{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Alergolog dziecięcy

dr n. med. Tomasz Grzelewski

Alergolog dziecięcy, Alergolog

Dr n. med. Alergolog, Pediatra, Dermatologia, Medycyna Sportowa IPClinic.pl
Żeligowskiego 3/5, 90-752

Tak absurdalnie nieprofesjonalnego podejścia do pacjenta nie spotkałem nigdy i nie sądzę żebym kiedykolwiek jeszcze spotkał. Zapisaliśmy się na wizytę zdalną, aby dowiedzieć się, czy zmiany u córki są poważne i wymagają pilnej konsultacji, czy możemy umówić ją po weekendzie. Jako jednocześnie dermatolog oraz alergolog i w dodatku pediatra nie potrafił rozpoznać bostonki, która jest jedną z popularniejszych chorób u dzieci. "Doktor" postawił trzy niepewne diagnozy przy tym zapisując 9-cio …
Opinia dodana przez: Daniel
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Laryngolog
                                       lekarz Krystian Rozmus

lekarz Krystian Rozmus

Laryngolog, Lekarz medycyny estetycznej

CM Wodna 25
Ul. Wodna 25 Łódź

Godny zaufania specjalista. Kompetencja,kompleksowość podejścia do pacjenta,rzetelność,dokładne tłumaczenie choroby i sposobu leczenia,uprzejmość. Polecam.

lekarz Maria Tabaszewska

Lekarz medycyny pracy, Reumatolog

Centrum medyczne Prima-Med
Jana Matejki 3/5

dr Przemysław Lik

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Dr Lik Clinic - centrum medyczne
Drewnowska 49A/lok. 13

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana doktora. Profesjonalista w tym co robi, bardzo dobre podejście dla pacjenta. Zabieg wykonany na poczatku marca w bardzo miłej atmosferze , dzięki rozmowie z doktorem nawet stres udalo się opanować. Przesympatyczny lekarz z powołania, z poczuciem humoru, poświęca czasu tyle ile trzeba pacjentowi, co jest bardzo ważne. Jeśli chirurg to tylko doktor Przemyslaw Lik. Polecam jeszcze raz Pana doktora i pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Justyna Jerczynska

dr Jadwiga Kacprzak

Lekarz rodzinny, Pediatra

BARLICKI
kopcińskiego 22

Jest to cudowny lekarz z powołania. Pani dr Kacprzak była moim pediatrą teraz także zajmuje sie moim pierwszym dzieckiem i już wiem że drugie też do niej zapisze. Poświęca 100% swojego czasu zawsze odpowie na wszystkie pytania i co najważniejsze. Zawsze dokładnie zbada pacjenta nie ważne czy małego czy dużego.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Bogdan Łopaciński

Internista, Lekarz medycyny pracy

Głogowa 17A

Pan Doktor jest niezwykle kompetentnym lekarzem. Poznałem go przez Luxmed. Świetne rozpoznania choroby, ujmująca empatia, właściwe leczenie. Niczego nie bagatelizuje u pacjenta, bardzo szybko reaguje kierując na specjalistyczne badania. Bardzo pomógł mi przy Covidzie.
Opinia dodana przez: Marek Kołodziejczyk

lek. med. Dominika Stępińska-Harmazy

Pediatra, Lekarz rodzinny

NZOZ VALIDUS
Wojska Polskiego 144

Najlepszy lekarz, cudowny człowiek. Pani doktor to anioł. Jestem jej bardzo wdzięczna, że potrafi pomóc.

lekarz Joanna Frankowska

Odrzańska 12

Od wielu lat korzystam z wizyt u Pani doktor. Miła i uprzejma osoba, bardzo konkretna, dokładna, szczegółowo wyjaśnia przyczyny dolegliwości i sposoby leczenia. Polecam Panią Doktor !!!

lekarz Jacek Szewczyk

Centrum Medicover Rydza-Śmigłego
Aleja Edwarda Śmigłego-Rydza 20

Super specjalista. Pomogl mi zmienic styl zycia. Po toku czasunsuoer poprawa wynikow badan oraz spadek wagi. Polecam
Opinia dodana przez: Bartosz

lekarz Maciej Koźmiński

Przychodnia
Ks. Zdzisława Wujaka 5

W poszukiwaniu godnego zaufania lekarza zajmującego się implantologią trafiłam do Kliniki Stomatologia Kuźmińscy, a dokładnie do dr Macieja Kuźmińskiego. Czeka mnie kilkumiesięczny proces leczenia w drodze do pięknego uśmiechu :). Jednak po 2 wizytach jestem pewna, że trafiłam do PROFESJONALISTY. Po wykonaniu badań wstępnych Pan Doktor omówił je jasno i przystępnie oraz przedstawił propozycje rozwiązań. Na kolejnej wizycie (bezpłatnej) otrzymałam propozycje planów leczenia (uwzględniające moje oczekiwania i możliwości finansowe) z …

lekarz Wojciech Kuleta

Internista, Lekarz rodzinny

Hufcowa 24B m. 8

Pan doktor szybko i skutecznie pozbył się moich paraliżujących bólów głowy. Okrutne bóle w plucach oraz koszmarny ból głowy zniknął po dwóch dniach od wizyty w jego gabinecie. Przypisal skuteczne leki, które uchroniły mnie od pobytu na oddziale neurologii. Jestem taka wdzięczna <3 Dziękuję z całego serduszka i gorąco polecam konsultacje z tym lekarzem.
Opinia dodana przez: Laura

lekarz Andrzej Mandat

Przychodnia okulistyczno-stomatologiczna
Wojska Polskiego 128/1

Dr Mandat jest pełen empatii, potrafi słuchać co dolega pacjentowi i potrafi nim pokierować. Wiem, że sporo osób poszukuje doktora po tym jak rozstał się z przychodnią VALIDUS na ul. Wojska Polskiego. Teraz Pan doktor przyjmuje w przychodni na ul. Paderewskiego 6. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Iza

dr n. med. Grzegorz Stróżyk

Chirurg ogólny, Endokrynolog

Cieszkowskiego 7

Pan Doktor jest bystry i ma wiedze. Robi USG i biopsje co obecnie niewielu robi. Ma także laser do zmian skórnych w gabinecie. To poza tym przemiły człowiek. Polecam.
Opinia dodana przez: Michał

dr n. med. Piotr Winiecki

Ginekolog, Internista

MULTIMED
Rzgowska 74/4a

Świetny lekarz, fachowiec. W zasadzie nie powinienem go chwalić tutaj bo będę musiał czekać jeszcze w większych kolejkach
Super lekarz. Byłam jeden raz i jestem mile zaskoczona, bo takich lekarzy już nie ma. Posiada dużo empatii dla osób starszych, polecę każdemu.

dr n. med. Agata Owecka

Lekarz rehabilitacji medycznej

Dąbrowa
Felińskiego

Pani Doktor to prawdziwie lekarz z powołania, ma bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, ogromną wiedzę, jest bardzo życzliwa i empatyczna w stosunku do pacjenta. Pani Doktor zawsze bardzo uważnie wysłuchuje swego pacjenta podczas wizyt, po czym zawsze skrupulatnie i rzeczowo zajmuje się tematem moich dolegliwości. Zlecona przez Panią Doktor rehabilitacja była bardzo trafna i pomogła przy moich problemach zdrowotnych. Spotkać lekarza z takim sercem do pacjentów i fachową wiedzą życzę …

lekarz Konrad Śliwkiewicz

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Tymienieckiego 16F/m.6

Fachowo, szybko, sympatycznie, miło i grzecznie. I to wszystko w publicznym SOR. Brawa i podziękowania.
Opinia dodana przez: Dominik

lekarz Lilianna Żebrowska

Gabinety lekarzy rodzinnych
al. Piłsudskiego 155 (NZOZ)

Przemiła i kompetentna Pani dr,zawsze trafne diagnozy i leczenie przynosi efekty.Nie zamieniłbym Pani dr na innego lekarza
Opinia dodana przez: Marcin

dr n. med. Robert Rokicki

Lekarz sportowy, Ortopeda

Klinika Ortopedii USK im.WAM
Zeromskiego 113

Dr Robert Rokicki naprawił mi rękę po zerwaniu troczków prostownika środkowego palca prawej ręki,. Nie obiecuje złotych gór... efekt jak się udała operacja będzie widoczny po kilku miesiącach ale już widze ze jest ok.... operacja wykonana bardzo dokładnie i dającą sporo optymizmu ... człowiek bardzo spokojny , słowny ... jestem wdzięczny za jego pomoc i opiekę.

lekarz Ewa Śmiechowicz

Lekarz rodzinny, Pediatra

Niciarniana 41 (Centrum Medyczne NZOZ)

Pani doktor bardzo miła. Praktycznie całe życie poświęca dzieciom. Potrafi wszystko wytłumaczyć. Jak już wcześniej pisałam, jest bardzo miła. Rozdaje dzieciom prezenty. Z rodzicami także sobie czasem sobie żartuje. Umie się dogadać. Polecam z całego serduszka!!! ❤️❤️❤️