Ortho Room
Zegrzyńska 1D
Legionowo
Jeśli to czytasz, to znaczy że niebawem nie będziesz miał(a) problemów z resekcją, ekstrakcją, implantem itp Zgadzam się z zamieszczonymi komentarzami. Profesjonalnie, genialnie z empatią do pacjenta-mistrz świata!!! Dodam- taktowny, kompetentny i uczciwy. Idź- zrób, to co trzeba zrobić, a myśli krążące wokół mitów i opowieści wolnej treści o bólu, cierpieniu - pożegnasz. Polecam.
Pani Asia to osoba z pasją, kocha to co robi. Każdy pacjent może czuć się zadbany, diety oraz potrzebne leczenie dobierane jest do każdego pacjenta indywidualnie. Pani Asia bierze pod uwagę zarówno przyzwyczajenia pacjenta jak i jego preferencje co do lubianych potraw. Jest to ciepła osoba, wiecznie uśmiechnięta, która nie boi się wyzwań i ciągle się dokształca w zawodzie. Polecam z całego serca ❤️
Bardzo empatyczny Pan Doktor, doskonale wyczuwa lęki i obawy pacjenta. Potrafi rozwiać wątpliwości. Można bez lęku poddać się Jego kunsztownym umiejętnościom chirurgicznym. Z wręcz anielską cierpliwością wytłumaczy zrozumiałym dla pacjenta językiem przebieg leczenia i samego zabiegu. A najważniejsze, że rany po zabiegu pięknie, bez żadnego zakażenia powracają do zdrowia. Dzięki Panu Doktorowi mam uratowany paluch u nogi. Anna, lat 60
Królowej Jadwigi 4/134
Legionowo
Jestem pod wrażeniem po wizycie u pani doktor Przybysz w Formmedzie. Zawsze bałam się dentysty, a u niej okazało się, że wszystko może być miło, z uśmiechem i bez bólu. Nawet zastrzyk znieczulający zrobiła tak, że nie czułam żadnego bólu. Wszystko mi wyjaśniła, pokazała na zdjęciu gdzie mam problem. Przy okazji okazało się, że mam jeszcze ubytek w innym miejscu. Bez stresu zapisałam sie na następną wizytę.
A i B s.c
ul. gen. Józefa Sowińskiego 15 A
MEDIQ Szpital i Poradnie Specjalistyczne
Józefa Piłsudskiego 20
Legionowo
Po wielu miesiacach oraz licznych wizytach u specjalistow ortopedow trafilem do Pana dr Petelewicza , ktory po konsultacji stwierdzil , ze musze miec operacje endoprotezy biodra . Inni lekarze stawiali bledna diagnoze , ze musze miec operacje kolana , a nie biodra . W dniu 02.06.2021 zostala wykonana u mnie operacja endoprotezy biodra przez dr Petelewicza . Po 5 tygodniach od operacji moge chodzic o wlasnych silach bez pomocy kul …
Zakład Opieki Zdrowotnej "Legionowo"
Sowińskiego 4
Legionowo
Byłam na SOR Legionowo przyjął mnie Pan Doktor - wspaniały lekarz, zaopiekował się moim przypadkiem w 100%. Bardzo dziękuję!
Moje dolegliwości skórne, które się pojawiły kilka lat temu, po kuracji zaleconej przez lekarza praktycznie zostały wyleczone. Rozmowa lekarza, która wzbudzała zaufanie i wskazówki udzielane dla skutecznego zakończenia kuracji świadczą o kompleksowym podejściu do tematu i kompetencji. Godne polecenia jest także dokładne i skrupulatne oglądanie znamion i pieprzyków, które budzą niepokój u pacjentów. Polecam wybór lekarza za kompetencje, kompleksowe podejście, rzetalność, kontakt z pacjętem i miłą atmosferę. Serdecznie pozdrawiam
Lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Dzięki niej mój starszy syn od sześciu lat nie miał antybiotyku, diagnozy zawsze trafne. Pani Doktor zawsze rzetelnie informuje rodziców co do przebiegu choroby, diety, leków itd. Dzięki niej moje dzieci przestały łykać wszelkiej maści syropki itp. Doktor Mateuszczyk jest najlepszym pediatrą jakiego miałam szansę poznać i szczerze polecam ją każdemu rodzicowi.
A i B s.c
ul. gen. Józefa Sowińskiego 15 A
Legionowo
Pan Doktor Adrian Modestowicz-Dobrowolski pracuje obecnie w Wojewódzkim Szpitalu Specjalistycznym w Lublinie. Nigdy nie zdarzyło mi się trafić na tak kompetentnego lekarza. Doskonały specjalista, przy czym ma ciepłe ludzkie podejście do pacjenta. Jeśli trafisz na Oddział Ortopedii i okaże się że będzie zajmował się tobą Doktor Modestowicz możesz być spokojny wszystko skończy się dobrze.
Wspaniały lekarz, który zajął się mną fachowo po wypadku, po lekceważącym potraktowaniu przez szpital w Nowym Dworze Mazowieckim, właściwie zdiagnozował i odpowiednio skierował na zabieg operacyjny, dzięki któremu dzisiaj żyję, kręgi zsuwały się, natomiast dyski wbijały się w rdzeń. Polecam każdemu kto ma poważne problemy ze zdrowiem!
ul. marsz. Józefa Piłsudskiego 11
Legionowo
Wspaniały i sympatyczny lekarz. Trafiłam do Pana Marcina przez przypadek ale jestem bardzo zadowolona. Podjął się odbudowy zęba którego inni lekarze spisali już na straty. Niestety poprawka po luxmedzie. Chodzę regularnie na wizyty i zawsze widzę duże zaangażowanie, indywidualne podejście do pacjenta i duża dokładność i precyzja. Polecam
Stomatologia "JOLMED" Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Krasińskiego 70
Legionowo
Profesjonalne podejscie do pacjenta.Bardzo zyczliwa i uprzejma.Cierpliwie tlumaczy i wyjasnia wszelkie watpliwosci .Lekarz godny polecenia!
Lekarz budzący zaufanie. Rzeczowo i cierpliwie wyjaśnił mi istotę mojego schorzenia, zaproponował najpierw leczenie zachowawcze, dopiero potem zabieg. Ze spokojem czekam na operację, wierzę, że wszystko pójdzie dobrze. Oprócz fachowości doktor ujmuje urokiem osobistym, to bardzo sympatyczny człowiek, co dla pacjentów przestraszonych koniecznością bądź co bądź inwazyjnego zabiegu, nie jest bez znaczenia. Polecam. Marek Orłowski