Dom Lekarski - Przychodnia w Outlet Park
Struga 42
Wspaniały lekarz,wspaniałe podejście do pacjenta.Niesamowicie miły i profesjonalny personel.Gorąco polecam Dr Lipińskiego i jego zespół,efekt lepszy niż oczekiwałem.Duża krótkowzroczność oboje oczu,usunięcie zaćmy na obu oczach i wszczepieniu soczewek,efekt niesamowity.Okulary nosiłem prawie czterdzieści lat i to grube cylindry.Tak więc polecam Dr Lipińskiego i będę polecał,jednocześnie raz jeszcze dziękuję.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Krasnymstawie
ulica Browarna 6
Krasnystaw
FAKT POMIMO WYZNACZONEJ GODZINY WESZŁĄM DWIE GODZINY PÓŹNIEJ-ALE TO ZAPEWNE DLATEGO ZE NFZ NA KAZDEGO PACJENTA PRZYPISUJE 15 MIN A PANI DOKTOR METODYCZNIE I Z DOKŁADNOŚCIA PODCHODZI DO KAŻDEGO PACJENTA I PRZEZNAACZA NA WIZYTE TYLE CZASU ILE TRZEBA.PRZEMIŁA UPRZEJMA ZYCZLIWA I CIEPŁA ORAZ PEŁEN PROFESJONALIZM DZIEKUJE
W dniu mojej wizyty Pani Doktor wykryła u mnie poważną i rzadką chorobę Besta. Wykonała mi badanie: tomografię siatkówki i już na pierwszej wizycie wiedziałam co mi dolega. Jest niezwykle rzetelna, kompetentna, a jednocześnie bardzo sympatyczna. Dokładnie wytłumaczyła mi przebieg choroby.Zdecydowanie polecam panią doktor z uwagi na wiedzę, ale też na aparaturę specjalistyczną, którą dysponuje, Nie musiałam więcej już nigdzie chodzić na dodatkowe badania. Serdecznie dziękuję Pani Doktor. Z wyrazami …
Pani doktor jest przesympatyczną osoba. Jestem pod jej opieka okulsutyczną od kilkunastu lat. Z kilkuletnia przerwa kiedy mogłem odstawić okulary po laserowej korekcji wzroku. Jako lekarz zawsze bardzo uprzejma i profesjonalna. Dokładnie wszystko objaśnia i odpowiada na wszelkie pytania czy wątpliwości. Mam do niej pelne zaufanie i uważam że jest świetnym specjalista. Okulary dobrane zawsze idealnie a sama wizyta to czysta przyjemność. Lekarz z powołania. :) oby takich więcej.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej IBIS / SENSOR CLINIQ
ul. Kacza 8 (wejście od ul. Okopowej, wjazd od ul. Wolność)
Super Pani Doktor z wyjątkowym podejście do pacjenta. Była to pierwsza wizyta u Pani Doktor i napewno nie ostatnia. Z czystym sumieniem mogę polecić.
Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
Piaseczno
Bardzo miła Pani Doktor. Poświęciła mi dużo czasu. Badała bardzo dokładnie. Dziękuję i bardzo polecam.
Bardzo kompetentna, szalenie miła, wszystko wytłumaczy. Cały czas wizyty poświęca wyłącznie pacjentowi. Dostosowuje terminy kolejnych wizyt do wymagań pacjenta. Po raz pierwszy od wielu lat mam dobrane szkła kontaktowe do choroby- wreszcie mogłam zobaczyć świat.Lekarz godny polecenia.
Pani dr Maria P.Ż. to doświadczony specjalista. Regularnie korzystamy z usług w OkoMedzie, prowadzi leczenie syna. Mam zaufanie do Pani doktor. Za każdym razem analizuje co było już zrobione, porównuje odczyty z badań, dopytuje. Jest osobą, która tłumaczy zrozumiale, rozmawia z rodzicami. Jest konkretna, ale przy tym zachęcająca do współpracy najmłodszych pacjentów. Niezdecydowanym szczerze polecam.
Zakład Podstawowej Opieki Zdrowotnej
Jana Zamoyskiego 149
Janów Lubelski
Dawno już nie czułem się tak dobrze zaopiekowany jak u pani doktor. Byłem u niej w Sanitasie, wszystko mi wytłumaczyła i była bardzo cierpliwa. Na pewno nie będę chodził już do żadnego innego okulisty. Zdecydowanie polecam.
Bolesława Chrobrego 1-3 lok. 3
Gryfino
Polecam, bardzo kompetentna i sympatyczna Pani doktor. Ma świetne podejście do dzieci. Bardzo dokładnie i profesjonalnie bada pacjentów. Jestem bardzo zadowolona.
Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE
Lublin
Wspaniały lekarz, trafić do pani doktor to nie tylko pewność doskonałej opieki, ale również zaszczyt. Pozdrawiam i bardzo dziękuję.
al. Grunwaldzka 121 lok. 1
Najlepszy lekarz okulista, jakiego dane mi było spotkać. Pani Doktor jest niezwykle kompetentna (jestem długoletnią pacjentką i zawsze byłam właściwie zdiagnozowana),skupiona na problemie, ale wrażliwa na potrzeby pacjenta, zawsze miła i uśmiechnięta. Wymarzony lekarz nie tylko dla dzieci, ale również dla dorosłych.
Mam 66 lat. Jako emerytowany oficer wielokrotnie wielokrotnie bywałem u różnych lekarzy specjalistów, w tym okulistów. Na ogół wychodziłem z mieszanymi uczuciami. Jakiś dobry los i wyjątkowe szczęście mnie spotkało, że w momencie, kiedy widziałem już tylko przez mgłę, zupełnie przypadkowo trafiłem na wizytę do Pana doktora Kaczmarka. Poczułem się jak bym był w zupełnie odległym, nieznanym kraju. Osobowość, uprzejmość, kontakt z pacjentem, skromność, rzeczowość i widoczny gołym okiem nieprzeciętny …