ul. Targowa 5/20
Tarnobrzeg
Bardzo dobry lekarz, pani doktor jest moim lekarzem rodzinnym od 30 lat i zawsze mogłem liczyć na jej pomoc, dziękuję jej za fachowość i zrozumienie .
"PANACEUM"s.c.
Ozimska 17
Chrząstowice
Bardzo miła, uprzejma i rzetelna. Nie traktuje pacjenta przedmiotowo i jest zainteresowana pacjentem.
OPTIMA MEDYCYNA SPÓŁKA AKCYJNA
ulica Nyska 2
Prudnik
Lekarz pierwsza klasa! Miła, uprzejma, zawsze poświęci czaa, wytłumaczy wszystko co potrzeba.Polecam!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Przychodnia Górzyskowo
Bydgoszcz
Świetny, wrażliwy Człowiek i doskonały lekarz !!! Mam to szczęście, że poznałam panią dr w przychodni rejonowej i jestem jej wierna od lat, mimo, iż zmieniłam adres i teraz muszę dojeżdżać z innej dzielnicy.
Bez wątpienia można rzec, że Pani dr jest lekarzem z powołania. Gabinet jest przyjemny i schludny. Mieści się w nim profesjonalny sprzęt do badań. Warunki komfortowe w pełni klimatyzowany lokal. Pełna informacja co mi dolega, jakie badania przeprowadziła oraz jakie leki mam zażywać (nazwa leku, ile na dzień oraz czas jego stosowania). W przypadku gdyby nastąpiły kolejne problemy zdrowotne, udałbym się ponownie do gabinetu lekarskiego Pani Małgorzaty Rzepki. Serdecznie dziękuję …
Niepubliczny Stomatologiczny Zakład Opieki Zdrowotnej KAREDENT S.C.
ulica Wspólna 1
Sokoły
Bardzo dobry lekarz.godny zaufania.bardzo dokładny. dba o pacjenta. zapewnia mu potrzebne badania.Szkoda ze wcześniej nie było u nas pani Boguslowicz. jak moje dzieci wciąż chorowały.
NZOZ "MEDICUS"
ulica Jelenia 30A
Podkowa Leśna
Lekarka bardzo empatyczna, Stara się jak najdokładniej przebadać pacjenta i ustalić diagnozę. Życzliwa i uśmiechnięta.
Dożynkowa 83
Olsztyn
W tym roku mija 15 lat mego leczenia kardiologicznego u Pana doktora. Nie mam żadnych krytycznych uwag. 15 lat to kawał życia, życia, które zawdzięczam m/inn. dr Charemskiemu. To najlepszy wyznacznik Jego kompetencji i skuteczności. Wszystkie "gwiazdeczki", oprócz, "Zaufanie i kompetencje" mają drugorzędne znaczenie.
NZOZ Centrum Zdrowia Tuchów
ulica Szpitalna 1
Tuchów
Panie Robercie, jestem święcie przekonana, że musiał Pan pomylić lekarzy lub ktoś Pana zupełnie bezzasadnie wrogo nastawił na tego internistę. Po za tym jeśli miał Pan wątpliwości co do diagnozy, a objawy nie ustępowały lecz wręcz nasilały się, to dlaczego nie zasięgnął Pan porady innego lekarza tylko czekał doprowadzając do zaostrzenia stanu zapalnego? Na zdrowy rozsądek jeśli po 2-3 dniach zamiast mi być lepiej lub przynajmniej tak samo to jest …
Szpital Powiatowy
ul. Jeleniogórska 4, Bolesławiec
Bolesławiec
Super lekarz znam prawie 30- dziśći lat zawsze trafna diagnoza uczynny i wyrozumiały a do tego bardzo sympatyczny polecam w 100 %.
Columna Medica
Wakacyjna 8
Łask
Bardzo dobry lekarz. Leczył moich rodziców ponad dwadzieścia lat. Zawsze wykazywał się kompetencją, zrozumieniem i cierpliwością. Gdy rodzice nie mogli już chodzić, wizyty domowe nie były dla Pana doktora problem. Dzięki niemu tato dożył 96 lat, a mama jeszcze więcej. Polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej TLK MED
ulica Cystersów 16
Znakomity lekarz, ktory widząc mnie po 2 latach od poprzedniej wizyty kojarzył z czym przychodzilem, gdzie mieszkam, ze mam córeczkę itd. Wizyta trwa długo bo lekarz nie załatwia pacjeta jak numerka do odchaczenia ale dokładnie wykonuje swoją pracę. Niestety nie przyjmuje już e mojej przychodni więc chyba zmienię przychodnię.
Praktyka Grupowa Lekarzy Rodzinnych
Niepołomice
Pani doktor bardzo dobrze zajęłą sią moja mama, mimo, że widziałą ja pierwszy raz w życiu, jak przyjechałą do niej pogotowiem, or razu stwierdziła co mamie dolega i zaproponowala leczenie, na które wczesniej nikt nie wpadl, teraz mama czuje sie dużo lepiej