okulista okulista okulista

Krzysztof Sabasiński

Gabinet Okulistyczny Vision - dr n. med. Krzysztof Sabasiński Specjalista Chorób Oczu
Białystok

To lekarz o wysokich kompetencjach Profesjonalne podejście do pacjenta Badonia szczegolowe Wszystko dokładnie wytłumaczone Mily uprzejmy Poswieca dużo czasu pacjentowi Szczerze polecam

Aleksandra Popielarz

Międzychodzka 7b lok. 106

Polecam wizyty lekarz spełniający najwyższe standardy pod każdym względem , każdy kto opuszcza gabinet Pani doktor wie wszystko na temat swojej choroby oraz jej rokowaniach i sposobie leczenia , same operacje przeprowadzane w sposób perfekcyjny jeśli szukacie Państwo pomocy a dotąd nikt nie potrafił wam pomóc tu się nie zawiedziecie .Wdzięczny pacjent .

lekarz Zbigniew Wyrzykowski

Chirurgia Okulistyczna Wyrzykowski
Milionowa 55

Świetny lekarz, kompetentny i uprzejmy. Duży plus za ogromną cierpliwość.
Opinia dodana przez: Kolasinski

lekarz Ewa Jagiełło-Skoczylas

Pro-Optyk
3 Maja 2
88-100 Inowrocław

Pani doktór godna polecenia innym jest bardzo dokładna w leczeniu i bardzo cierpliwa ,takich lekarzy więcej z wielkim sercem polecam

lekarz Elżbieta Marciniak

Wizyty Domowe
Grunwaldzka 66

Niedawno pani dr usunęła mi zaćmę z lewego oka. Zabieg wykonała szybko, bezboleśnie , z bardzo dobrym efektem. Była bardzo empatyczna i uprzejma. Z pełnym przekonaniem polecam pracę pani dr jak i profesjonalizm całej Kliniki.
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Izabela Łuczak

Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
62-800 Kalisz

Kilka tygodni temu doznałam poważnego urazu oka. Zbiła mi się szklanka, raniąc rogówkę. Dzięki szybkiej interwencji lekarzy kaliskiego szpitala tego samego dnia zostałam przyjęta na oddział. Przeprowadzono również operację w znieczuleniu ogólnym, której podjęła się Pani Doktor Łuczak. Uratowała mi oko i wzrok! Dziś oko goi się bardzo dobrze, mimo, że czeka mnie jeszcze zdjęcie szwów. Profesjonalizm, empatia i życzliwe podejście Pani Doktor budzą we mnie poczucie, że jestem w …

lekarz Dorota Wręczycka-Głuchowska

Okulista dziecięcy, Okulista

ul. J.Słowackiego 236
Radom

Na wizytę do lekarz Wręczyckiej -Głuchowskiej szkoda pieniędzy, bo i tak trzeba iść do innego lekarza. Pani doktor nie potrafi nawet dobrać szkieł do okularów, a to chyba podstawowa wiedza.

lekarz Ewa Kosior-Jarecka

Okulista dziecięcy, Okulista

Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE

Ostatnio zmuszony byłem do skorzystania z usług okulisty. Wybralem galerie Zone gdyz jest tam parking a przy okazji mozna skoczyc na zakupy do Tesco, oprocz fajnego dojazdu, spotkalem się z milą atmosfera, profesjonalizmem i przystapna cena. POZYTYW!!!

lekarz Małgorzata Maksymiuk

Przychodnia na Hallera
al. Wojska Polskiego 27A
83-200 Starogard Gdański

Jestemn bardzo zadowolona z opieki okulistycznej.
Opinia dodana przez: Jadwiga75

lekarz Wiesława Jurkowska

Zabielska 83 lok. 2
21-300 Radzyń Podlaski

Pani Doktor przyjęła mnie o 23 w sobotę a mimo to była życzliwa i poświęciła mi dużo uwagi. Polecam!!!

dr Maciej Koszałkowski

Laguna Medical
Pl. Kaszubski 1
81-350 Gdynia

W dniu 03.10.2013r. w CITOMED Toruń poddałam się operacji usunięcia zaćmy lewego oka.Zabieg ten wykonał wspaniały lekarz Pan Doktor Maciej Koszałkowski. Jestem zachwycona niezwykle serdecznym traktowaniem każdego pacjenta, z których każdy przeżywa wielki stres. Bardzo się cieszę,że miałam szczęście być pacjentką tak wielkiego profesjonalisty i tak przemiłej osoby. Z całego serca życzę Panu Doktorowi wielu sukcesów w perfekcyjnie wykonywanym przez Pana zawodzie lekarza. Życzę wszystkim,którzy potrzebują pomocy dla swoich oczu,aby …
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Bożena Wyrębkiewicz-Małek

Punkt pobrań materiałów do badań
Rzeźnicka 1a/3
84-200 Wejherowo

BARDZO FACHOWA, MIŁA I SPOKOJNA PANI DOKTOR, CZUŁAM SIĘ W PEŁNI ZAOPIEKOWANA . LEKARZ GODNY POLECENIA

lekarz Anna Czopik-Flak

Provita
ul. Żelazna

Byłam pierwszy raz i na prawdę jestem bardzo zadowolona. Pani doktor bardzo miła i kompetentna. Widać, że robi to z pasji, z fantastycznym ludzkim podejściem ! polecam !
Opinia dodana przez: M

lekarz Alina Wrona

ulica Piłsudskiego 4
34-600 Limanowa

Polecam każdemu. Podchodzi do człowieka, jak do człowieka, a nie przedmiotu. Często przyjmuje pacjentów nawet o godzinie 21!

dr hab. n. med. Jacek Robaszkiewicz

Klnika Oko Laser
Boya Żeleńskiego 4a

Lepiej być nie może!!... O rany co tu więcej napisać . 100 znaków? Po co? W swojej 50 letniej "karierze" okularnika pierwszy taki lekarz z takimi kompetencjami !!!
Opinia dodana przez: Piotr Czart :-)

lekarz Olga Danielewska-Wesoły

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Nr 2 im. dr. Tadeusza Boczonia w Mysłowicach
ulica Bytomska 41
41-400 Mysłowice

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Doktor. Wykazuje na wysokim poziomie profesjonalizm oraz dbałość o pacjenta. Szczerze wszystkim polecam.
Opinia dodana przez: Regina

dr n. med. Kamilla Barchan-Tworek

OkoEkspert
ul. Zagórska 15
Kielce

Nie dawno musiałem udać się do okulisty ze względu na jakiś stan zapalny. Zasugerowałem się opiniami i nie żałuje - doktor bardzo uprzejma, doradziła jak postępować.
Opinia dodana przez: Olaf

dr n. med. Krystyna Jochan

Tarnopolska 74
41-807 Zabrze

Witam, chciałabym tylko potwiedzic to, co piszą wszystkie osoby z pozytywną opinią na temat dr Jochan. To jeden z naprawdę nielicznych lekarzy z powołania; do tego przemiły,przesympatyczny człowiek, który juz przy pierwszej wizycie sprawia, że czujesz się wyjątkowo; jakbyś był jednym jedynym pacjentem Pani Doktor.Miałąm ogromny problem, od kilku lat nic nie widzę na jedno oko z powodu ucisku guza oczodołu na nerw wzrokowy;z tym się nawet jakos pogodziłam. Niestety …
Opinia dodana przez: Karina

lekarz Włodzimierz De Laval

Szpital Miejski im. J. Brudzińskiego
ul. Wójta Radtkego 1
81-348 Gdynia

Krótko i szczerze.Doktor do rany przyłóż.10 lat po niemiłym zdarzeniu wysłał mnie po długich badaniach z jego udziałem na operację oka.Wszystko się udało.Naprawde poświęca tyle czasu na ile dany pacjent potrzebuje.Wytlymaczy jak co gdzie itd.Super lekarz.Polecam

dr n. med. Karol Krzystolik

Staromłyńska 3 lok. 2

Świetny fachowiec. Uprzejmy i kulturalny. Operował moją mamę - zaćma. Dużo lepiej teraz widzi. Polecam.
Opinia dodana przez: Ala