Pani Doktor jest bardzo fachową osobą i leczę się już u niej od 5 lat razem ze swoją córeczką. Poświęca zawsze swój czas mimo długich kolejek przed gabinetem. Przepisane leki zawsze działają. Bardzo polecam
EuroMedic MEDICAL CENTER
ulica Kościuszki 92
Jestem pacjentką P. Dr., miła, pełen profesjonalizm, szacun za cierpliwość do pacjentów, polecam z pełną odpowiedzialnością
Pani doktor jest lekarzem z powołania. Posiada odpowiednie podejście zarówno do dorosłego, jak i małego pacjenta. Dla mnie jako rodzica ważne jest by lekarz posługiwał się nie tylko specjalistycznymi określeniami, ale również posiadał umiejętność wytłumaczenia obecnego stanu zdrowia dziecka w sposób jak najbardziej przystępny. Pani doktor pomogła nam wyleczyć oko niemowlaka, dzięki czemu ominął nas pobyt w szpitalu.
Wspaniały Lekarz! Pani Doktor dokładnie ale bardzo fachowo i sprawnie przebadała moja Mamę i wykazała sie duzo cierpliwością. Sprawnie postawiła diagnoze mimo ze starsi lekarze nie potrafili rozpoznac u Mamy jaskry. Przystepnym językiem wytłumaczyła na czym choroba polega i jak nalezy ja leczyć. Dobrze dobrane leki sprawiły że moja Mama nie odczuwa bólu oczu, ma bardzo dobre cisnienie i jest bardzo zadowolona. Jesteśmy umówione już na kolejna wizytę.
Klinika Chirurgii Endowaskularnej NZOZ „EuroMedic”
Rolna 18
Super podejście do pacjenta idealnie dobranie soczewki pełen profesjonalizm gorąco polecam w razie problemów dostępny telefonicznie
Polecam Doktora Piotra Teslę z całego serca. Jest to osoba kompetentna. Pod jego ręką czułem się bardzo bezpiecznie. Człowiek o dużej wiedzy , bardzo pomocny. Gdzieś na forum przeczytałem opinie, że lekarz anioł i zgadzam się z tym w 100%. Dzięki Niemu widzę, a miałem naprawdę dość skomplikowane operacje po uderzeniu butlą pod ciśnieniem-witrektomia, zaćma oraz plastyka tęczówki. Dozgonnie wdzięczny!
Ocenę którą jak najbardziej mogę dać i która odzwierciedla moją wizytę to 5! Punktualnie, pani doktor z wielką wnikliwością i bez pośpiechu podeszła do mojego przypadku. Znalazłem pomoc w tym gabinecie i jeżeli ktoś by mnie zapytał o dobrego okulistę to panią doktor bez problemów polecę.