Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MADA-MED"
Wolności 109
Chorzów
Świetny diagnosta.Z ekg potrafi odczytać niemal wszystko i wskazać na występowanie chorób współistniejących. Przy tym jest cierpliwy.
NZOZ Centrum Medyczne św. Pawła
ulica św. Pawła 11a
Chorzów
Dr.Huwer ma niezywkle cieple i spokojne podejscie do pacjeta.Zawszwe cierpliwe tlumaczy zawilosci choroby oraz metode leczenia.Jest bardzo skromna i uczciwa osoba. Oby takich wiecej.Dziekuje Panie Doktorze.
NZOZ Centrum Medyczne św. Pawła
ulica św. Pawła 11a
Chorzów
Zacznijmy od tego że podczas rejestracji telefonicznej na miesiąc przed wizytą zero informacji na temat dodatkowych badań które trzeba do doktora dostarczyć. Dopiero w dniu wizyty dostałam takie informacje. Sama wizyta w gabinecie trwała 7 minut w trakcie których lekarz przeleciał jak petarda po pytaniach nie czekając na odpowiedź. Na dzień dobry zostałam zbombardowana samymi tabelkami bez wysłuchania dokładnie z czym przychodzę. Gdy powiedziałam że przez rok byłam na deficycie …
ADO-MED 2 Poradnia Urazowo-Ortopedyczna
Stefana Batorego 19
Chorzów
Wizyta minęła miło, pani dr. Aneta Dorożyńska miła z uśmiechem, kompleksowo przebadała i postawiła diagnozę. Kompetentna osoba na tym stanowisku, ze szczegółami opisała na kratce jak przyjmować leki, bardzo polecam
Chorzowskie Centrum Pediatrii i Onkologii im.dr E. Hankego
ulica Truchana 7
Chorzów
Nie polecam tej lekarki.Podekscytowana, podenerwowana, nie chce nic wyjaśnić, matka ma słuchać i nie pytać.Może i ma wiedzę, ale zero podejścia do pacjenta.
DENTAL TEAM KATARZYNA SUCHANEK NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
Stefana Batorego 64/7
Chorzów
Porażka, nie interesowało go nic, o nic nie pytał... zrobiłem badania krwi które zignorował i wysłał mnie na te same badania
Inne komórki opieki szpitalnej
Władysława Truchana 7
ulica Pokoju 104
'ODZYSKAJ KONTROLĘ" Gabinet Pomocy Psychologicznej i Psychoterapii
Dąbrowskiego 48a/1a
SPZOZ Zespół Szpitali Miejskich
ulica Stzrelców Bytomskich 11
Chorzów
NZOZ Przychodnia "Na Trzynieckiej"
Trzyniecka 5/13-14
Chorzów
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Energomontaż Chorzów" Sp. z o.o.
Szczecińska 10
Chorzów
NZOZ Przychodnia "Na Trzynieckiej"
Trzyniecka 5/13-14