Specjalistyczny Gabinet Lekarski Chorób Tętnic i Żył
Kunickiego 204
Lublin
Lekarz z dużym doświadczeniem i serdecznym podejściem do pacjenta, a w tym rzeczowy i konkretny. Z gabinetu wychodzi się z uśmiechem. Polecam każdemu.
Medical Esthetic
ul. Braci Wieniawskich 12 B
Lublin
Długo zastanawiałem się nad przeszczepem włosów. Z reguły nie wystawiam opinii. Jednak wkurza mnie oczernianie anonimowo i wystawianie negatywnych opinii osobom całkowicie kompetentnym. Dla mnie dr Chromiński dokononał cudu. Byłem łysy i nie jestem łysy. Konsultacja była bardzo długa. Lekarz odpowiedział na wszystkie pytania. Kto pyta nie błądzi! Nie było niejasności.
Medical Esthetic
ul. Braci Wieniawskich 12 B
Lublin
Super czlowiek,polecam z calego serca. Bylam dzisiaj z mama. Poswiecił nam bardzo dużo czasu. A przede wszystkim dał nam nadzieję. Leczenie zaplanowane.
Lublin
Byłam pacjentką p.doktora Zająca zarówno w szpitalu jak również w przychodni i bardzo cenię jego zaangażowanie zarówno przed operacją jak również po operacji oraz za podejście do pacjenta w przychodni.Zycze panu doktorowi dalszych sukcesów w pracy i pozdrawiam.
Lublin
Leczę się u doktora drugi rok. Zawsze uśmiechnięty i z konkretnym podejściem do pacjenta. Profesjonalista w 100%.Życzyłbym wszystkim takich specjalistów także w innych przychodniach lekarskich.
Lublin
zgadzam się ze wszystkimi pozytywnymi komentarzami
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Lublin
Wspaniała to mało powiedziane. Pani Profesor i jej zespół na Kraśnickich to profesjonaliści. Empatia i ciepło to podstawa u nich. Guzek usunięty i zero komplikacji. Szacunek dla Was.
II Klinika Chirurgii Ogólnej
Lublin, ul Staszica 16
Lublin
Panie Doktorze serdecznie dziękuję za zmianę mojego życia. Dla Pana to kolejna operacja zmniejszenia żołądka a dla mnie szansa na nowe, lepsze życie w zdrowiu i sprawności fizycznej. Proces przygotowania był mozolny ale zawsze, o każdej porze mogłam na Pana liczyć. Operacja i opieka Pana i Pana personelu z Lubartowa dawała mi siłę i motywację. Bardzo dziękuję. Wyniki przerastają moje oczekiwania z każdym dniem. Tak jak Pan powiedział na pierwszej ...
ulica Sawy Jana 1A/43
Lublin
Serdecznie polecam pana doktora. Świetny specjalista i wspaniały człowiek. Moje leczenie zakończyło się pomyślnie. Bardzo dziękuję Panie Doktorze.