GZLS w Gliwicach Fundacji "Unia Bracka"
ulica Bojkowska 20
Gliwice
Lekarz godny polecenia dobrze leczy.Nigdy się na nim nie zawiodłam szkoda że nie ma więcej takich lekarzy.Sto lat panie doktorze
NZOZ "Junior - Med" Spółka Partnerska lekarzy Anna Stelmach i Partnerzy
ulica Batorego 14A
Gliwice
Wspaniały człowiek i lekarz. Duża wiedza , zawsze trafne diagnozy i decyzje co do leczenia. Serdecznie polecam.
Moniuszki 11 lok. 2a
Gliwice
Skandal! Podczas badań okresowych nie wykonuje żadnego badania. Nawet nie mierzy ciśnienia. Za to co chwilę wychodzi kopcić papierochy. Chyba już czas na emeryturę dla pani pseudolekarz.
ulica Wielkiej Niedźwiedzicy 35/12
Gliwice
Byłam u tego lekarza kilkakrotnie, nigdy się nie zawiodłam jeżeli chodzi o diagnozę i co jest rzadkośćią w tych czasach nie ma problemu ze skierowaniem na diagnostykę,chociaż w przypadkach uzasadnionych.Ze spokojnym sumieniem mogę tego lekarza polecić jeżeli chodzi o badania endoskopowe, w mojej ocenie było to najprzyjemnejsze badanie gastryczne, (jeżeli można tu mówić o przyjemności ), które miałam robione tzn.najmniej uciążliwe . Mimo takiej trochę oschłości w obyciu Polecam
Mieszka I 13
Gliwice
Doświadczona lekarka , stara się znaleźć metodę wyjścia z choroby nie tylko podając leki.
Na wysoki cholesterol zaleciła mi dietę i kontrolne badanie . Efekt był b.dobry obyło się bez statyn.
Centrum Medyczne Gliwice
Tadeusza Gruszczyńskiego 2/4
Gliwice
Bardzo dobry lekarz. Nie tylko dobrze leczy, ale też poświęca czas na rozmowę i tłumaczenie. Zwraca uwagę na całościowe zdrowie i dopytuje, a nie zajmuje się tylko pojedynczym zgłoszonym objawem. Polecam
Przychodnia "ANIMED"
Lipowa 36
Gliwice
Świetny lekarz. Można przyjść z każdym problemem zdrowotnym. Jako lekarz rodzinny prowadzi mnie już 3-4 lata i jestem w pełni zadowolony z jej usług. Jako pierwsza podjęła kroki gdy zaczynała się u mnie niedoczynność tarczycy i nie tylko. Świetny lekarz. Najlepszy w tej przychodni.
Medestetica- Gabinet Medycyny Estetycznej
ul. Raciborska 12
Gliwice
Bardzo dobry, kompetenty lekarz w swojej dziedzinie. Jeśli to jest ten sam, który przyjmuje w Przychodni Żerniki w Gliwicach. W badaniu pomaga sobie aparatem USG.
Ma skłonność do wchodzenia w kompetencje lekarzy specjalistów, co można odczytywać na plus i na minus. Czasami diagnozy obu lekarzy i ostateczne leczenie różniły się.
Kozielska 111/24
Gliwice
Uważam, że pani Doktor jest bardzo dobrym lekarzem, poświęca dla pacjentów bardzo dużo czasu.
Uważam, że jest godna polecenia.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Polskiej Grupy Medycznej im. Polonii Świata
ulica Zygmunta Starego 24A/9
Gliwice
Serdecznie polecam panią doktor . Kompetentna , uprzejma , zawsze uśmiechnięta i gotowa do pomocy . Wszystko wytłumaczy odnośnie choroby i bardzo dobrze dobiera leki .