okulista okulista

lek. med. Dominika Białas

Centrum Medyczne MML
Plac Grzybowski ul. Bagno 2, wejście E

Pani Doktor to BARDZO dobry lekarz. Trafiłam do Pani Doktor po kilkukrotnych, nieudanych operacjach raka powieki górnej, które były wykonywane przez specjalistów z zakresu chirurgii plastycznej. Każdy kolejny zabieg, który wcześniej przebyłam, nie tylko nie wyleczył mnie z choroby ale dodatkowo powodował coraz gorszy efekt kosmetyczny i niedomykanie się powiek a tym samym ciągłe stany zapalne oka, bliznę rogówki i znaczne pogorszenie widzenia. Obawiając się kolejnej operacji postanowiłam spróbować leczenia …
Opinia dodana przez: Jolanta Jakubowska

lekarz Elżbieta Kupracz

Stacja Dializ
Iwaszkiewicza 5.
59-220 Legnica

Bardzo ciepła i uprzejma pani doktor. Cierpliwa i wyrozumiała w stosunku do pacjenta.Jest dokładna w wykonywaniu swoich czynności przy pacjencie.Z całego serca polecam P. doktor. Wdzięczna pacjentka.
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Artur Niemcewicz

Grota Roweckiego 57
43100 Tychy

Lekarz godny polecenia. Leczy mnie od ponad 20 lat, trafiłem do niego po tym gdy przez niemal rok nosiłem okulary przepisane na złą wadę, "lekarka" uznała, że nie znam liter, a ja ich nie widziałem bo dobierała szkła do złej wady. Pan doktor od razu rozpoznał, że mam trudną wadę bo astygmatyzm mieszany. Pan doktor zawsze w uprzejmy i kompleksowy sposób przeprowadza badanie. Nie wierzy ślepo komputerowemu badaniu tylko zawsze …
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Bolesław Babel

ulica Zamenhofa 9/7
41-813 Zabrze

Byłam u pana doktora pierwszy raz w placówce "Zdrowie" na Słodczyka. Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty i oszołomiona ilością czasu mi poswieconego. Ilość badań bardzo duża, wszystko dokładnie wytłumaczone i omówione. Leczenie ustawione,wszystko zapisane na dodatkowej kartce.Podejście do pacjenta wg mnie świetne. Kompetencja przez duże K ! Polecam wszystkim potrzebującym dobrego okulisty.

lek. med. Andrzej Ludwiczak

Kaliska Agencja Medyczna MEDIX
Majkowska 13a
Kalisz

Jestem wieloletnią pacjentką dr. Ludwiczaka. Jestem pod ogromnym wrażeniem podejścia Pana Doktora do pajentów. Wyjątkowo dyspozycyjny, kompetentny w prowadzeniu pacjenta, otwarty a przy tym niezwykle pokorny, co jest rzadkością w dzisiejszych czasach. Nie słyszałam nigdy negatywnej oceny ze strony pacjentów. Polecam każdemu korzystanie z pomocy DOKTORA LUDWICZAKA.
Opinia dodana przez: BOŻENA
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Okulista
                                       dr n. med. Magdalena Koziorowska

dr n. med. Magdalena Koziorowska

Akademicki Szpital Kliniczny Akademickie Centrum Opieki Stacjonarnej
ulica Borowska 213

Nigdy nie sądziłem że zabieg usunięcia zaćmy może być tak bezproblemowy i bezbolesny. Jestem pełen podziwu dla tej Pani za maksimum profesjonalizmu którego miałem przyjemność doświadczyć z Jej strony. Mogę sobie jedynie życzyć by wszyscy lekarze w tym kraju mieli takie podejście do zawodu jak Pani doktor Koziorowska. Ukłony należą się również wszystkim zaangażowanym w wykonywanie tych zabiegów w Spectrum którzy w moim przypadku zasługują na najwyższe uznanie.
Opinia dodana przez: Krzysztof Libera

lekarz Ewa Grabińska-Chlubek

Długa 17
41-219 Racibórz

Lekarz na wysokim poziomie! Całym sercem oddana pacjentowi ! Wytłumaczy wszystko, odpowie na każde pytanie, przebada od A-Z, bardzo szczegółowo. Lekarz o wielkim sercu. Potrzebowałam wizyty bardzo pilnie i zostałam przyjęta bez problemu. Dziękuję raz jeszcze i szczerze polecam!!!! Na prawdę warto!
Opinia dodana przez: Barbara

lek. med. Katarzyna Strzelec

Gabinet Okulistyczny
Wspólna 6/1
Sosnowiec

Godna polecenia kompetencje i podejście do pacjenta na duży plus wcześniej byłem pacjentem u innych lekarzy i nie byłem tak dokładnie zdiagnozowany chociaż były droższe wizyty gabinet w dobrej lokalizacji parking bezpłatny

lekarz Anita Kortylewska-Łysikowska

ulica Wojska Polskiego 15
38-400 Krosno

Konkretne, profesjonalne serdeczne i miłe podejście do pacjenta w starszym wieku. Pani Doktor naprawdę warta polecenia! :) Nie sposób nie wspomnieć również o Pani pielęgniarce asystującej Pani Doktor. Pełne zaangażowanie i ciepłe miłe podejście:)
Opinia dodana przez: Pacjent

lekarz Anna Sieńko

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej KRADENT
ulica Okrzei 25
22-300 Krasnystaw

Lekarz który w pełni zasługuje na najwyższą ocenę. Każdemu życzę takiej osobowości w kontakcie z pacjentem. Pięknie dziękuję
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Piotr Gozdek

Wojewódzki Szpital Zespolony w Skierniewicach
ulica Rybickiego 1/-
96-100 Skierniewice

Doskonały lekarz,wiedza i doświadczenie na najwyższym poziomie. Super podejście do pacjenta! Najlepszy lekarz w Wieluniu. Polecam!
Opinia dodana przez: Aniela
{'id': 21850, 'name': 'Sochaczew'} Okulista
                                       dr Barbara Popiołek-Chmielak

dr Barbara Popiołek-Chmielak

Klinika Alfa
Polna 9
96-500 Sochaczew

Pani dr Barbara Popiołek - Chmielak jest niezwykle empatyczną, cierpliwą osobą, ale przede wszystkim wspaniałym, kompetentnym specjalistą. Gorąco polecam Panią dr , a zestresowanym przed zabiegiem zapewniam że Pani dr sprawia, że pacjent zapomina o lęku. Anna

lekarz Halina Damek-Choduń

ulica Młyńska 6A/1
47-300 Krapkowice

U pani doktor byłam z babcią, jest bardzo dobrą lekarką, miłą i kompetentną, z dużą dozą cierpliwości. Polecam 🙂

lekarz Natalia Danielska-Piontek

Prywatny Gabinet Okulistyczny
Sienkiewicza 9
64-200 Wolsztyn

Pan Doktor Piontek jest niesamowicie dobrym, miłym a zarazem realnym lekarzem - najlepszym profesjonalistą w swojej dziedzinie. Od 30tu lat mieszkam na stałe w USA i dowiedziałam się o jego pionierskich i wynalazczych metodach regeneracji i rekonstrukcji łąkotki poprzez znakomite recenzje profesora Wong Keng Lin Francis z Singapuru. Prawie, że pojechałam do Singapuru na leczenie dopóki nie odkryłam, że mamy w Polsce takiego specjalistę, który wykonał przeszło 10,000 operacji stawów. …
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Joanna Hermann

Szpital Specjalistyczny w Pile
ulica Rydygiera 1
64-920 Piła

Pani Asia od lat opiekuje się moją rodziną. Mąż i trójka moich dzieci noszą okulary. Ja również regularnie mam badanie dna oka, ponieważ mam cukrzycę I typu . Fachowa, rzetelna i bardzo miła obsługa. Nie ma problemu z rejestracją - sprawna i w miarę szybka. A co najważniejsze nie żadnych problemów na umówienie wizyty na NFZ. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Maria Jasińska

Elektoralna 19b/42

Pełen profesjonalizm 😁 świetne podejście do dziecka, szybka diagnoza. Szczerze mogę polecić każdemu.
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Małgorzata Baranowska

Krynicka 51 lok. 210

Pani Baranowska to profesjonalista wysokiej klasy w swojej dziedzinie,bardzo dziękuję i niskie ukłony za jej prace

lekarz Aleksandra Pierzchała-Czekaj

Niepubliczny zakład opieki zdrowotnej
ul. Zofii Nałkowskiej 10
43-100 Tychy

Pani Doktor podczas wizyty rozwiazuje problem od A do Z. Jest pełna wiedzy i kompetencji. W sposob miły i uprzejmy traktuje pacjenta oraz poswięca mu dużo czasu. Polecam.
Opinia dodana przez: Mirosław

lekarz Piotr Kucharzewski

ul. Leśna 4 A
44-295 Sumina

Bardzo dziękuję Panu Doktorowi za wykonany zabieg.jeszcze nie widać całkowitego efektu,tylko dlatego,że zabieg miałam trzy dni temu.ale ogólnie to jest super.

dr n. med. Agnieszka Nowosielska

RETINA Diagnostyka i Mikrochirurgia Oka
ul.Gimnazjalna 1

Wyrażam wielką wdzięczność i podziękowanie Pani Doktor za uratowanie wzroku.Po znacznie opóżnionej prawidłowej diagnozie/choroba AMD/większość okulistów kazała mi pogodzić się z utratą widzenia.Pani Doktor zastosowała leczenie/zastrzyki,zabieg/,które dało rewelacyjny wynik zapewniając mi komfort życia. Podziwiam profesjonalizm Pani Doktor, wielką życzliwość i cierpliwość dla pacjentów/bez względu na ich wiek/. Dlatego jest to lekarz godny polecenia!
Opinia dodana przez: Marta z Józefowa