Filtruj terminy

Wojciech Wróbel

Szpital Biziela
siewna
Bydgoszcz

Pan doktor to wspaniały specjalista i człowiek z ogromnym sercem do pacjenta. Już od pierwszej wizyty czułem/am się zaopiekowany/a i wysłuchany/a. Lekarz dokładnie tłumaczy wszystkie wyniki i proponowane leczenie w sposób zrozumiały, cierpliwie odpowiada na pytania i rozwiewa wszelkie wątpliwości. Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie, a diagnoza i dalsze zalecenia dają poczucie bezpieczeństwa. Widać ogromne doświadczenie i profesjonalizm, ale też empatię i życzliwość. Z pełnym przekonaniem polecam tego kardiologa każdemu, …
Opinia dodana przez: Waldemar

dr n. med. Wojciech Krupa

Szpital Uniwesytecki nr 1 im. A. Jurasza
Skłodowskiej 9
Bydgoszcz

Dziękuję za pomoc przy zabiegu ablacji, która została pomyślnie wykonana w szpitalu Grochowskim w Warszawie.

lekarz Sławomir Sielski

NZOZ Krzysztof Buczkowski
Skłodowskiej-Curie 9
85-094 Bydgoszcz

Panie dr.Sielski leczył mnie Pan sumiennie i z poświęceniem.Ponieważ leżąc na oddziale to Pan pierwszy wczepił mi kardiowekter - defibrylator w 2004 roku w Szpitalu im.DR.Jurasza.Czułem się pod dobrą opieka.Teraz czuje się słabo i niepewnie , mam wszczepiony nowy kardi,befibrylator 05.05.23r.Nie mogą sobie z nim poradzić ani dobrze nastawić.I dlatego b.prosze o przyjęcie mnie na oddział i o pomoc. Ryszard P.
Opinia dodana przez: Ryszard P.

lekarz Andrzej Dejewski

Przychodnia Sportowo - Lekarska w Bydgoszczy
ulica Rejtana 1
85-032 Bydgoszcz

Profesjonalne i skuteczne wyniki leczenia. Posiadam duże zaufanie do kompetencji jako lekarza, ponieważ nigdy się nie zawiodłem.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Marek Balcerzak

ulica Powstańców Warszawy 6A/131
85-681 Bydgoszcz

Bardzo dobry lekarz. Kompetentny, empatyczny, godny zaufania. Leczę się u niego już 15 lat i poleciłam wielu znajomym.
Opinia dodana przez: Janina

lekarz Danuta Karasek

Szpital
Seminaryjna 1
85-326 Bydgoszcz

Świetny lekarz ! Pani doktor potrafi pilnie słuchać pacjenta, skrupulatna w badaniu i ocenie stanu zdrowia. Ma czas dla pacjenta i z chęcią wyjaśniła mi w czym t

dr n. med. Paweł Grzelakowski

10 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką - SPZOZ
Powstańców Warszawy 5
85-681 Bydgoszcz

Wybrałem pana doktora z rankingu dla mojej mamy i się nie zawiodłem. Chodziło o nadciśnienie, bóle serca itp. Pan doktor przeanalizował stan chorobowy oraz dotychczas zażywane leki przepisane przez innego lekarza, które nie przynosiły pozytywnego skutku. Część z nich kazał odstawić i coś tam jeszcze zapisał. Stan zdrowia po nowej kuracji jest zdecydowanie lepszy. To też o czymś świadczy: http://www.iwsz.wp.mil.pl/pl/1_127.html

lek. med. Lucyna Łosińska

AVIMED
Bydgoszcz,, Generała Józefa Hallera 2
85-790 Bydgoszcz

serdeczne podziękowania dla Pani dr za wszystko co Pani zrobiła dla mojego ojca. Pozdrawiam i polecam
Opinia dodana przez: Stanisława

lekarz Ewelina Kurlapska

Kardiochirurg, Kardiolog

NZOZ Centrum Medyczne "Zachód"
85-429 Bydgoszcz

Będąc leczoną przez Panią Doktor Kurlapską, mogłam bezpiecznie przejść przez operacje serca i tarczycy. Diagnoza zgodna ze stanem faktycznym. Przepisywane dawki leków zawsze poprawiały moją arytmie i ciśnienie. Zalecone badania w pełni uzasadnione. Postawa Pani Doktor zawsze wyzwalała we mnie poczucie bezpieczeństwa i całkowitego zaufania. Takie relacje z lekarzem powodują zaufanie do całej służby zdrowia. Pozdrawiam Renata Markowska
Opinia dodana przez: Renata Markowska

dr n. med. Małgorzata Ukleja-Adamowicz

Kościuszki 15a/17
85-079 Bydgoszcz

Rzadko spotyka się tak kompetentnego lekarza, prowadzi mnie z powodzeniem przez wiele lat. Tłumaczenie choroby i ilość poświeconego czasu wystarczajaca.

lek. med. Marek Stelak

N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
85-092 Bydgoszcz

Pan doktor jest koszmarny. Niestety nie potrafi komunikować się z pacjentami . Chodzi naburmuszony i opryskliwy. na pytanie : kiedy następna wizyta? usłyszałem odpowiedź: Jak będzie się coś działo to pan przyjdzie. Gdy będzie się coś działo to się nie dostanę tak od razu. zmieniłem kardiologa i od razu się mną zajęli. Może gdybym poszedł prywatnie a nie na NFZ to doktor byłby milszy. nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dr hab. n. med. Władysław Sinkiewicz

Gabinet Kardiologiczny
Jagiellońska 70 lok. 36
85-017 Bydgoszcz

Prywatnie - przesłodzona, sztuczna uprzejmość, widać chęć monetyzacji wszystkiego co możliwe... W szpitalu - brak uprzejmości, oschłość, demonstrowanie wyższości nad wszystkimi wokół. Głośny zwolennik klauzuli sumienia. Typowy prawicowiec, który afiszuje się ze swoimi poglądami, zapominając, że przede wszystkim powinien być Lekarzem. Można odnieść wrażenie, że w szpitalu marnuje czas (zegarowy), bo przecież w prywatnym gabinecie czekają pieniądze... Styl bycia podobny do kolegi (też "profesora") z tego samego szpitala, o którym …

lekarz Krzysztof Pstrągowski

Szpital Uniwersytecki nr 1 im. dr. Antoniego Jurasza w Bydgoszczy
Marii Skłodowskiej-Curie 9
85-094 Bydgoszcz

Bardzo dobry lekarz, wielu pacjentów wyprowadził ze stanów krytycznych, zawsze opanowany, skromny. Temu lekarzowi można ufać.
Opinia dodana przez: Natalia Wąsowska

lekarz Arkadiusz Grubecki

Chodkiewicza Karola 71/22
85-667 Bydgoszcz

Nie polecam ,szkoda czasu ,podejścia do pacjenta brak ,jedynie co Pana doktora interesuje to telefon pacjent to już konieczność. Szukajcie innych lekarzy szkoda czasu i zdrowia .

lekarz Michał Ruchalski

Przychodnia "INTERCOR"
Kasztanowa 57
85-605 Bydgoszcz

Nigdy wiecej do takiego lekarza. Źle diagnozowanie, przyrost formy nad treścią. Czas świetności już odszedł
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Alicja Abramczyk

Stomed NZOZ
ulica Dworcowa 47
85-009 Bydgoszcz

6 godzin oczekiwania w kolejce po wyznaczonej godzinie. Wchodzę do gabinetu i Szanowna Pani lekarz odsyła mnie do domu bez podania przyczyny. Żadnej konsultacji nie otrzymałem. Nie wystawiła mi nawet zwolnienie studenckie, chociaż nie poszedłem na kilka zajęć z powodu niej. Wezwała ochronę zamiast wykonania swojej pracy, mimo że nawet nie obrażałem jej, co byłoby usprawiedliwione w takiej sytuacji.
Opinia dodana przez: Wiesław

dr Wioleta Stolarek

11 Listopada 15/17
85-643 Bydgoszcz

Pani Doktor, przyjmuje kogo chce w kolejce po czym wywala innych, odmawia odbycia wizyty, bo coś jej w systemie nie pasuje na co jako pacjent nie mam wpływu, opryskliwa i niemiła odradzam
Opinia dodana przez: Szymon

lekarz Piotr Małyszka