| Nikt nie ocenił jeszcze tego lekarza. |
| Bądź pierwszym pacjentem, który wystawi mu opinię! |
| Nikt nie ocenił jeszcze tego lekarza. |
| Bądź pierwszym pacjentem, który wystawi mu opinię! |
Jestem psychologiem i psychotraumatologiem. Pracuję z osobami, które doświadczyły trudnych lub traumatycznych wydarzeń, zmagają się z lękiem, napięciem emocjonalnym, niskim poczuciem własnej wartości czy trudnościami w relacjach. Pomagam zrozumieć mechanizmy reakcji na stres i traumę, odzyskać poczucie bezpieczeństwa oraz wewnętrznej równowagi.
W pracy kieruję się empatią, uważnością i szacunkiem wobec indywidualnej historii każdej osoby. Tworzę przestrzeń, w której można bezpiecznie mówić o swoich przeżyciach i stopniowo budować odporność psychiczną.
Swoje kwalifikacje zawodowe zdobyłam na Uniwersytecie Gdańskim na kierunku Psychologia oraz podczas studiów podyplomowych z Psychotraumatologii na Uniwersytecie WSB Merito w Gdańsku. Stale podnoszę swoje kompetencje poprzez udział w szkoleniach i warsztatach z zakresu pracy z traumą, regulacji emocji i terapii integralnych.
Pracuję z osobami dorosłymi, młodzieżą oraz z parami online oraz stacjonarnie.
Zapraszam na spotkanie osoby, które chcą lepiej zrozumieć siebie, poradzić sobie z trudnymi doświadczeniami i odzyskać spokój w codziennym życiu.
|---|---|
| Terapia par | 250 |