okulista okulista

dr n. med. Izabela Kulińska-Niedziela

Medyk. NZOZ. Zespół poradni specjalistycznych
Świt 47/49

Chciałabym serdecznie podzielić się moją opinią o Pani Doktor Izabeli Kulińskiej-Niedzieli, która jest wyjątkową okulistką. Pani Doktor wykazała się ogromnym zaangażowaniem i profesjonalizmem w trakcie leczenia mojej córki, Oliwii. Po operacji usunięcia soczewek, Pani Doktor nie tylko skrupulatnie podeszła do całego procesu leczenia, ale również zapewniła Oliwii pełne wsparcie na każdym etapie. Jej podejście do pacjenta jest niezwykle empatyczne i cierpliwe. Pani Doktor zawsze poświęcała czas na dokładne wyjaśnienie wszelkich …

lekarz Dagmara Kaps-Słonka

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Nr 2 im. dr. Tadeusza Boczonia w Mysłowicach
ulica Bytomska 41
41-400 Mysłowice

Polecam !!! Bardzo kompetentny i konkretny lekarz. Zna się na rzeczy i w każdej sytuacji wyjaśni wszystko prostym językiem.

lekarz Marzena Wikło-Czyż

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Białej Podlaskiej
ul. Terebelska 57-63
21-500 Biała Podlaska

Moją żoną zajęła się jak nikt inny, postawiła prawidłową diagnozę i zrobiła wszystko co tylko mogła oraz skierowała na dalsze leczenie do Lublina na Chmielną!!!
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Mirosław Czarnocki

Koszycka 14
28-500 Kazimierza Wielka

Bardzo dobry lekarz. Jak najbardziej godny polecenia. Kompetentny, uprzejmy, miły a przede wszystkim poświęca wystarczającą ilość czasu pacjentowi. Dokładnie przeprowadzone badanie. Bardzo dobrze tłumaczy chorobę i jej leczenie. Byłam pierwszy raz u Pana doktora i jestem wdzięczna że przyjął mnie zaraz po moim telefonie. Gabinet bardzo dobrze wyposażony. Ceny umiarkowane.

lekarz Anna Ochwał-Brzezinka

Piekarska 19
41902 Bytom

Super lekarka, z powołania. Potrafi pomóc w sposób profesjonalny. Polecam wszystkim. Stanowi doskonały wzorzec specjalistki w swojej dziedzinie dla studentów i nie tylko
Opinia dodana przez: sławek

lekarz Piotr Łukasik

Poradnie Okulistyczne
ulica Polna 9A
22-400 Zamość

Do Pana doktora Łukasika chodzę już 13 lat. Potrafi wytłumaczyć jak pacjent nie rozumie np co to za choroba itp. Doktor jest bardzo uprzejmy, podchodzi do pacjenta z szacunkiem. Polecam!!
Opinia dodana przez: Kacper

lekarz Izabela Chmielewska

ul. Zygmunta Felczaka 8B

Jestem niezmiernie zadowolony że trafiłem do Pani doktor . Fachowość dokładne wytłumaczenie problemu i właściwa diagnoza która ratuje mój wzrok
Opinia dodana przez: Włodzimierz

lekarz Joanna Łazuka

Centrum Dyspozytorskie
Czerwonego Krzyża 45
08-110 Siedlce

Zgadzam się w 100% z poprzednią opinią. Nic dodać, nic ująć. Fachowość, uprzejmość, życzliwość na wysokim poziomie. Rzeczywiście trudno obecnie spotkać takiego lekarza. Tak trzymać!

Katarzyna Komaszyło-Spalińska

Gabinet okulistyczny
15-794 Białystok

Pani Doktor jest bardzo empatyczna, cierpliwa, wyjaśniła mi wszystkie aspekty choroby, a leczenie przyniosło oczekiwane efekty. Czułam się wysłuchana i bezpieczna. Kompetenta i bardzo życzliwa, swietny lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Danuta M

lekarz Paweł Lipowski

Bohaterów Monte Cassino 25/24
81-767 Sopot

Chciałam bardzo podziękować dr Lipowskiemu za podjęcie ryzyka operacji mojego oka z zaawansowaną zaćmą, dodam że drugie oko było po zatorze tętnicy środkowej siatkówki. Operacje doktor wykonał ze wspaniałym efektem, za co jeszcze raz bardzo dziękuje i życzę wszystkiego dobrego. Taki doktor to skarb i wspaniały profesjonalista. Pozdrawiam pacjentka Krystyna z 28.07.25r.

dr n. med. Jaromir Wasyluk

Centrum Okulistyczne OPTIMUM
Bracka 11/13

Profesjonalny, pomocny, sprawny, efektywny, empatyczny, to cechy które stanowią o wysokim poziomie nie tylko medycznym, ale i ludzkim dr. J. Wasyluka. Każdy może się o tym przekonać w bezpośrednim kontakcie.
Opinia dodana przez: Alojzy

dr Iwona Szuścik

ulica Kamieńskiego 11

PERFEKCYJNE DZIAŁANE, GODNY POLECENIA. Z RESZTĄ CAŁY PERSONEL TAKŻE. SZPITAL WZOROWY. KŁOPOT Z PARKOWNIEM

lekarz Małgorzata Maksymowicz

Przychodnia Lekarska Chylonia
Wejherowska 59
81-049 Gdynia

Pani doktor jako okulistka pierwsza w moim długim życiu {74 lata) stwierdziła zaawansowaną zaćmę , co potwierdzili lekarze Szpitala Morskiego którzy robili mi zabieg jej usunięcia , a do tej pory "wszyscy" okuliści zapisywali mocniejsze szkła po wymianie których lepiej nie widziałem. Jestem obecnie po zabiegu usunięcia zaćmy i mam szła 4-ro krotnie słabsze. W mojej ocenie Pani doktor jest fachowcem wysokiej klasy.
Opinia dodana przez: rajmund

lekarz Wioletta Zdrenka-Duzinkiewicz

Ziemowita 11
82-500 Kwidzyn

Najbardziej kompetentna Pani doktor z jaka mialem doczynienia. Malo juz takich lekarzy niestety z tak duza doza empatii
Opinia dodana przez: KRZYSZTOF

dr n. med. Wojciech Myga

Prywatny Szpital Okulistyczny Weiss Klinik

Kompetentny, rzetelny i przy tym sympatyczny lekarz. Przeprowadza dokładne badanie i udziela szczegółowych (zrozumiałych dla laika) wyjaśnień. Polecam.

lekarz Magdalena Ryglewska-Brzozowska

prywatnie
Wigury 13 lok. 25

Miałem poradę u p. DOKTOR w dn.02.04.25 i oceniam wszystkie opinie w/g poradnika na PIĘĆ GWIAZDEK. P. DOKTOR ŻYCZĘ ZDROWIA.
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Przemysław Pawłowski

Pawłowscy Spółka Partnerska Lekarzy
Konstantego Ciołkowskiego 3A
15-245 Białystok

Dr habilitowany Przemysław Pawłowski - zawdzięczam mu dalsze życie. Przed 30laty na skutek odwarstwienia siatkówki straciłem prawe oko. Pomimo dwóch operacji w najlepszej w kraju warszawskiej klinice, oka nie udało się uratować. Gdy w maju 2021 zauważyłem te same objawy w oku lewym, uświadomiłem sobie że to już mój koniec. Jako ślepiec nie chciałbym dalej żyć. Pomimo najczarniejszych myśli po telefonicznej konsultacji z lekarzem rodzinnym, syn zawiózł mnie na izbę …
Opinia dodana przez: Włodzimierz

lekarz Danuta Łozowska

Przychodnia Specjalistyczna dla Dzieci i Młodzieży Warszawskiego Szpitala dla Dzieci SPZOZ
Al. Wyzwolenia 6

Prawdziwa profesjonalistka lekarz który widać że kocha swoją pracę i o każdego tak samo dba. Sam szukam teraz okulisty gdyby doktor przyjmowała dorosłych jestem pierwszy.
Opinia dodana przez: Arek

Maria Rybczyk

Gabinet Okulistyczny
38-300 Gorlice

Pani doktor po wykonanym badaniu przeanaliziowała problem i postawiła słuszną diagnozę. W moim przypadku zmniejszyła moc szkła w jednym oku. Problem ustąpił. Poświęciła mi wystarczająco dużo czasu i zaangażowała się by mi pomóc. Ze swojej strony mogę ją polecić.

lekarz Anna Zambrzycka

ulica Krótka 3
43-150 Bieruń

Byliśmy dzisiaj w trójkę (ja, mąż i córka) u Pani doktor pierwszy raz i powiem Wam, że jeszcze nigdy u żadnego lekarza nie czułam się tak zaopiekowana i wybadana. Pani doktor bardzo miła, rzeczowa i konkretna. Zbadała, wytłumaczyła i zleciła kolejne badania, odpowiedziała na wszystkie pytania, córce nawet rozrysowywała jak to u niej wygląda. Aż trudno uwierzyć, że w dziejszych czasach są jeszcze lekarze, którym się chce i to wszystko …
Opinia dodana przez: Aneta