Chirurg ogólny Lublin

{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Chirurg ogólny
                                       lekarz Paweł Iberszer

lekarz Paweł Iberszer

Ignacego Daszyńskiego 2

Bardzo dobry specjalista, godny polecenia, ze znakomitym podejściem do pacjenta. Szczery fachowiec pełen empatii i zrozumienia dla pacjenta. Pacjent Marian

dr Waldemar Lasota

ulica Krakowskie Przedmieście 13

Miałem u Pana dr Waldemara Lasoty zabieg plastyki wędzidełka prącia, który przebiegł bardzo sprawnie i dużym z powodzeniem. Pan doktor bardzo empatyczny i ciepły człowiek, podczas samej wizyty w gabinecie, jak i przed oraz podczas zabiegu. Zaangażowany w zawód, który wykonuje, dokładnie wszystko wyjaśnił, skraca dystans między pacjentem a lekarzem, dzięki czemu strach podczas zabiegu zdecydowanie jest mniejszy. Po zabiegu nie ma śladu na ciele, blizna niewidoczna, bardzo solidna jakość …
Opinia dodana przez: Witold

dr n. med. Adam Jamroż

ulica Sawy Jana 1A/43

Pan Doktor najwspanialszy na świecie!!! Empatyczny, serdeczny, spokojny, kulturalny, bardzo wielki profesjonalista. Mogłabym opisywać w nieskończoność. Całą wizyta przebiegała w miłej atmosferze. Badanie przebiegało z objaśnieniem poszczególnych kroków, najdelikatniej jak się da. Polecam z całego serca ♥️ Kochani nie wstydźcie się, ratujcie swoje zdrowie ❤️ nie ma lepszego doktora

lekarz Anna Paszczyk

NZOZ Przychodnia Specjalistyczna ,,HIPOTECZNA 4"
ulica Hipoteczna 4

Bardzo sympatyczna i kontaktowa Pani Doktor. Profesjonalne podejście do pacjenta i zainteresowanie stanem po zabiegu. Polecam serdecznie.

lekarz Paweł Kałużniacki

Centrum Medyczne SANITAS Sp. z o.o.
ulica Hempla 5

Miałam ogromne szczęście trafić pod opiekę Pana Doktora, wybitnego specjalisty i jednocześnie niezwykle skromnego, ciepłego człowieka. To lekarz z ogromnym doświadczeniem i wiedzą, ale przede wszystkim z wielkim sercem i empatią. Patrzy na pacjenta całościowo, z troską i uważnością, nigdy nie traktuje człowieka „taśmowo” czy przedmiotowo. Zawsze stawia dobro pacjenta na pierwszym miejscu, nie kieruje się pieniędzmi ani rutyną, tylko prawdziwym powołaniem i chęcią pomocy.
{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Robert Klijer

dr n. med. Robert Klijer

Ignacego Daszyńskiego 2

Wiedza, umiejętności i zaangażowanie są nieocenione. Dzięki Pana profesjonalizmowi miałem poczucie bezpieczeństwa, zaufania i wsparcia. Dziękuję za oddanie, które wkłada Pan w swoją pracę i za życzliwe podejście. Jestem bardzo wdzięczny za Pański wkłada i oddanie w moje zdrowie.
Opinia dodana przez: Marek

dr hab. n. med. Barbara Madej-Czerwonka

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny

Pani Profesor jest najlepsza, wizyta przebiegła profesjonalnie i ze zrozumieniem. Dostałam odpowiedzi na wszystkie pytania. Centrum Medyczne Operowa to nowoczesny gabinet, Panie w restauracji są bardzo pomocne. Gorąco polecam

prof. dr hab. n. med. Piotr Terlecki

Angiolog, Chirurg naczyniowy

Lublin

Wielkie podziękowania dla Pana doktora za pomyślną operację dzięki której mój ojciec wrócił do zdrowia.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Piotr Dudka

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Żarnowiecka 3/15

Jestem 6 miesięcy po zabiegu( wszczepienie protezy naczyniowej aorty wstępującej nadwieńcowej, pomosty aortalno-wieńcowe, wycięcie tętniaka z wstawką naczyniową -aorty). Czuję się dobrze. Doktor Piotr Dudka to świetny kardiochirurg, który uratował mi życie. Jego wiedza, kompetencje i podejście do pacjenta są na najwyższym poziomie. Żadne słowa nie wyraża wdzięczności i tego co dziś czuję. Mogę życzyć tylko Panu doktorowi dużo zdrowia, zadowolenia ze swojej pracy i samych życzliwych wokół siebie ludzi.
Opinia dodana przez: Waldemar

lek. med. Marcin Kubiak

Chirurg ogólny, Onkolog

Ignacego Daszyńskiego 2

Bardzo kompetentny i dokładny. Odpowiedział na moje wszystkie pytania, wytłumaczył. Przeprowadził skomplikowaną operację i interesował się moim stanem na bloku pooperacyjnym. Z czystym sumieniem polecam.
Opinia dodana przez: Żaneta

lekarz Sławomir Psujek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lekarze Specjaliści" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Topolowa 7

Prawdziwy Lekarz Z Powołania . Miałem przyjemność być leczony i prowadzony przez Doktora Sławomira Psujka od sierpnia do końca września 2024 roku . Po zoperowanej u mnie przepuklinie pachwinowej rehabilitował mnie w sposób wyjątkowo profesjonalny i zaangażowany . Szczególna troska o pacjenta to Jego codzienne podejście w tak trudnej profesji-misji . Wizyty odbywają się w swobodnej atmosferze a jednocześnie pełnej troski , empatii i profesjonalizmu . Dziękuję bardzo Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Wojciech Kusz

Batalionów Chłopskich 10

Polecam i jestem bardzo zadowolony z przebiegu rozmowy jak i leczenia, fachowe podejście i profesjonalizm.

dr n. med. Wiesław Witczymiszyn

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "MEDICOS"
Braci Wieniawskich 12 B

Zdecydowanie nie polecam i chciałbym przestrzec wszystkich chorych zanim zdecydują się na leczenie u dr Witczymiszyna. Niestety jego pomyłka I zaniedbanie kosztowała moją żonę życie. Żona trafiła do tego lekarza po USG jamy brzusznej gdzie powiedziano jej, ze prawdopodobnie ma nowotwór wątroby. Po tomografii komputerowej dr. stwierdził, że są to nie groźne naczyniaki, którym trzeba się od czasu do czasu przyjrzeć. Po roku czasu ( w maju 2019) żona była …
Opinia dodana przez: Grzegorz Olesiejuk

lekarz Roman Ciechanek

ul. Karola Namysłowskiego 31

Nie jestem w stanie opisac mojej wdzięczności dla Dr Ciechanka. Dzięki niemu odzyskałam wiarę w lekarzy. Bardzo miły i posiadający ogromną wiedzę doktor. Życzę Polskiej Służbie Zdrowia jak najwiecej tak wspaniale wykwalifikowanych specjalistów. Beata W
Opinia dodana przez: Beata

dr n. med. Jan Jakub Kęsik

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Centrum Medyczne Mediculum
Krasińskiego 2 lok. 41-42

Niestety serdecznie nie polecam tego lekarza!!! Mąż ma wykrytego guza w żyle, nie wiadomo czy jest to coś złośliwego. Lekarz prowadzący w naszym mieście (700km od Lublina) skierował nas do dr Kęsika, który miał zadbać o dalszy proces badań oraz operacji. Mąż miał umówione przyjęcie do kliniki na dzień 21 lutego, wykonanie rezonansu tego samego dnia i następnego dnia miała być wykonana ewentualna operacja. W dniu przyjęcia dr Kęsika nie …
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Andrzej Chrościcki

Żagiel Med - Szpital
Kazimierza Tetmajera-Przerwy 21

Świetny specjalista, doskonale tłumaczący problem, empatyczny i kompetentny. Operował mi guzy na tarczycy.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Jacek Mendocha

GASTROMED Zakład Opieki Zdrowotnej
Konrada Wallenroda 2F

Lekarz bardzo profesjonalnie i sprawnie wykonał zabiegi usunięcia guzków piersi. Może trochę zbyt mało czasu poświęca na kontakt z pacjentem ale jest uprzejmy i kompetentny.
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Jacek Sompor

ulica Środkowa 9/5

Wielokrotne wizyty i pomoc doktora Sompora zawsze stawiały mnie na nogi a dokładnie na nogę bo droga po amputacji , po wielu wizytach i rozmowach z lekarzem odniosłem wrażenie że w dzisiejszym świecie nic lepszego mnie nie mogło spotkać , tylko doktor , polecam szczerze
Opinia dodana przez: Zdzisław Sikora

lekarz Jarosław Melko

ulica Topolowa 7

Byłem prowadzony przez Pana Doktora przez okres ok. czterech miesięcy przy przepuklinie pachwinowej . Od zdiagnozowania , poprzez operację aż do rehabilitacji . W całym tym okresie , obejmującym kilkanaście wizyt w przychodni oraz pobyt w szpitalu , spotykałem się z dużą troską , zaangażowaniem i profesjonalizmem Pana Doktora . Zawsze mogłem liczyć na poradę , wytłumaczenie "krok po kroku" i pochylenie się nad moim przypadkiem . Wskazówki , zalecenia …
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Adam Kaszuba

Jana Kochanowskiego 36

Trafiłem na SOR z zamostkowymi bólami w klatce piersiowej. Skierował mnie lekarz POZ, któremu nie spodobało się moje EKG. Pan doktor chirurg, obejrzał moje EKG, wyniki krwi i stwierdził, że niema zagrożenia życia więc po 6 godzinach mogę iść do domu. Mówię, że mnie boli. Dostałem więc w kroplówce pyralgine. Jak już nie bolało powiedział żebym zażywał Wit. D3 i przepisał KINON (Wit. K). Po dwóch tygodniach trafiłem na Oddział …
Opinia dodana przez: Ireneusz