bargieł

dr n. med. Teresa Tomera-Proksa

ulica Nowa 6
43-600 Jaworzno

wspaniała, zaopiekowała się moim mężem profesjonalnie

dr Iwona Jurkanis

PROXIMUM
Żelazna 34 gabinet 208

Moja córeczka została nareszcie zdiagnozowana właściwie-podejrzewałam wadę słuchu,która występuje w mojej rodzinie. Okazało się, że to przez zapalenie zatok, na które dzieci też mogą chorować i przerośnięty migdał.Pani doktor dokładnie wypytała o choroby i zleciła leki , które pomogły.W gabinecie można zbadać słuch i wyniki są teraz dobre. Mogę polecić -doktor jest sympatyczna,cierpliwa i wszystko tłumaczy.Beata

Jolanta Otocka-Wołyniec

Laryngolog

Niepubliczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Laryngologiczna S.c.otocka-Wołyniec J.kaźmierczak A.
48-300 Nysa

Bardzo miła i kompetentna Pani doktor. Z całą stanowczością mogę polecić każdemu. Profejonalne podejście, nie lekceważy pacjenta, wykazuje zrozumienie. Po długich męczarniach z zatokami przepisała leki, dzięki którym ulżyło, podczas dokonywania zabiegu bardzo starannie mnie przygotowała, prosto i zrozumiale wytłumaczyła jak postępować w okresie pozabiegowym i doradziła jak uniknąć problemów w przyszłości. Życze sobie i innym takiego lekarza przy innych dolegliwościach.
Opinia dodana przez: Daniel

lekarz Marcin Mochocki

NZOZ CENTRUM MEDYCZNE LARMED
UL. LWOWSKA 17/1

Miałam ostatnio usuwane migdałki u dr Mochockiego. Muszę powiedzieć, że to bardzo dobry lekarz, niezwykle dokładny i staranny. Umie też rozmawiać z pacjentami i wie jak ich uspokoić przed zabiegiem :)
Opinia dodana przez: Magda

dr n. med. Maciej Wróbel

Laryngolog

UNIWERSYTET MEDYCZNY katedra i klinika chorów wewnętrznych metabolicznych i dietetyki
Poznań ul Przybyszewskiego 49

Polecam Pana Doktora! Byłam u niego kilka razy sama a także z synkiem. Wszystko dokładnie wytłumaczył, synek nie wystraszyl się podczas badania. Kompetentny i miły lekarz.
Opinia dodana przez: marika

lekarz Krystyna Augustyn

Foniatra, Laryngolog

Chabrów 20 lok. 10
45-221 Opole

Uważam, że Pani doktor jest naprawdę znakomita. Bardzo uprzejma, tłumaczy dolegliwosci i co najważniejsze wyleczyla mnie. Z pewnością gdy bede miał problemy z gardłem znów zwróce sie do Pani Augustyn. Polecam.

dr n. med. Maciej Przestalski

Piłsudskiego 43 pok.121

Mimo wieloletniej praktyki lekarskiej i ogromnej wiedzy teortycznej posiada duuuzo empatii, choc czasami zapomina, ze pacjent moze nie rozumiec terminologi medycznej. Od pacjenta oczekuje wspolpracy w leczeniu. Bywa, iz rezygnuje z honorarium, gdy ma pewnosc, ze finanse chorego nie sa w najlepszym stanie

lekarz Zuzanna Kurzela

Kolonia Anielinki 6a

Dobry diagnosta, wzbudzająca zaufanie, duże doświadczenie, racjonalne podejście. Polecam bezwzględnie :)
Opinia dodana przez: Ania
Byłam na ostrym dyżurze z mężem (mąż stracił słuch w czasie kąpieli w jeziorze),lekarz poświęcił 1,5 godziny czasu.Jest wspaniałym "fachowcem",w dodatku przesympatyczny i skuteczny. Jeszcze raz bardzo dziękuję za tak wspaniałego specjalistę i za pomoc którą otrzymaliśmy.
Polecam tego lekarza. Był dopiero trzecim laryngologiem w Zielonej Górze, który pomógł mi w "gardłowej sprawie". Już na pierwszej wizycie zlecił dużo badań, w tym gastroskopię, która wykazała, że gardło jest stale podrażniane przez kwasy żołądkowe o zbyt wysokim poziomie. Przepisał lek, który pomógł i nie był bardzo drogi. Pan doktor ma wszechstronne podejście do stanu zdrowia pacjenta (m.in. badał manualnie węzły - a wiem, że nie każdy laryngolog to …
Opinia dodana przez: Alicja