internista kardiolog

dr n. med. Jerzy Góral

Młodych Techników 7 lok. 115a

Lekarz z powołania i bardzo miły człowiek. Pacjent czuje się poważnie traktowany i kompleksowo zaopiekowany. Wszystko bez pośpiechu i w miłej atmosferze. Polecam serdecznie :)

dr n. med. Marek Moga

Ostrowska 70 lok. 2
62-800 Kalisz

Lekarz empatyczny cierpliwy bardzo miły. Wspaniałe opiekuje się pacjentem. Leki dobrane idealnie wszystko wyjaśnione. Dziekuje
Opinia dodana przez: Dawid

dr n. med. Jarosław Kulej

Słowackiego 30
42-400 Zawiercie

Wspaniały lekarz ,uprzejmy,prawdziwy lekarz z powołania.Polecam tego lekarza jeżeli zależy komuś na dobrej diagnozie i leczeniu.
Opinia dodana przez: Wieslawa

lekarz Maciej Strączyński

Zakład Opieki Specjalistycznej
OS. NA STOKU 63A
25-437 Kielce

Dr Maciej Strączyński to kardiolog, który zasługuje na najwyższe uznanie i szacunek. Jego profesjonalizm i empatia sprawiają, że każdy pacjent, który trafia w jego ręce, może poczuć się bezpiecznie i komfortowo. Przyjmując w ramach NFZ w Kielcach, na Osiedlu Na Stoku 63, doktor Strączyński nie tylko wykazuje się ogromną wiedzą medyczną, ale także potrafi z pełnym zrozumieniem podchodzić do trudnych emocji, jakie towarzyszą chorobom serca. Jego umiejętność słuchania i wyczucia …
Opinia dodana przez: Leszek Nakielski

lek. dent. Anna Niechciał

Nzoz ESKULAP Anna Niechciał
ulica Lutosławskiego 4
78-200 Białogard

bardzo miła, chętnie objaśnia, kompetentna, wychodzę od niej zawsze zadowolony, jakby zdrowszy

dr n. med. Jarosław Pawłowski

euromedic
kościuszki 92

bardzo dobry internista i fantastyczny kardiolog. Do tego przesympatyczny człowiek. praqcuje w renomowanej Klinice Euromedic, jeździ na staże do Włoch, przyjaźni sie z Profesorami z USA i Włoch, czego trzeba więcej. Do tego podoba mi się. Anna

lekarz Sławomir Pietrzak

SPZOZ w Świdnicy Regionalny Szpital Specjalistyczny "Latawiec"
ulica Leśna 27-29
58-100 Świdnica

Czy tylko r a z mozna wyrazic swoja opinie! To taki niepoatarzalny lekarz, ze przez 6 lat nie spotkalam takiego samego.Ostatnio na moja prosbe skontrolowal mi rozrusznik i udzielil fachowej porady. Dziekuje bardzo za "slodkie"serce.zyczliwosc i dobroc

lekarz Krystyna Czaja

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej TLK MED
ulica Cystersów 16

Znakomity lekarz, ktory widząc mnie po 2 latach od poprzedniej wizyty kojarzył z czym przychodzilem, gdzie mieszkam, ze mam córeczkę itd. Wizyta trwa długo bo lekarz nie załatwia pacjeta jak numerka do odchaczenia ale dokładnie wykonuje swoją pracę. Niestety nie przyjmuje już e mojej przychodni więc chyba zmienię przychodnię.
Opinia dodana przez: Łukasz
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Internista
                                       dr n. med. Aldona Browarek

dr n. med. Aldona Browarek

Gabinet Kardiologiczny dr n. med. Aldona Browarek
lok 806, Polna 3

Bardzo spokojna, kompetentna ,i wnikliwa Pani Doktor, szczerze polecam, potrafi cierpliwie wysłuchac Pacjenta, dokładnie zbadać i wytłumaczyć zawiłości medyczne oraz sposób leczenia
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Włodzimierz Kawczyński

ul. Akacjowa 22
95-040 Koluszki

Zdecydowanie polecam dr Kawczyńskiego, tylko trzeba sie wcześniej umawiać przez tel, z buta nie przyjmie bo ma kolejki ciężko sie wcisnąć z dnia na dzień, tel. 604436666.

lekarz Piotr Jarmużek

Pro vita
Konstytucji 3 maja
Międzyrzecz

Jest bardzo dobry i kompetentny i budzić zaufanie polecam takiego lekarza wszystkim znajomym , a u mnie prawie cała rodzina się leczy u pana lekarza

lekarz Beata Mikłaszewicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej " CARDIAMED"
Grunwaldzka 7
59-220 Legnica

Bardzo polecam Panią Dr Mikłaszewicz. To bardzo kompetentna i konkretna osoba. W sposób dokładny wyjaśniła mi moje pytania i poświęciła mi wystarczająco dużo czasu. W gabinecie czułam się komfortowo, dr to bardzo miła i ciepła osoba, godny polecenia lekarz.

lek. med. Cezary Lemański

NZOZ LEMA-MED
09-500 Gostynin

Pełen profesjonalizm. Lekarz, któremu można zaufać. Polecam. Bardzo dokładnie zajął się moim schorzeniem i o to właśnie chodzi.
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Dariusz Wasiak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SALUS" Filia nr 1
Piłsudskiego 49
08-110 Siedlce

Chciałbym aby kiedyś moje dzieci mogły się u kogoś takiego leczyć.Coraz trudniej znaleźć człowieka w lekarzu. Dziękuje Doktorze !
Opinia dodana przez: Witold

dr n. med. Jacek Morka

Prywatne Usługi Medyczne
Karolinowska 8
26-200 Końskie

To jeszcze nie wszystko o Panu doktorze J.Morka. W międzyczasie miałem znów problemy z arytmią serca i ciśnieniem tętniczym. Dodatkowo przy arytmią występują silne bóle w klatce piersiowej. Na wysłaną przez Media wiadomość, otrzymałem szybką odpowiedź i trafną poradę lekarską, - i to nie jeden raz! Przed 3. tygodniami ponowna wizyta u doktora Morki zaowocowała zmianą niektórych leków, w obniżające tętno. Dla mnie to strzał w dziesiątkę spowodowany trafną diagnozą …
Opinia dodana przez: Bernard

lekarz Paweł Łyżwa

Piastowska 42 K
Dzierżoniów

Uważam doktora Łyżwę za wspaniałą osobę, cierpliwą, kompetentną, o rzadko spotykanym spokoju wewnętrznym. Zdecydowanie polecam i na prawdę uważam go za wzór lekarza, od którego wielu powinno się uczyć podejścia do pacjenta.

lekarz Arleta Jarosz

Specjalistyczna Kardiologiczna Praktyka Lekarska; konsultacje kardiologiczne i internistyczne, badania ECHO serca, USG jamy brzusznej, Dopler tetnic przedczaszkowych
ul. Długosza 9 (obok I LO - w budynku "MEDYK" z Rehabilitacją Kardiologiczną)
33-300 Nowy Sącz

Wspaniała Pani Doktor! Jestem bardzo zadowolona z wdrążonego leczenia. Życzę każdemu, kto potrzebuje pomocy, aby na swojej drodze spotykał tylko tak kompetentnych specjalistów.
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Tadeusz Kalbarczyk

Bursztynowa 6
26-604 Radom

Specjalista godny polecenia, konkretnie i rzeczowo podchodzi do sprawy przy czym potrafi podnieść na duchu i swoim miłym i spokojnym głosem ukoić nerwy i stres jaki niewątpliwe towarzyszy wizytą u lekarza. Trafnie stawia diagnozę przy czym nie straszy pacjenta co jest bardzo istotne. Polecam. Wspaniały Człowiek.
Opinia dodana przez: Jadwiga W. z Kozienic

lekarz Krzysztof Krzyżanowski

Kołobrzeska 16b lok. 1
78-400 Szczecinek

Leczyłam się u wielu lekarzy na częstoskórcz nadkomorowy dostawałam tylko leki mówiono mi że mam to na tle nerwowym na zabieg ablacji nikt mnie nie chciał skierować bo twierdzono że w moim przypadku zabieg nie jest potrzebny i nie takie leki będę jeszcze brała do końca życia a ostatnio miałam puls 250 na min.Dowiedziałam się o PANU DOKTORZE kRZYŻANOWSKIM poszłam na wizytę zrobił mi eho serca i zaraz został wyznaczony …

dr n. med. Jerzy Libergal

Krasińskiego 3
58-560 Jelenia Góra

Polecam. Jak najbardziej jestem zadowolony z opieki.