Trafiłam do Pana dr. Brzeźniaka w zeszłym roku, od początu bardzo dokładnie zajął się moją chorobą. Szczegółowy wywiad i ocena wyników bardzo profesjonalna. Dokładne tłumaczenie leków,które powinnam przyjmować. Czas poświęcony dla pacjenta indywidualnie, nie czułam się intruza w gabinecie. Polecam wizytę u Pana Doktora.
Dom Lekarski - Przychodnia w Outlet Park
Struga 42
Wspaniały lekarz,wspaniałe podejście do pacjenta.Niesamowicie miły i profesjonalny personel.Gorąco polecam Dr Lipińskiego i jego zespół,efekt lepszy niż oczekiwałem.Duża krótkowzroczność oboje oczu,usunięcie zaćmy na obu oczach i wszczepieniu soczewek,efekt niesamowity.Okulary nosiłem prawie czterdzieści lat i to grube cylindry.Tak więc polecam Dr Lipińskiego i będę polecał,jednocześnie raz jeszcze dziękuję.
Baltica Spa/Pazim
Plac Rodła 8
Jestem pacjentką Pani prof. od 26 lat. Pani profesor jest wspaniałym, miłym i o dużej wiedzy lekarzem . Ustawiła moje nadciśnienie z którym miałam duże problemy. Polecam z całego serca.
NZOZ "Adent"
al. Powstańców Wielkopolskich 66 - 68
Wspaniała Pani doktor. Chodzę do niej już od kilku lat, zrobiłem tam wiele kanałówek, kilka koron, jak i zwykłych wypełnień. Pani doktor Agata zawsze w pełni profesjonalna, ma bardzo dobre podejście, niesamowicie miła, mam do niej 100% zaufanie i nie wyobrażam sobie iść do kogoś innego. Gdyby można było, to zamiast 5 gwiazdek dałbym wszędzie po 10 :) Zawsze polecam moim znajomym, którzy również są zadowoleni.
Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68
Bardzo dobry lekarz poswiecil mi godzine swojego czasu przed operacja ,zeby wytłumaczyć jak bedzie przbiegala sama operacja bardzo dziekuje do pacjenta podchodzi ze zrozumieniem ,jest uprzejmy i bezposredni
NZOZ Przychodnia Medycyny Rodzinnej
Fryderyka Chopina 22
Uwielbiam wizyty u Pani doktor. Zawsze z najwyższą starannością podchodzi do pacjenta, instrukcje i plan leczenia zawsze jest jasny i co najważniejsze skuteczny. Pani Marta zawsze jest sympatyczna, a atmosfera w gabinecie przyjemna. Polecam
Al. Niepodległości 4/2
Witam, chciałabym wyrazić podziękowanie dla Pani doktor Beaty Szymańskiej-Białek za bardzo dokładne zbadanie mojej zmiany na nosie. Pani doktor skierowała mnie do kliniki dermatologicznej w Policach ze wskazaniem na zabieg nowatorskiej metody leczenia fototerapii/światłoterapii. Zmiana moja została zakwalifikowana do tego zabiegu. Zabieg wykonano a nos się dobrze goi. Jestem wdzięczna pani doktor za pokierowanie moim dość istotnym problemem w taki sposób. Jeszcze raz dziękuję za wszystko i zapewniam, że będę …
Pani Doktor godna polecenia! Dawno nie spędziłam u lekarza tak dużo czasu. Na każde pytanie otrzymałam wyczerpującą odpowiedź. Co najważniejsze dr Mączyńska jest lekarzem o dużej wiedzy i potrafi skutecznie pomóc. Kilka lat temu byłam pacjentką dr Bojko i przyzwyczaiłam się do ekspresowych wizyt (10 minut albo i mniej), braku odpowiedzi na moje pytania, czasami lekceważącej wręcz postawy. Tutaj odczułam różnicę: zarówno w kompetencjach jak i nastawieniu do pacjenta.
Cudowna Pani doktor , byłam z córką 6 letnią , musiałam usunąć córce mleczaki ,które nie bardzo się jeszcze ruszały ,a wychodziły już stałe ząbki , podejście do córki przeszło moje wyobrażenie, Pani doktor starała się pomóc jak tylko mogła, mimo ogromu pacjentów ,nie pośpieszała dziecka , dziecko w 100% zaopiekowane, mimo ogromnego strachu mojej córki , płaczu i krzyku ,pełne opanowanie i chęć pomocy na każdym etapie , cudowny …
INDYWIDUALNA SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA LEKARSKA dr n.med. IWONA POZIOMKOWSKA-GĘSICKA
ul. Józefa Poniatowskiego 7/4
Wybitna alergolog, nawet nie ma co wiecej pisac, bo i tak zadne slowa tego nie opisza. Jedna z najlepszych lekarek w tym kraju.
109 Szpital Wojskowy z Przychodnią Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Piotra Sargi 9-11
Najlepszy lekarz jakiego spotkałam.Konkretna,cierpliwa,delikatnie dyscyplinująca jeśli trzeba.Bardzo gorąco polecam Panią doktor.Wspaniała,oby więcej było takich lekarzy.Dziękuję pięknie że Pani jest.
NZOZ UROLOGIA
ulica Lubelska 29
Bardzo dobre podejście do pacjenta. Lekarz z dużym doświadczeniem i empatia do pacjenta. Wizyty nie trwają " 5minut" tylko ile jest to konieczne.
płk. Starzyńskiego 2 lok. 315
Fantastyczny lekarz. Jestem pacjentką od kilku wizyt. Spokojny, rzeczowy i przemiły. Uważnie słucha pacjenta, odpowiada na zadawane pytania. Bada, co się nie zdarza u innych lekarzy. Takich lekarzy nam potrzeba