Bielsko-Biała

Ginekolog

Supra-Med
Olszówka 10A
Bielsko-Biała

Do Pana Stoleckiego przepisałam się w trakcie ciąży (26 tc.), wcześniej korzystałam z opieki prywatnej, jednak pomimo niebywałych kompetencji lekarki badanie było dla mnie traumą, dosłownie chciałam uciekać przez okno... W mojej okolicy nie ma zbytnio wyboru, ale stwierdziłam, że lepszy będzie ktokolwiek (Pan dr nie miał opinii) niż ten stres, który funduje sobie co 2 tygodnie. Jakież było moje zdziwienie, gdy okazało się, że nie usłyszałam "taką ma Pani …

lekarz Jacek Zagórski

Pracownia Testów Alergologicznych
Sempołowskiej 8
43-300 Bielsko-Biała

Świetny lekarz, lepszego nie miałem i do dzisiaj lepszego nie widzę (choć znam wielu w Bielsku, Katowicach, Sosnowu). Prawdziwa klasa, a przy tym skromny, przyjazny człowiek. Na pytanie, czy godny zaufania / można na niego liczyć, też dałbym 5. O dr J. Zagórskim myślę, gdy zachoruje ktoś, komu należy pomóc. Szacunek!
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Krzysztof Błecha

Internista, Lekarz rehabilitacji medycznej

Gabinet Prywatny - Bonimed-Centrum Ziołolecznictwa Ojca Grzegorza Sroki lek. med. Krzysztof Błecha
Karpacka 46
43-300 Bielsko-Biała

Pan Doktor Krzysztof Błecha to lekarz z powołania i bardzo dobry diagnosta.Z całego serca polecam Pana Doktora .
Opinia dodana przez: Mirosława

lekarz Aleksander Januła

43-316 Bielsko-Biała

Bardzo polecam doktora Aleksandra Janułe profesjonalny uprzejmy nie bagatelizuje żadnych objaw kompetenty lekarz widać że zna się ma tym co robi polecam
Opinia dodana przez: Daria

lekarz Mateusz Marcinek

Urolog

Centrum Lekarskie ALFA w Bielsku-Białej
Grażyny 9
43-300 Bielsko-Biała

Pełen profesjonalizm, kultura i podejście do pacjenta. W prosty sposób wyjaśnia zawiłe stany choroby. Kulturalny, uprzejmy, każdego traktuje z szacunkiem i chce pomóc. Lekarz godny polecenia. Oby więcej takich lekarzy. 5/5.

lekarz Maria Gasperowicz

Broniewskiego 5 (Ultramedic)
43-300 Bielsko-Biała

genialny człowiek, genialny lekarz, uprzjema i miła w pełni tłumaczy zagadnienie (chorobę) sposób leczenia przyczyny i skutki, całkowita profesjonalistka

lekarz Lilia Płaza

Pliszek 4c/1
43-300 Bielsko-Biała

Podziwiam fachowość, kunszt lekarskiego rzemiosła. Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Życzę powodzenia. Polecam.
Opinia dodana przez: Ela

lek. med. Michał Marszolik

Urolog

43-300 Bielsko-Biała

Pan Doktor wykonał zabieg mojemu Ojcu w szpitalu dn.10 lipca. Pełen profesjonalizm. Dziękuję i polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Lidia

lek. med. Arkadiusz Konior

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

43-300 Bielsko-Biała

Znakomity chirurg, kompetentny i przyjazny dla pacjenta..Gorąco polecam jako chirurga naczyniowego zarówno na etapie badań jak i zabiegu.
{'id': 32591, 'name': 'Bielsko-Biała'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Marcin Iskierka

lek. med. Marcin Iskierka

Chirurg ogólny, Proktolog

43-300 Bielsko-Biała

Wysoki standard,profesjonalizm. Mialem wykonywana ultrasonografie brzucha. dotychczas doswiadczalem tego badania w postaci wykonywania wylacznie fizycznego skanowania. Tym razem pan doktor wykonal pewne dodatkowe badania oraz przeprowadzil szeroki wywiad chorobowy..wszystko w przyjaznej atmosferze... Jakby nie w ramach NFZ .
Opinia dodana przez: Marian

lekarz Piotr Kurczab

43-316 Bielsko-Biała

Super Pan doktor Piotr Kurczab wraz z personelem medycznym.Uprzejmy delikatny .Umie rozmawiać z pacjentem I rozładować stres.Dziękuję Panu doktorowi I Paniom asystyjącym przy zabiegu .POLECAM.Zabieg 12.12. 25.

lek. med. Hanna Stojanik

Chirurg dziecięcy, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Alergia"
ulica Cyniarska 24
43-300 Bielsko-Biała

Widzę, że opinie sięgają 10ciu lat wstecz. Może wtedy pani doktor miała inne podejście do pacjenta i chęci. Teraz to już na pewno nie. Wizyta trwała 3 minuty. Powiedziała że nie usunie narosli, bo nie wie czy podwiązać czy wyciąć czy dziury nie będzie. A na stopki dziecka zobaczy na kolejnej wizycie. Dlaczego nie teraz, skoro zabiegu nie bedzie? Bo musiałbym zobaczyć jak chodzi bez butów.. Syn był w sandalkach …
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Andrzej Kaźmierczak-Koćwin

43-316 Bielsko-Biała

Mam 83 lata. W kwietniu b.r. przywieziono mnie do Kliniki Ortopedii i Traumatologii Narządu Ruchu – Górnośląskiego Centrum Medycznego im. prof. Leszka Gieca Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach z powodu poważnego w skutkach potrącenia na pasach przez samochód osobowy. Z powodu licznych złamań i obrażeń trafiłam pod opiekę Pana Doktora Andrzeja Kaźmierczaka – Koćwina, który zoperował moją złamaną nogę. Pan Doktor jest świetnym fachowcem, bardzo rzetelnie podchodzącym do swojej pracy …
Opinia dodana przez: Weronika Świerk

lek. med. Jacek Jarco

Gastrolog, Internista

43-300 Bielsko-Biała

Zabrzmi górnolotnie, ale to zaszczyt spotkać takiego lekarza! Byłam tylko na USG, ale poświęcony czas, kompetencja, wyjaśnienie, a przede wszystkim bardzo sympatyczna atmosfera sprawiły, że jestem wzruszona do teraz. Dosłownie wzruszona. Dziękuję

lekarz Helena Dziedzic

Bielskie Pogotowie Ratunkowe
Emilii Plater 14
43-300 Bielsko-Biała

Helenka Dziedzic --- lekarz wspaniały , wrażliwy, uczynny pełny empatii. POSIADA DUŻE DOŚWIADCZENIE, WYKONUJE KOMPLEKSOWE BADANIA NA KTORYCH SIĘ ZNA. Nie zamyka się na nowości medycyny , słucha i podejmuje działania ,które kontroluje. Życzymy zdrowia !!!

lekarz Mateusz Kubica

43-316 Bielsko-Biała

Doktor Kubica jest kompetentny, rzeczowy i pomocny, ma dużą wiedzę którą chętnie przekazuje pacjentowi. Polecam
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Ewa Habelak

Klinika Świętego Łukasza Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Bielsku-Białej
ulica Bystrzańska 94B
43-300 Bielsko-Biała

Witam. O pani doktor mogę się wyrażać w samych superlatywach. Bardzo rzeczowo wyjaśniła mój problem. Przy tym niezwykle miła i uprzejma. Zawsze znajdzie czas na kontakt telofoniczny. Osobą cierpioncym na bezdech senny -goraco polecam wizyte u pani doktor. Andrzej Sobik
Opinia dodana przez: Andrzej Sobik

lekarz Maria Gwinner

Internista, Lekarz medycyny pracy

Barlickiego 15/22
43-300 Bielsko-Biała

Najlepszy lekarz internista w Bielsku-Białej!! Jestem wieloletnim pacjentem Pani Doktor i pomogło mi nie raz przez te wszystkie lata. Cała rodzina się u Pani leczy. Pani Doktor jest wspaniałym lekarzem, ale przede wszystkim też wyrozumiałym i empatycznym człowiekiem. Proszę się nie przejmować tymi opiniami napisanymi przez oszołomów z internetu. Jeżeli ktoś jest faktycznie Pani pacjentem to nie dałby nigdy opinii mniejszej niż 5.
Opinia dodana przez: Kari M

lek. dent. Jacek Brańka

Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Sypień
Piastowska 67a
43-300 Bielsko-Biała

Pan doktor jest najlepszym dentystą jakiego w życiu spotkałam, a miałam do czynienia z wieloma.. Bardzo mił, uprzejmy i ciepły człowiek. Jako jedyny od pierwszej wizyty zwrócił uwagę na ścierające zęby i zaproponował leczenie. Dzięki tej rehabilitacji zniknęły bóle głowy i szczęki. Każdy poprzedni lekarz to bagatelizował. Polecam gorąco - uratował mi życie.

lekarz Leszek Korzonkiewicz

Mazańcowice 584
43-391 Bielsko-Biała

Fantastyczny lekarz i naprawdę dobry człowiek. Uczciwie podchodzi do pacjenta i poświęca mu czas adekwatny do przypadku. Polecam każdemu!