Spółka Lekarska Sp. z o.o.
ul. Grzybowska 16/22
Bardzo miła pani doktor, udziela cierpliwie odpowiedzi na zadawane pytania. Dla lepszego zrozumienia i poznania choroby wykorzystuje kartkę i długopis przedstawiając obrazowo jaki jest problem i jak będzie przebiegać leczenie. Z uwagą i spokojnie słucha pacjenta nie spiesząc się i nie wprowadzając nerwowej atmosfery zerkając na zegarek bo za drzwiami czeka następna pacjentka. Dzięki temu dowiedziałam się więcej o swojej chorobie niż tylko informacja, że potrzebna jest operacja i wypisanie …
Pani Doktor to kobieta-aniol. Nie tylko wybitny lekarz z duza wiedza, ale tez cudowny czlowiek. Wyprowadzila mnie z zespolu policystycznych jajnikow, przywrocila mi regularne miesiaczkowanie (a prawie pol roku nie mialam okresu..). Poswieca duzo czasu pacjentkom, doglebnie robi wywiad, szczegolowo wyjasnia diagnoze I sposob leczenia. A przy tym jest ciepla i zyczliwa, z serce do drugiego czlowieka. Miec takiego lekarza to skarb.
Mazowiecki Szpital Wojewódzki Sp. z o.o.
ul. Ludwika Kondratowicza 8
Bardzo miła i kompetentna lekarka. Polecam. Ma zawsze czas dla pacjenta. Pacjentka czuje się bardzo komfortowo.
ENEL MED
Jana Pawła II 82, ARKADIA
Polecam! Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Operował mnie. Uratował mi zdrowie i życie. Miałam raka złośliwego. Bedąc pod Jego opieką czułam się bezpieczna. Ma wspaniałe podejście do pacjentki. DZIĘKI PANU DOKTOROWI JESTEM ZDROWA.
Centrum Medyczne LIM
ulica Aleje Jana Pawła II 78
Najlepszy specjalista w Warszawie, niestety umówienie się na wizytę w publicznej jednostce graniczy z cudem. W bardzo jasny sposób przedstawia wszystkie trudne zagadnienia z dziedziny endokrynologii. Przedstawia wszystkie możliwe opcje, wybór pozostawia pacjentowi. Monitoruje i dba o pacjenta.
Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
ul. Waryńskiego 9
Złoty człowiek. Miła, uprzejma, kompetentna. Na każde zagadnienie poświęca dużo czasu, stara się zgłębić problem. Nie przepisuje niepotrzebnych leków, dba o regularne cytologie, bada piersi. Dodatkowo tworzy więź interesując się również życiem prywatnym pacjentek i pamięta je:) Jest naprawdę przesympatyczna. Badanie nie jest nieprzyjemne. Jest bardzo delikatna. Leczę się u Niej prywatnie na Bachmackiej w Warszawie, więc nie wiem jak się zachowuje i czy w ogóle przyjmuje w państwówce. Mam …
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Wspaniała doktor, gorąco polecam :) Najlepsza ginekolog jaka spotkałam, cieszę się, że na Nią trafiłam:)
Centrum Medyczne Alfa-Lek Warszawa
Nowy Świat 58A
bardzo kompetentna, rzeczowa Pani doktor, ogromna wiedza i zaangażowana w leczenie pacjenta, cierpliwie odpowiada na wszelkie pytania, POLECAM z pełnym przekonaniem, że sama (od kilku lat) jestem w najlepszych rękach!
Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Al. KEN 19 lok 99 wejście od Balo
Wspaniały lekarz z sercem do pacjenta, spokojnie wszystko tłumaczy i omawia, szuka rozwiązań, kieruje na dokładną diagnostykę. Jeżeli chodzi o operację -złote ręce. Gorąco polecam. Jestem zachwycona.
BALI CLINIC
Roentgena 44 lok. U1
Kompetentny, uprzejmy, inteligentny oraz co najważniejsze najlepszy jeżeli chodzi o wszelkiego rodzaju operacje. Warto mu zaufać bo jego umiejętności jeżeli chodzi o zabiegi są niesamowite. Podczas dwóch zabiegów bardzo mnie wspierał i uspokajal i jestem zachwycona jego podejściem do pacjentek, pełnym szacunku wsparcia oraz kiedy można poczucia humoru. Bardzo polecam.
Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
Al. KEN 19, Warszawa Kabaty
Świetna Pani Doktor. Bardzo miła, delikatna, zaangażowana w swoją pracę, odpowiedziała na wszystkie pytania i poświęciła mi dużo czasu na wizycie w LUX MED na Sierakowskiego. Zdecydowanie polecam!
Gabinet ginekologiczny
ul.Kobielska 19
Po przeczytaniu komentarzy niechętnie szłam do tego lekarza ale gdy już weszłam do gabinetu miłe zaskoczenie. Sympatyczny Pan doktor, przeprowadził szczegółowy wywiad, zrobił bardzo delikatnie badanie, jako że pierwszy raz byłam u Pana Rutkowskiego zdobił dodatkowo cytologie i USG. Poinformował mnie o możliwości zmiany tabletek anty na tańsze o tym samym składzie a co najważniejsze nie patrzył na zegarek podczas wizyty tylko poświęcił mi tyle czasu ile potrzebowałam wyjaśniając dokładnie …
Centrum Medyczne Medrun Warszawa
al. Niepodległości 107/109
Genialny Specjalista . Lekarz starej daty . Leczy kilka pokoleń kobiet. Kocha to co robi i dba o zdrowie Kobiety w każdym wieku.
Medical Center NZOZ
PLACÓWKA I - ul. Belgradzka 42 (stacja metra Natolin - na tyłach poczty), PLACÓWKA II - ul. Dembego 5 (wjazd od ul. Zaruby)
Inteligentny, błyskotliwy, z poczuciem humoru. Leczy uśmiechem, a taką terapię najbardziej lubię i cenię.
Pani Doktor jest bardzo zaangażowana podczas wizyty. To specjalistka z cudownym podejściem psychologicznym do pacjentki. Podczas wizyty nie pospiesza ani nie ponagla. Wykonuje wszelkie potrzebne badania i jest wnikliwa. Z dużą dozą cierpliwości oraz uważności słucha. Udziela szczegółowych odpowiedzi, a posiada imponująca wiedzę w swojej dziedzinie. Jestem bardzo wdzięczna za wizytę, to najlepszy lekarz ginekolog u jakiego byłam.