Sigma
Powstańców Śląskich 49
Super lekarka. Polecam każdemu. Zęby leczy profesjonalnie tak, aby nie trzeba było o nich myśleć przez bardzo długi czas.
Sun Dental
Zdziarska 57a Warszawa
Polecam Pana Dr Michała. Trafiłem do Dr 4 lata temu po pobiciu, w środku nocy na ostry dyżur przywieziony karetką na Lindley'a. Pan Doktor przyszedł na konsultacje na SOR , zbadał mnie, oglądal badania, i powiedział, że wymagam operacji, że przyjmuje mnie od razu do kliniki. Po kilku dniach byłem operowany przez Pana Dr. Przez pół roku miałem 3 metalowe płytki na kościach twarzy i wiele śrub. Juz wszystkie zostały …
time for Dentist
Olbrachta 126
Najlepszy stomatolog z jakim miałem do czynienia. Do tego specjalista w dziedzinie implantów. Poza tym przesympatyczna osoba. Polecam wszystkim !
Kartezjusza 2 lok.307
Profesjonalista w każdym calu! Fachowo, kompleksowo i bardzo przyjacielsko. Nie sadziłem ze usunięcie zęba może przebiegać tak gładko i profesjonalnie
Ivodental
Pod Strzechą 7 lok.12
Bardzo polecam dr Iwonę Nasterską, jest to świetny chirurg, implantolog, periodonta. Przekazuje bardzo klarowne informacje odnośnie stanu zębów. Naprawdę warta polecenia.
LIM
Domaniewska 41/Wołoska 7
Cudowna PANI DOKTOR, empatyczna, profesjonalna, uprzejma. Nie spotkałam takiego lekarza w swoim życiu - a trochę już żyję. Polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej PRIMA-DENT Filia Nr 3
Króżańska 20
Doświadczenie i precyzja razem z uprzejmością i uśmiechem w jednej osobie. Usuwanie ósemki przebiega sprawnie i bez większego bólu. Leczenie kanałowe również. Na miejscu jest RTG więc można sprawdzić co się dzieje z bolacym zębem. Naprawdę pewna ręka p. Agnieszki, przywróci piękny uśmiech. Polecam :)
FALDENT
ul. Derkaczy 57 B
Lekarz na 6-tkę! ale nie wiem czemu nie ma takiej w rankingu? Świetny specjalista i świetny człowiek, czyli dałabym dwie szóstki, a właściwie sześć szóstek. Wreszcie trafiłam w dobre ręce.
KARODENTA
Gen. Bora Komorowskiego 22
Prawdziwy specjalista oraz wyjątkowo uczciwy człowiek o bardzo empatycznym podejściu, jakich jest już bardzo niewielu. Serdecznie polecam Pana Doktora.
Dentis
ul. Bukowińska 22A lok. 4u, 02-703 Warszawa
W żadnym wypadki nie polecam. Przeciwnie. Poważne ryzyko utraty zdrowia. Można żałować do końca życia
Wychowański Stomatologia
Rakowiecka 9
Jestem pacjentem doktora Wychowańskiego od 11 lat. Ufam kompetencjom pana doktora, który kompleksowo podchodzi do leczenia, do tego bardzo dokładnie tłumaczy stomatologiczne zawiłości i przebieg proponowanego leczenia. Zawsze poświęca mi wystarczająco dużo czasu. Jeśli implanty lub korony, to tylko u doktora Wychowańskiego!
Mazowieckie Centrum Stomatologiczne dawne Wojewodzkie Centrum Stomatologiczne
Nowy Zjazd 1
Nic dodać nic ująć. Bardzo wysokiej klasy specjalista. Trafiłam z polecenia koleżanki wiele lat temu z bólem zęba (a wcześniej był leczony ząb u innego stomatologa, z zębem byłam chyba 6 razy i oczywiście każda wizyta płatna masakra i wtedy trafiłam na Doktora na jednej wizycie załatwił wszystko ząb naprawiony i bez bólu) Następnym razem wyrwanie 8 trwało 5 minut potem bez żadnych komplikacji. Nadal leczę zęby jak jest potrzeba …
Lechicka 1B/8
U Pani doktor konsultowałem wyrwanie trzech ósemek. Dwie wyrwałem, a jedną zostawiliśmy ze względu na mozliwe powikłania. Polecam, widać fach w ręku i lata doswiadczeń.
ul. Boremlowska 35/32
Bardzo uprzejma leczenie nienaganne szybko bardzo dobre podejście do dzieci miła atmosfera.¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!
Zdecydowanie odradzam te Pania, poniewaz jest nie odpowiedzialna. Uprzedzalam, ze zalezy mi na szybkiej wizycie. Pani Gruza nie uprzedzila mnie o zmianie adresu gabinetu. Na wszystkich portalach jest nie aktualny adres. Stalam pod gabinetem poltorej godziny. Jestem osoba niepelnosprawna. Przez poltorej godziny nie odbierala telefonu. W koncu dowiedzialam sie od lokatorow, ze zmienila adres. Gdy w koncu po dwoch godzinach dodzwonilam sie to dowiedzialam sie ze sam sie ten adres …
STOMATOLOGIA&PROTETYKA
Radzymińska 234/236
Pełen profesjonalizm. Szczegółowe wyjaśnienie planu leczenia.Odpowiada na zadawane pytania w sposób zrozumiały dla pacjenta.Bardzo dokładny, empatyczny polecam w 100%.
Laboratorium Bakteriologiczne
aleja Niepodległości 20
Bardzo chciałbym jeszcze raz podziękować Panu doktorowi za wspaniałą pracę która włożył w usunięcie mojej 8 - emki , zabieg był bezbolesny wszytko w miłej atmosferze jednym słowem pełen profesjonalizm i podeście do pacjenta , wraca wiara w dobrych lekarzy :) . Mój przypadek usunięcia 8 emki nie należał do łatwych z racji tego iż ząb był umiejscowiony przy 7 i krzywo wrośnięty . Minęło 30 min a doktor oznajmił …
SZPZLO Warszawa
ulica Strusia 4 / 8
UWAGA !! Jeżeli ktokolwiek jest zainteresowany korzystanie z usług tego pana powinien to przeczytać. Typowy przykład człowieka który jest już zmęczony swoim zajęciem a swoją flustracje przelewa na pacjenta. Zachowania i poziom przeniesiony żywcem ze szpitali i przychodni państwowej służby zdrowia wprost do prywatnego gabinetu. Człowiek chamski , arogancki a na dodatek stosujący jakieś kardynalne praktyki .. Pan dentysta na normalne ludzkie pytanie Pacjenta, czy będzie jakiś problem z tym …
ENEL MED S.A.
ulica Gilarska 86c
Potwierdzam powyższe opinie. Mnie również potraktowała bardzo nieuprzejmie, mialam wrażenie, ze niepotrzebnie zawracam jej głowę, z wielką łaską wydusila kilka zdan w ciągu półgodzinnej wizyty, w dodatku w takim tonie jakbym niepotrzebnie przyszla. Odesłała mnie bez diagnozy oraz informacji o mojej sytuacji. Zmarnowałam 3 godziny na dojazd i pół godziny na wizytę na której nic się nie dowiedziałam, za to poczułam niechęć do niej juz w pierwszej minucie. Szkoda opłacać …
Gabinet lekarski
Nie polecam pani doktor, była nieuprzyjemna, nie uprzedziła że przegląd u niej kosztuje 200zł, upierała sie przy pantomogramie do zwykłej plomby. Zapłaciłam rachunek i 350 wyższy zupełnie nie uprzejmie. Podczas omawiania wypełnionej przeze mnie ankiety na wieśc ,że leczę od lat depresję wpisała na niej wielkimi literami słowo Depresja i podkreśliła 2 razy. To kompletny brak profesjonalizmu i empatii.