lek. stom. Ewa Prażmo

Ortodonta, Stomatolog

MARDENT
ul. Kościuszkowców 23

Pani dr jest wspaniałym lekarzem z perfekcyjnym i profesjonalnym podejściem do nastoletniego pacjenta.

lek. med. Bogumiła Nowak-Parzygnat

Centrum Medyczne Nasze Zdrowie
ul.Górnośląska 4a

Pani Doktor potraktowała mnie z ogromną uprzejmością, wysłuchała i skierowała na badania których potrzebowałam. Dosłownie czułam, że się przejęła moją sytuacją zdrowotną. Nie zbagatelizowała jej. Jestem za to wdzięczna.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Kardiolog
                                       dr Paweł Komorowski

dr Paweł Komorowski

Kardiolog

Nikamed Centrum Zdrowia
Nowowiejska 6 lok. 9

Miałam szczęście być pacjentką pana Doktora na oddziale interny i kardiologii w szpitalu Medicover, gdzie trafiłam z powodu zawrotów głowy i nudności. Choć objawy wskazywały na przejściowe problemy z błędnikiem, dr Komorowski nie zbagatelizował żadnych symptomów i dzięki jego kompleksowemu podejściu, udało się dotrzeć do prawdziwej przyczyny (zatoru tętnicy dogłowowej). Doktor nawiązał również dla mnie kontakt ze specjalistami z innych dziedzin, t.j. neurolog, hematolog, chriurg naczyniowy, tak by całościowo ocenić …
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Konrad Pasek

Mazowiecki Szpital Wojewódzki Sp. z o.o.
ul. Ludwika Kondratowicza 8

Lekarz z powołania, sympatyczny, dokładny i konkretny. Wspaniały chirurg, dba o pacjenta. Opiekuńczy człowiek z sercem.

lekarz Marek Bilski

Internista, Reumatolog

Karolkowa 59A/30

lek. med. Karol Myszel

Audiolog, Foniatra

NZOZ Centrum Słuchu i Mowy "Medincus"
Aleje Jerozolimskie 30

Szukałam pomocy u czterech specjalistów.. Pan Doktor był nasza ostatnia deska ratunku i co?Od razu Trafna diagnoza!! Zestaw leków który otrzymaliśmy skończył problem u córki w mig gdzie wcześniejsi lekarze przez 1,5 miesiąca nie potrafili nam pomoc i tylko faszerowali antybiotykami które nie dawały efektu, zero poprawy. Anioł nie człowiek! Cieszę się ze jesteśmy w rękach tak dobrego specjalisty! Teraz mam poczucie bezpieczeństwa ze jest lekarz który zawsze pomoże Polecam …
Opinia dodana przez: Karolina

dr n. med. Piotr Tesla

Boguckiego 6

Polecam Doktora Piotra Teslę z całego serca. Jest to osoba kompetentna. Pod jego ręką czułem się bardzo bezpiecznie. Człowiek o dużej wiedzy , bardzo pomocny. Gdzieś na forum przeczytałem opinie, że lekarz anioł i zgadzam się z tym w 100%. Dzięki Niemu widzę, a miałem naprawdę dość skomplikowane operacje po uderzeniu butlą pod ciśnieniem-witrektomia, zaćma oraz plastyka tęczówki. Dozgonnie wdzięczny!
Opinia dodana przez: Paweł

dr n. med. Jerzy Zwoliński

Ginekolog

Centrum Medyczne Mermaid
Puławska 81

Wspaniały lekarz. Pan Doktor prowadził moja trojacza ciążę 16 lat temu i do dziś jeżdżę na kontrolne badania. Niezwykle ciepły i uprzejmy człowiek poświęca dużo czasu na badanie i wyjaśnienie wszystkiego. Polecam Pana Doktora z całego serca.
Opinia dodana przez: Aneta Ukleja

lek. dent. Michał Leszczyk

Stomatologia Dr Pańczyk
Zapustna 36 lok.2

Bardzo polecam leczenie u Pana Dr Leszczyka. Przyjął mnie po awaryjnym podtruciu zęba do leczenia kanałowego. 2 wizyty mega sprawnie, super profesjonalnie. Podejście konkretne i wspierające, musiałam w ciągu jednego m-c zrobić zęba i umówiliśmy się na każdą wizytę które pojawi się w kalendarzu. Kontakt SMS ekspresowy i telefoniczny w przypadku konieczności zmiany terminu. Preparatów widziałam że nie żałował wcale (mam już historię z dentystami więc wiem jak to wygląda). …

Wacław Śmiertka

Ginekolog, Ginekolog onkolog

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Al. KEN 19 lok 99 wejście od Balo

Wspaniały lekarz z sercem do pacjenta, spokojnie wszystko tłumaczy i omawia, szuka rozwiązań, kieruje na dokładną diagnostykę. Jeżeli chodzi o operację -złote ręce. Gorąco polecam. Jestem zachwycona.
Opinia dodana przez: M. T.

lek. stom. Katarzyna Langner

ARTDENTIC Katarzyna Langner
Kluczborska 1, 01-461 Warszawa

Serdecznie polecam gabinet stomatologiczny Artdentic i Doktor Katarzynę Langner. Po wielu perypetiach stomatologicznych trafiłem 7 lat temu pod opiekę tego gabinetu. Wypełnienia są wykonywane niezwykle starannie. Pani Doktor pracuje precyzyjnie i w lupach. W gabinecie zamiast pobierania tradycyjnych wycisków stosowany jest SKANER!!! Wszystkie etapy leczenia są skrupulatnie wyjaśniane i omawiane. Leczenie protetyczne, któremu się poddałem, dało nadspodziewanie dobre rezultaty. Dodatki zęby zostały wybielone. Efektem jest naturalny, biały, równy i zdrowo …
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Łukasz Hawryluk

Łukasz Hawryluk - Hawryluk Clinic
Wawrzyńca Surowieckiego 12

Byłam u doktora Łukasza Hawryluka po długim omdleniu i zapaści. Badanie przebiegło w bardzo profesjonalny a jednocześnie empatyczny sposób. Pan doktor jest bardzo miły i uprzejmy a atmosfera w gabinecie jest przyjazna i serdeczna, jest się dokładnie wysłuchanym i wszystko jest wyjaśnione w sposób bardzo spokojny i zrozumiały. Z gabinetu wyszłam z uśmiechem na twarzy pomimo mojego lęku przed lekarzami, przez co bardzo rzadko korzystam z wizyt lekarskich (tylko jak …
Opinia dodana przez: Gosia

Małgorzata Gorzkowska-Paczwa

Centrum Zdrowia Dziecka

Doktor Gorzkowską Paczwę polecam wszystkim rodzicom, który szukają dobrego specjalisty w temacie leczenia moczenia nocnego. Ja dzięki pani Doktor pozbyłam się mocznia nocnego u 7 letniego syna, wcześniej leczyłam dziecko przez rok u innego nefrologa i nie było żadnych efektów. Pani Doktor ma świetne podejście do dziecka, jest kontaktowa, życzliwa i bardzo kompetentna. Szczerze polecam!
Opinia dodana przez: justyna
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Piotr Bednarski

dr n. med. Piotr Bednarski

Chirurg ogólny, USG

Medycyna Dąb Warszawa
Białej Floty 8/5U

Polecam tego lekarza, świetny specjalista, pełen zrozumienia. Postawiona diagnoza była bardzo trafiona i pozwoliła na szybkie rozwiązanie problemu.
Opinia dodana przez: Przemysław

lek. stom. Przemysław Warszawa

Chirurg stomatolog, Stomatolog

FALDENT
ul. Derkaczy 57 B

Lekarz na 6-tkę! ale nie wiem czemu nie ma takiej w rankingu? Świetny specjalista i świetny człowiek, czyli dałabym dwie szóstki, a właściwie sześć szóstek. Wreszcie trafiłam w dobre ręce.

Henryk Koziara

Neurochirurg

ul.Roentgena

Pan Doktor to prawdziwy profesjonalista w swoim fachu. Bardzo życzliwy, rzeczowy i empatyczny człowiek. Jedyny taki specjalista jakiego udało mi się spotkać w życiu. Z całego serca oddany pracy i pacjentom. Na pierwszym miejscu stawia pacjentów i ich dobro. Bardzo polecam Pana Doktora. Arcymistrz neurochirurgii.
Opinia dodana przez: Jacek
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg naczyniowy
                                       dr n. med. Krzysztof Szala

dr n. med. Krzysztof Szala

Chirurg naczyniowy, Chirurg onkolog

SKJ CENTRUM MEDYCZNE
ul. Kosiarzy 35

Bardzo miły i mądry lekarz, który jest bardzo profesjonalny. Dostałam wydruk z poradami a badanie było bardzo szybkie i bezbolesne. W okolicach jest super fajny parking podziemny (widać na Google Maps).

mgr Rafał Skoczek

Psycholog

PSYCHOLOG SEKSUOLOG Rafał Skoczek
Ul Egejska 7

Seksuolog, z którym miałem przyjemność pracować, był bardzo profesjonalny i empatyczny. Słuchał uważnie moich problemów i odpowiedział na wszystkie moje pytania w sposób zrozumiały i pomocny. Dzięki jego wiedzy i wsparciu udało mi się rozwiązać wiele kwestii dotyczących mojego życia seksualnego. Gorąco polecam jego usługi!
Opinia dodana przez: Kamil