Ginekolog położnik ginekolog-estetyczny ginekolog ginekolog-estetyczny ginekolog-estetyczny Kraków

{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Ginekolog położnik
                                       lek. med. Andrzej Kałamacki

lek. med. Andrzej Kałamacki

Ginekolog położnik, Ginekolog

Intima Clinic
GRZEGÓRZECKA, 67c/u11

To zadziwiające, że tak młody lekarz może być tak dobrym lekarzem... Doktor Kałamacki wydaje się być naprawdę zainteresowany problemami swoich pacjentów. Zgłosiłam się do niego, ponieważ od jakiegoś czasu nie miesiączkowałam, a doktor Kałamacki wydawał się być tym naprawdę przejęty. Pan doktor od razu zlecił mi odpowiednie badania. Obecnie czekam na wyniki, na kolejną wizytę jestem umówiona w przyszłym tygodniu, ale... jakoś przestałam się obawiać. Mam wrażenie, że nie mam …
Opinia dodana przez: Julianna
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg plastyczny
                                       dr n. med. Tomasz Basta

dr n. med. Tomasz Basta

Chirurg plastyczny, Ginekolog położnik

Intima Clinic
GRZEGÓRZECKA, 67c/u11

Bardzo długo zmagałam się z kompleksem… tam “na dole”, ale nie zdawałam sobie sprawy, że można to naprawić 🙂 Całkiem przypadkowo natknęłam się na dr. Tomasza Bastę i okazało się, że przeprowadza również zabiegi z zakresu ginekologii estetycznej ;) Zaczęłam dopytywać i okazuje się, że za pomocą skalpela, można naprawić wszystko!! Dziękuję ;)
Opinia dodana przez: Baśka
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Ginekolog położnik
                                       dr n. med. Krzysztof Mawlichanów

dr n. med. Krzysztof Mawlichanów

Ginekolog położnik, Ginekolog estetyczny

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Kiedy widzisz Lekarza, który ratuje ludzkie zdrowie i życie z zaangażowaniem, miłością, pasją i ogromną wiedzą, to patrzysz na niego jak na Anioła- nie człowieka. Leczyc sie u takiego Specjalisty, to wielki zaszczyt. Jedyny lekarz któremu ufam bezgranicznie.
Opinia dodana przez: Natalia