okulista okulista

lekarz Małgorzata Rudawiec

ulica Wojska Polskiego 10
44120 Pyskowice

Bardzo dziekuje Pani Doktor za poswiecony czas i przyjęcie w naglym przypadku poza kolejnościa. Super podejscie do pacjenta, empatia i zrozumiane- to zdecydowanie cechy Pani Doktor. Jestem bardzo wdzieczna, z tak mila wizyta w ramach NZF nie spotkałam sie już dawno..
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Izabela Rogalińska

NZOZ TERAMED
ulica Kostrzyńska 3/5

W 100% zgadzam się z poprzednią opinią. Mojej mamie również Pani Doktor przeprowadziła skomplikowany zabieg witrektomii, którego niewielu lekarzy by się podjęło. Mama ma już 78 lat, ale na szczęście, dzięki kompetencjom Pani Doktor wszystko się udało. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy wspaniałej Pani Doktor.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Danuta Herbich-Skowrońska

SPZZOZ
ulica Sadowa 9
06-300 Przasnysz

Miałam usuwaną zaćmę. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Pani Doktor jest bardzo przemiłą, delikatną, wrażliwą i kompetentną osobą. życzyłabym sobie bym na swojej drodze spotykała tylko takich lekarzy z takim podejściem do pacjenta

lekarz Elwira Wolniak

ulica Rynek 14
63-840 Krobia

Polecam Pani doktor miła uprzejma i bardzo fachowo podchodzi do swojej pracy Zawsze pomocna. Widać że bardzo lubi to co robi....

lekarz Bożena Staniul

al. Niepodległości 1 (Aldemed
65-048 Zielona Góra

Niezwykle uprzejma, pełna energii i osobistego wdzięku. Tłumaczy podejmowane decyzje, wyjaśnia charakter przeprowadzanej procedury, zleca dodatkowe badania, by być pewną stawianej diagnozy. Spowita, ze się tak wyrażę, aurą fachowościI Z pełną szczerością polecam tę znakomitą okulistkę!
Opinia dodana przez: Jerzy Domagalski

lekarz Halina Bandurowska

Wysockiego 13
48-200 Prudnik

Wspaniała kobieta, mądra lekarka z olbrzymim doświadczeniem i wysoką kulturą osobistą. Dziękuję serdecznie za opiekę okulistyczną nad nasza rodziną, to już w sumie cztery pokolenia.
Opinia dodana przez: sonda

lekarz Andrzej Mikołajewicz

NSZOZS S-DENT
Piłsudskiego 1A
66-400 Gorzów Wielkopolski

Kompetentny, dośwadczony okulista. W sposób uprzejmy i taktowny poprawia fuszerki po kolegach po fachu. Ma czas na dokładne zbadanie pacjenta i cierpliwe wyjaśnienia.
Opinia dodana przez: Aneta
Wspaniałe podejście do pacjenta,szacunek,punktualność wspaniała organizacja.Bardzo dobrze wyposażony gabinet.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Michał Wilczyński

ulica Sienkiewicza 101/109/102

Pan doktor posiada ogromną wiedzę z zakresu okulistyki, wysokie kompetencje i wyjątkową kulturę osobistą, bardzo taktowny wobec pacjentów, z empatią wyjaśnia zagadnienia i problemy medyczne. Ma świetną rękę do zabiegów okulistycznych.

lekarz Sławomir Bolek

GABINET PSYCHOTERAPII
Powstańców Śląskich 3
44-200 Rybnik

Wybitny okulista, uratował moje oko w którym miałem hipotonię jako powikłanie po innym zabiegu u innego lekarza. Po kilku miesiącach niemal ślepego oka znowu widzę na nie wyraźnie. Pan doktor wykonał u mnie witrektomię z podaniem gazu w szpitalu na Energetyków 44 w Rybniku. Panie doktorze bardzo Panu dziękuję, anonimowo bo pacjentów zapewne Pan ma tyle ,że trudno ich zapamiętać. Wdzięczny pacjent , któremu przywrócił Pan radość z życia
Opinia dodana przez: Daniel

lekarz Justyna Sierocka-Stępień

Plac Jana Pawła II 2a/1
41-709 Ruda Śląska

Godna zaufania okulistka, fachowe podejście do pacjenta. Pani Doktor pomogła mi uratować wzrok, jestem pod stałą kontrolą, co pozwala na szybkie zareagowanie kiedy coś złego się dzieje. Dziękuję Pani Doktor za pomoc i uratowanie wzroku. Każdemu polecam.
Opinia dodana przez: Leszek

lekarz Anna Ambroziak

Bruzdowa 112p

Pani Anna to wzorzec metra w medycynie ! Niezwykle kompetentna, miła, traktuje pacjentów jak swoich znajomych.
Opinia dodana przez: Marcel

lekarz Ewa Zajusz

Combi-Med" Sp.z o.o.
ulica Dekabrystów 17/19
42-200 Częstochowa

Cudowny Człowiek i bardzo dobry Lekarz. Pomaga nam przy Córce. Pani Doktor jest zawsze uśmiechnięta i serdeczna. Jesteśmy bardzo wdzięczni za poświęcony czas. Pozdrawiamy. 😊
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Agnieszka Miśkiewicz-Wójcik

Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Rudolfa Weigla 5

P.Agnieszka jest b.uprzejma i kompetentna z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Ośrodek Mikrochirurgi OKO.M gdzie pracuje jest bogato wyposażony w sprzęt. Wykonywałem tam kilkakrotnie badania OCT na NFZ
Opinia dodana przez: Ryszard

Magdalena Wojtaszek-Pawlik

Indywidualna Praktyka Lekarska Magdalena Wojtaszek-Pawlik
44-280 Rydułtowy

Bardzo miła i uprzejma pani doktor. Fachowo objaśniła wszystkie dolegliwości, na które od roku szukaliśmy rozwiązania. Spokojnie mogę polecić!!!
Opinia dodana przez: Zosia

lekarz Adam Kozera

Studio Optyczno Okulistyczne
Al Korfantego 62

Chciałbym numer kontaktowy do tego doktora jak by miał ktoś top proszę o kontakt i adres dokładny w tych Proszowicach sprawa pilna dziekuje

lekarz Alicja Dreksler-Tkacz

Prywatny Szpital Weiss Klinik
ulica Wiejska 4
41-503 Chorzów

Bardzo troskliwy i empatyczny lekarz. Spokojnie wykonała wszystkie niezbędne badania, choć z tak starą pacjentką nie było to łatwe. Przepisała niezbędne leki. Polecam
Opinia dodana przez: IW

lekarz Anna Maciejewska

przychodnia Bełchatów
Czapliniecka 93/95
97-400 Bełchatów

Witam bylam dzisiaj z mezem u pani doktor w szpitala na wizycie ,musze przyznac z czystym sumieniem juz dawno nie spodkalam lekarza z takim zaangażowaniem, poświęcony czas ,podejscie jakim pani doktor nas przyjela jeztem bardzo mile zaskoczona, kazdemu polecilabym pania doktor
Bardzo miły i doświadczony specjalista. Zabieg przeprowadzony przez panią doktor w pełni omówiony i fachowo wykonany. Wykonane laserowo mTSCPC zniosłem bardzo dobrze poprzez przekazywane na bieżąco informacje i porady. W pełni polecam.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Agnieszka Łapuszek-Bratek

ulica Mieszka I 9A
32-500 Chrzanów

Od wielu lat jestem pacjentką Pani Doktor Agnieszki.Zawsze byłam profesjonalnie zdiagnozowana i leczona.Pani Doktor jest bardzo zaangażowana i dokładna. Szczegółowo i jasno przekazuje pacjentowi informacje na temat choroby ,leczenia i profilaktyki.W czasie badania jest bardzo miła i spokojna atmosfera.Profesjonalizm w każdym calu.Lekarz godny zaufania.Polecam
Opinia dodana przez: Barbara