przychodnia specjalistyczna
Nowy Dwór Mazowiecki
jest lekarzem z powolania, zna dobrze swoj zawod i przysiege ktora zlozyla. Ma wielkie serce. Choc nie zawsze ludzie to widza. Drogi pacjecie zacznij widziec szerzej dobro ktore Ci jest dane od prawdziwego lekarza.
Profilaktyka i Zdrowie
Żeligowskiego 35/37
Pani doktor jest przesympatyczna. Trafiłam do niej z polecenia z powodu bólów oczu, podczas dokładnego badania łącznie z wysokospecjalistycznym badaniem GDX wykryła u mnie bardzo groźną chorobę- jaskrę.Dokładnie wszystko mi wytłumaczyła, podała leki. Poświęciła mi dużo czasu za co jestem jej bardzo wdzięczna.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej DUOMED
Gwiezdna 27
Legnica
W pełni polecam Panią Renatę, jest kompetentna i doświadczona w okulistyce. Dodatkowo uprzejma i kulturalna.
Jestem pełen uznania dla talentu i uprzejmości Pana Piotra. Moja 76 letnia Mama bardzo bała się operacji zaćmy i wymiany soczewki, ale Pan Piotr jest nie tylko świetnym okulistą, ale również człowiekiem, który ma niesamowite podejście do starszych pacjentów. Operacja udała się genialnie. Mama po zdjęciu następnego dnia opatrunku jest szczęśliwa. Widzi bardzo dobrze. Było to jej marzeniem, a Pan Piotr je spełnił. Szczerze polecam wszystkim, którzy szukają lekarzy z …
Centrum Diagnostyczne
Panewnicka 65
Cudowna Pani Doktor! Miła, uśmiechnięta i mega profesjonalistka! Tłumaczy, informuje, rozmawia- polecam!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDYK" Sp. z o.o.
inna Ks.Władysława 27
Żory
Wspaniała Pani doktor, sympatyczna, z dużą wiedzą. Poświęca dużo czasu pacjentowi, dokładnie tłumaczy, cierpliwa. Polecam
Przychodnia Specjalistyczna Matopat
Storczykowa 8/10
Toruń
Leczę u Pani doktor swoja córkę i wszystko przebiega bez zastrzeżeń. Godna polecenia okulistka, ma wiele cierpliwości w stosunku do dzieci.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Medica Vision Elżbieta Jabłońska-Szadkowska
ulica Noniewicza 93/13
Suwałki
Doktór Okulsta największej specjalizacji i kompetencji,posiadająca najwyższej jakości wiedze w leczeniu oczu. Z uprzejmością i życzliwością poświęca niograniczony czas dla każdego leczonego z dokładnością badania w sposób przejżysty przedstawia i tłumaczy żeczywisty stan choroby,tłumaczy i przedstawia dalsze warunki jej leczenia. Godna polecenia i Uznania. Można unać- LEKARZ Z POWOŁANIA .
Bardzo dobra i rzetelnie wykonująca swoje obowiązki lekarka. Godna polecenia. Uprzejma i konkretną w wywiadzie z pacjentem. Czy mogę prosić nr kontaktowy. Byłam u Pani na wizycie w listopadzie 2014 roku. Chce umówić kolejna wizytę. Pozdrawiam serdecznie Krystyna Jozefiak
NZOZ Chirurgia Poznańska
ulica Piątkowska
Od około 20 lat jestem pacjentką Pani Janyski w Akademickiej Przychodni Lekarskiej w Poznaniu. Podczas każdej wizyty jestem dokładnie informowana o przebiegu i wyniku badania, wszelkie niejasności są skrupulatnie wyjaśniane, czuję się otoczona opieką. Dodatkowo, Pani Janyska jest osobą życzliwą, o wysokiej kulturze osobistej.