Pani doktor pozjadała wszystkie rozumy. Kwestionuje opinii specjalistów w dziedzinach medycyny, które są jej obce. No chyba, ze ukończyła wszystkie możliwe specjalizacje. Wydaje opinie na podstawie jednorazowej obserwacji, bez zlecania badan , ponadto bardzo niesympatyczna osoba, traktuje pacjentów z góry bez żadnego wyczucia i odrobiny empatii.
Moniuszki 11 lok. 2a
Gliwice
Bardzo nie miła lekarz. Uważa ze jak się jest studentem to od razu się chorobę symuluje tylko po to żeby nie chodzić na uczelnie. Nie słucha o objawach choroby. Jedyne co usłyszałam z Ust pani doktor to żeby nie wymyślać bo z 37,5 i objawami grypowymi można normlanie chodzić na zajęcia i do pracy :)
NZOZ "Przychodnia Falck"
Opla 1
Gliwice
Lekarz kompetentny i wzbudzający zaufanie. Posiada bardzo wysoką kulturę osobistą. Rzetelnie podchodzi do swojej pracy. Godny polecenia.
Przychodnia Zakładowa przy GPBP S.A.
Bojkowska 18a
Gliwice
Lekarka załatwiła badanie okresowe w minutę. Nie pytała o samopoczucie, dolegliwości. Była opryskliwa, nieuprzejma i nie słuchała co się do niej mówi.
ZOZ Przychodnia Specjalistyczna "Diagnoza" A.C.Banaszkiewicz
Kłodnicka 16/3
Gliwice
Nie polecam, omijać szerokim łukiem. Niezwykle grubiańska i źle wychowana, zero kultury, empatii I podejścia do pacjenta.
Praktyka lekarska
kozielska
Gliwice
Dr Kajdas jest znakomitym specjalistą w swojej dziedzinie, polecem !!
Instytut Onkologii
Wybrzeża Armii Krajowej15
Gliwice
Odradzam lekarz niemiły, sprawia wrażenie jakby nie słuchał,co się do niego mówi.Brak poszanowania czyjegoś czasu po dwóch godzinach czekania na wizytę kontrolną, którą sam Pan doktor wyznaczył dowiedziałam się że mam książkowe wyniki ( pomimo ze dermatolog i alergolog uważali inaczej ) i po co ja wogóle przyszłam.I jak on teraz ma rozliczyć moje badania w NFZ. Jak można być tak bezczelnym? Zapieprzam w tym chorym kraju płace składki i ...
ZOZ Przychodnia Specjalistyczna "Diagnoza" A.C.Banaszkiewicz
Kłodnicka 16/3
Gliwice
Rewelacyjne podejscie do pacjenta. Ciezko sie do niego dostac w przychodni, bo ma mnostwo pacjentow.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Polskiej Grupy Medycznej im. Polonii Świata
ulica Zygmunta Starego 24A/9
Gliwice
Serdecznie polecam panią doktor . Kompetentna , uprzejma , zawsze uśmiechnięta i gotowa do pomocy . Wszystko wytłumaczy odnośnie choroby i bardzo dobrze dobiera leki .