lekarz Wacława Pośpiech-Safian

Podmiejska 34/76
62-800 Kalisz

Bardzo lekceważący stosunek do pacjenta. Pani doktor nie zwraca uwagi w ogóle na człowieka. Tylko wypisuje non stop recepty. Zapytana o co kolwiek reaguje wymijająco.... Nie polecam usług Tej pani..... Na początku miałem dobre zdanie o Pani doktor. Teraz uległo zmianie na gorsze ze względu na ostatnie kilka wizyt i na zachowanie pani doktor w stosunku do mnie, schorowanego człowieka. Jak nie zadawać pytań lekarzowi to u kogo szukać pomocy?

mgr Jolanta Szeląg

Lekarz rodzinny, Neonatolog

NZOZ Centrum Fizjoterapii "Ośrodek Zdrowia" w Kruszwicy
Rybacka 20
88-150 Kruszwica

Pani doktor Szeląg jest bardzo dobrym lekarze ,to że mało mówi nie znaczy, że jest złym lekarzem ma po prostu taki styl ale diagnozuje poprawnie .Moje dzieci chodziły do niej wiele lat i to właśnie doktor Szeląg nie raz im pomogła. To jest najlepszy lekarz w przychodni na ul.Rybackiej.Polecam wszystkim rodzicom Panią doktor.

lekarz Jolanta Homa

Lekarz rodzinny, Pediatra

os. Braci Prośbów 2/2
37-500 Jarosław

Pani dr jest wybitnym specjalistą, mam dzieci u Pani dr od lat, zawsze pełen wywiad i dobrze dobrane leczenie, wyprowadza bez antybiotyków - jest to ostateczność gdy już naprawdę nie ma wyjścia. Bardzo dokładnie przedstawia plan postępowania, wszystko tłumaczy dokładnie, jak może przebiegać choroba. A Jako człowiek empatyczna, bardzo uprzejma -wysłucha, pacjent czuje się zaopiekowany!
Opinia dodana przez: Amelia

lekarz Sebastian Moskal

Sportowa 19
86-010 Koronowo

Jestem zdecydowanie pod wrażeniem lekarza! To nie tylko profesjonalista w swoim fachu, ale także osoba pełna empatii i troski o dobro pacjenta. Jego podejście do pracy jest niezwykle zaangażowane i skrupulatne. Potrafi w sposób klarowny i zrozumiały tłumaczyć diagnozy oraz proponowane metody leczenia, co przynosi pacjentom poczucie bezpieczeństwa i zaufanie. Co więcej, lekarz ten wykazuje się ogromnym szacunkiem dla pacjentów, słuchając ich potrzeb i obaw. Zawsze jest otwarty na pytania …
Opinia dodana przez: Zuzanna

Anna Grzebinoga

Lekarz rodzinny, Pulmonolog

Łazy

Bardzo konkretna, fachowa, zorientowana,szczegółowa,przyjazna,wnikliwa. Dokładnie analizuje wyniki i objawy - stawia trafną diagnozę. Lekarz z powołania, oddany w pełni pacjentowi. Każdy przypadek jest dla Pani doktor wyzwaniem, któremu poświęca się bez reszty. POLECAM !
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Paweł Mazan

Falck Medycyna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Obozowa 20

Bardzo dobry lekarz, który nie lekceważy, żadnych objawów. Bada dokładnie, bez pośpiechu. Człowiek czuje się odpowiednio zaopiekowany.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Aleksandra Buczek-Stachowska

Obrońców Pokoju 13/53
67-200 Głogów

Zdecydowanie najlepszy lekarz na podzamczu. Pani doktor zawsze wysłucha, wypisze leki. Biegałam od lekarza do lekarza bez diagnozy, pani doktor natychmiast trafiła z diagnozą, dała skierowanie na potrzebne badania, które to potwierdziły. Wyzdrowiałam w dwa tygodnie, podczas gdy dwoje innych lekarzy straszyło nowotworem i innymi problemami. Ciężko się do niej dostać niestety i z reguły trzeba dosyć długo czekać, ale dlatego, że pani doktor nigdy nie wyrzuca z gabinetu tylko …

lekarz Maria Skrabacz-Poręba

Partyzantów 40
33-131 Ilkowice

Pani Doktor jest bardzo miła, uprzejma, fachowa, zaangażowana,zawsze wysłucha, wytłumaczy. Polecam z całego serca!! :-)
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Beata Werner

Skalna 10/32
43-190 Mikołów

Pani Doktor godna polecenia. Miła, mimo, iż wizyta nie odbywała się w prywatnym gabinecie. Wysłuchała historii choroby, doradziła, wystawiła skierowanie na diagnostykę i do specjalisty. Na czas oczekiwania zabezpieczyła przeciwbólowo. -Anna

lekarz Marek Kuca

43A
33-156 Skrzyszów

„Jedynie prawdziwy człowiek zauważy Potrzeby innego człowieka Jedynie człowiek wielkiego serca Wyciągnie doń pomocną dłoń”… Otolaryngolog doktor Marek Kuca to uroczy i empatyczny lekarz o ogromnej kulturze osobistej i od razu wzbudzający zaufanie. Od razu widać, że to lekarz z powołania i że leczy po to by pomóc. Z ogromnym doświadczeniem, bada pacjenta sumiennie i dokładnie, przeprowadza długi wywiad, zastanawia się, próbuje znaleźć przyczynę choroby i rozwiązanie. Doradzi najlepsze rozwiązanie …
Opinia dodana przez: Helena Ch.

lekarz Andrzej Halik

Internista, Lekarz medycyny pracy

ulica Jana Styki 4
23-210 Kraśnik

Serdecznie NIE polecam Pana Doktora. Zero empatii. Nieprzyjemny, wręcz chamski. Tata trafił na SOR. Nie mógł oddychać, dusił się. Zabrali go bez telefonu i dokumentów, więc przyjechaliśmy zaraz za nim. Pan Doktor ciągle nas wyganiał mimo, że dostarczaliśmy tacie w między czasie dokumentację medyczną, telefon do kontaktu z nami, ubrania na zmianę, wodę itd. Pan Doktor stwierdził, że jeżeli pacjent chodzi o własnych siłach to zdrowy. Pan Doktor nie powinien …
Opinia dodana przez: Aga

lekarz Alicja Tomkowicz-Qandil

05-400 Otwock

Nie polecam. Nie uprzejma, spóźnia się i nie daje dojść do głosu. Moze wiedzę i ma ale przydał by się także szacunek do rozmówcy.

Mieczysław Kuzicki

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny pracy

Zakład Medyczny Fundacji Nasze Zdrowie NZOZ
66-400 Gorzów Wielkopolski

Brak empatii u tego lekarza, przesisuje starszej osobie silne psychotropy, a jak one szkodzą to nie chce pacjenta przyjąć, może i lekarz, ale na pewno nie z powołania

lekarz Cezary Zielewski

ZOZ Strojnowski i Polaczuk
Kościuszki 4A
76-230 Potęgowo

LEKARZ Z POWOLANIA GODNY POLECENIA ,MA WSPANIALE PODEJSCIE DO DZIECI,SLUZY FACHOWA PORADOM POZA GODZINAMI PRACY.

lekarz Beata Górecka

VEGA MEDICA
Jana Szym­czaka 5
01–227 Warszawa

Pani doktor leczy tak jak pisze w swojej ulotce dotyczącej akupunktury (jaką ostatnio zauważyłam). Zacytuję jej fragment: Żaden objaw nie jest oceniany przez terapeutę w oderwaniu od innych, a wręcz dopiero całościowe spojrzenie na pacjenta daje możliwości leczenia. W diagnostyce kluczową rolę odgrywa wywiad chorobowy dotyczący nie tylko stanów patologicznych, obecnych i przebytych chorób, ale trybu życia, upodobań, emocji oraz diety (…) Szczęśliwa jestem, że trafiłam wreszcie do lekarza, który …

lekarz Joanna Zdrojewska

Lekarz rodzinny

Przychodnia Medycyny Rodzinnej"Centrum Medyczne "VITA"
Łukasińskiego 42b/12

Leczę się u Pani Joanny Zdrojewskej około 15 lat . Nigdy nie odmówiła pomocy ,zawsze wykonuje szereg badań . Wizyty odbywają się w miłej i przyjaznej atmosferze. Zawsze zostaje przyjęta z uśmiechem i zrozumieniem . Dziękuję za takiego lekarza ,bo dziś nie często to się zdarza.

lekarz Anna Mączyńska

Osiedle Bratkowice 23/17
99-400 Łowicz

Bardzo profesjonalny lekarz. Jest moja dr rodzinną, cieszę się że do Niej trafiłam. Duża wiedza i fachowość, dokładne badanie internistyczne, nie ma problemu z uzyskaniem skierowań na dodatkowe badania. Część ludzi uważa że jest nieprzyjemna , nie potwierdzam tej opinii. Jest miła, aczkolwiek stanowcza i konkretna. Z czystym sumieniem polecam.

lekarz Halina Armatys

Murarska 10B
33100 Tarnów

Jestem pacjentem Pani Doktor od wielu lat i jej opiekę lekarską oceniam bardzo dobrze. Jak u każdej osoby podchodzącej z sercem do swojej pracy,i z racji możliwego przemęczenia, i z racji wieku mogło jej się zdarzyć bardzo zasadnicze podejście do pacjentki, ale na pewno wynikało to z procedur i było to efektem troski. Stąd frustracyjne, publiczne wpisy uznaję w tym przypadku za bardzo krzywdzące.
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Ferdynand Parcheta

SPZOZ
ulica Szpitalna 37
05-300 Mińsk Mazowiecki

Lekarz z powolania a nie wypisywacz recept i zwolnień lekarskich. Zaangażowany w swoją pracę, rzetelny i konkretny. Trafne diagnozy Pana doktora oraz dopasowane medykamenty, skutecznie i szybko wyleczyły kilkukrotne, potężne infekcje. Taki lekarz, to skarb!

lekarz Andrzej Sroka

Lekarz rodzinny, Pediatra

Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Gorzów
marsz. Józefa Piłsudskiego 1 b/309
66-400 Gorzów Wielkopolski

Super miły pan doktor zawsze stawia poprawna diagnozę. Nigdy nie odmawia wizyty i poświęca dużo czasu pacjentowi ,dziękuję Panu za okazała cierpliwosc,