Dworcowa
100
Bydgoszcz
Taki lekarz z niego jak nie wiem co ... masakra po prostu będąc w ciąży poszłam do niego żeby zbadał mi kolano przez które nie mogłam zbytnio funkcjonować dosyć , że nie zbadał mnie to jeszcze potraktował jak jakiegoś śmiecia ... !!! bez badania stwierdził że nic mi nie jest że mam na kolano robić zimny okład i smarować maścią beznadzieja po prostu... zarejestrowałam się do innego ortopedy czekałam miesiąc ...
Centrum Medyczne PESMED
Sułkowskiego 15
Osiedle Leśne, Bydgoszcz
Przyznam że byłem bardzo zaskoczony z jakim zangażowaniem Pani doktor podchodzi do pacjenta, jedynie można by się smucić kolejkami i czasem wizyty ale nie ukrywajmy widząc dużą kolejkę za drzwiam to jedynie podziwiać że Pani doktor ma tyle siły i chęci by wszystkich przyjąć.
Niezwykle kompetentna, rzeczowa, miła, rzetelna, godna zaufania. Nietety bardzo długie kolejki do Niej, kiedy jednak niezbędna jest wizyta przyjmuje poza kolejnością. Leczę się u pani doktor od ok. 30 lat. Bardzo szybko postawiła diagnozę dot.nadczynności tarczycy. Polecam!
Curie-Skłodowskiej 64 lok. 28
Bydgoszcz
Super nigdy nie byłem u lepszego lekarz!!!!!!POLECAM
N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
Bydgoszcz
„Bardzo dokładnie Pani Doktor wszystko tłumaczy. Wizyta odbyła się w przyjemnej atmosferze. Polecam!”
Gabinet Badań Profilaktycznych.
Bydgoszcz
Super przemiła Pani Doktor!!! Jeszcze nie spotkałam tak miłego lekarza.
Poświęca uwagę. Bardzo serdecznie polecam.
Pozdrawiam.
Rejon Terenowy nr 6
Energetyczna 1
Bydgoszcz
Bardzo miła pani lekarz,polecam z czystym sumieniem, badanie przeprowadzone prawidłowo,sumiennie, bardzo dobre podejście do pacjenta
Kleina 11/18
N ZOZ "DOKTOR"