lekarz Maciej Kuśmierek

Klinika Chirurgii Plastycznej
Aleksandrowska 167

Bardzo dobry lekarz i człowiek 🥰 cierpliwy, dociekliwy - w najlepszym znaczeniu tego słowa, polecam z czystym sumieniem

lekarz Grażyna Barańska

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Centrum Profilaktyki i Diagnostyki Piersi Sp. j.
Stefana Żeromskiego 8A/2
10-351 Olsztyn

Miałem może nie przyjemność bo wizyty u onkologa nie należą do tych w których chcemy uczestniczyć ale mimo okoliczności dzięki Pani doktor spotkania te były bardzo ale to bardzo pozytywne. Życzę z całego serca każdemu, gdy sytuacja życiowa zmusi go być na tym forum, aby trafił na Panią Doktor Grażynę Barańską. Empatia, troska, profesjonalizm kompetencje i te szczere ludzkie zainteresowanie pacjentem jest tak budujące że wiara powraca. Bardzo konkretna i …
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Tomasz Dutkowski

Reymonta 22
98-200 Sieradz

Bardzo serdeczny, miły ,kompetentny lekarz. Odpowiada na pytania pacjentki podpowiada inne rozwiązania jeśli są możliwe. Polecam serdecznie wizyty u Pana doktora

lek. dent. Maria Świtała

NZOZ STOMATOLOGIA MARIA ŚWITAŁA
Wiklinowa 19
63-400 Ostrów Wielkopolski

Polecam serdecznie Panią doktor przyjęła mnie z bólem. Nie odmówiła pomocy bardzo sympatyczna, miła obsługa i atmosfera. Oby więcej takich stomatologów jak Pani doktor. Nie trzeba się bać wizyty przy takim lekarzu polecam w 100%.
Opinia dodana przez: Joanna

dr n. med. Paweł Żebryk

Laboratorium Diagnostyki Genetycznej
28 Czerwca 1956 r. 135/147

Pan doktor jest bardzo dobrym specjalistą i do tego bardzo miły .Ma bardzo profesjonalne podejście do pacjenta,wszystko wytłumaczy. Powiem krótko takich lekarzy jak pan doktor naprawdę rzadko się spotyka.
Opinia dodana przez: Izabela

lek. dent. Agnieszka Breczko

Przejazd 2 A/401 B
15-430 Białystok

Najlepsza pani stomatolog w mieście. Super podejście do dziecka,dorosłego, a nawet wygadanej seniorki. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Aneta Matyjasik

lekarz Jan Sporny

SPZOZ w Gostyniu
pl. Karola Marcinkowskiego 8/9
63-300 Gostyń

Przyjazny lekarz. Pan doktor do każdego problemu podchodzi z dużym zainteresowaniem. Sam tego doświadczyłem po ostatnim pobycie w szpitalu. Dziękuję Polecam
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Adam Włodarczyk

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Gdyni-Oksywiu
ul. Jana Grudzińskiego 4
81-103 Gdynia

Mobbing w pracy sprawił, że nie byłem sobą. Drażliwy, impulsywny w domu, nieszczęśliwy - małżeństwo stało na ostrzu noża. Bardzo długo zwlekałem z pójściem do psychiatry - i żaluję! świetny kontakt doktora z pacjentem, możliwość wysłania smsa w razie jakichś pytań, no i co najważniejsze - znalazłem nową pracę, z żonąukłąda się świetnie. Piszę tu gdyz chciałem podziękować doktorowi za to co dla mnie zrobił. Leki wyregulowały sen i libido, …
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Marcin Kontek

Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca Sudeckie Centrum Kardiologiczno-Angiologiczne - Polanica-Zdrój
Jana Pawła II 2
57-320 Polanica-Zdrój

Po raz drugi u Pana Doktora. Właściwy Człowiek na właściwym miejscu. Może i moje dolegliwości są drobne, ale Pan Doktor absolutnie ich nie lekceważy. Niezwykła cierpliwość, kompetencje. Polecam z całego serca. A ostatnio trochę pochodziłam po lekarzach różnych specjalności i mam porównanie.

lek. dent. Łukasz Magnuszewski

Brzozowa 1
15-809 Białystok

Znikla mi plansza, wiec nie dokonczylam opinii. Kontynuuje: doktor wyjasnia, co zamierza zrobic. Upewnia sie, ze pacjenta nie boli. Robil mi uzupelnienia typu „korony” na dwa sasiadujace, martwe zeby. Jesli procedura pozbawiala mnie koron tych zebow, z gabinetu wychodzilam z taka maskujaca nakladka i moglam smialo rozmawiac i smiac sie. A kwintesencja byly korony tak dopasowane, ze nie wymagaly zadnego szlifowania; a szlifowanie moich pozostalych zebow, by dopasowac korony, w …

lekarz Kinga Stępień

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia AGMED
Gustawa Morcinka 15-17

Najlepszy lekarz,wysłucha, doradzi i dba o pacjenta.'Chory pacjent to świętość,bardzo pomocna.Dziekuje pani doktor za pomoc.Prosze o kontakt.
Opinia dodana przez: Wiesława Tiffert

lek. dent. Aleksandra Faber-Gacoń

ulica Nowy Świat 10/1
33-100 Tarnów

Profesjonalna, uprzejma, bardzo konkretna , wizyty zawsze odbywają się o czasie . Wizyty zawsze bezbolesne nawet przyjemne . Polecam z całego serca
Opinia dodana przez: Patrycja

technik Beata Jandy

Higienistka stomatologiczna

LUX MED Sp. z o.o.
Dwór Hamburski, Wierzbięcice 1

Zgadzam się w 100% z wcześniejszymi opiniami. Pani Beata okazała się bardzo sympatyczną i bardzo miłą osobą. Wszystko dokładnie przed zabiegiem wytłumaczyła, jak też i w trakcie zabiegu mówiła o tym co będzie teraz robić i czy będzie bolało oraz co będę czuł w danej chwili, co dla mnie (bardzo bojącego się dentysty) miało olbrzymie znaczenie. Bardzo polecam wszystkim Panią Beatę.
{'id': 39765, 'name': 'Opole'} Psychoterapeuta
                                       mgr Wioleta Pec

mgr Wioleta Pec

Psychoterapeuta, Psycholog

Gabinet psychoterapii
ul. Grodzieńska 19
Opole

Pani Wiola jest bardzo miłą, przyjemną, pozytywnie ciepła osobą, bardzo fachowo i z sercem podchodzi do swoich pacjentów, czy też do swojego zawodu. Miałam okazje odbyć dosyć dużo terapii, w tamtym momencie czułam że jest ktoś kto mnie rozumie, ktoś kto chce mi pomóc. Pani Wiola jest najlepszym terapeutom jakiego miałam "okazje" doświadczyć w swoim życiu.
Opinia dodana przez: Marlena

lekarz Dominika Romanowicz

Parkowa 43
32-087 Bibice

Bardzo kompetentna,wzbudzająca zaufanie ,bardzo szybka pełna diagnostyka .Bardzo spokojna i miła .Polecam
Opinia dodana przez: Ludmiła

lekarz Marcin Mendyka

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Przeworsku
ulica Szpitalna 16
37-200 Przeworsk

Polecam pana doktora profesjonalne podejście do pacjenta,fachowa ręka,krótko i na temat.Operacja wykonana z zachowaniem wszelkich zasad opieka pooperacyjna na najwyższym poziomie pozdrawiam
Opinia dodana przez: Janusz
Wielce Szannowna Pani Doktor , wielkie i serdeczne dzieki za pomoc !!!!!!! Blyskawiczna , na najwyzszym europejskim poziomie !!!!!!!! Jestem starym doktorem spec. z ginekologii i poloznictwa .W zawodzie od prawie 50 - ciu lat , w Polsce na Slasku i wiele lat w Niemczech !!!!! Sam prowadzilem gabinet prywatny w Rybniku i pracowalem na oddziale gin- pol. Rybniku na stanowisku starszego asystenta .Potem przeszlo 25 lat w RFN Gyn …
Opinia dodana przez: henryk

dr n. med. Henryk Gomuła

Chirurg ogólny, Gastroenterolog

Centrum Onkologii Ziemi Lubelskiej im. św. Jana z Dukli
Jaczewskiego 7
20-090 Lublin

Bardzo polecam! Generalnie zarówno wizyta jak i badania na bardzo wysokim poziomie. Rzeczowe wyjaśnianie problemu, wywiad, proponowane rozwiązania w pełni konsultowane ze mną w trakcie wizyty. Zaangażowanie, poświecony czas i analiza mojego problemu, i wyników badań dają poczucie, że dla Pana Henryka to pacjent jest najważniejszy. Jestem ma prawdę bardzo zadowolony i szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Bogdan Łopaciński

Internista, Lekarz medycyny pracy

Samodzielny Szpital Wojewódzki im Mikołaja Kopernika w Piotrkowie Trybunalskim
ulica Rakowska 15
97-300 Piotrków Trybunalski

Pan Doktor jest niezwykle kompetentnym lekarzem. Poznałem go przez Luxmed. Świetne rozpoznania choroby, ujmująca empatia, właściwe leczenie. Niczego nie bagatelizuje u pacjenta, bardzo szybko reaguje kierując na specjalistyczne badania. Bardzo pomógł mi przy Covidzie.
Opinia dodana przez: Marek Kołodziejczyk

lekarz Maciej Białas

Łanowa 20A/1

Świetny specjalista, godny polecenia. Tłumaczy, wyjaśnia wątpliwości i odpowiada na pytania. Uprzejmy, z szacunkiem do pacjenta, któremu poświęca odpowiednią ilość czasu.
Opinia dodana przez: Iwona