lek. dent. Justyna Urbaś

DentMedica
Iwaszkiewicza 61/1

Cudowna Pani doktor , byłam z córką 6 letnią , musiałam usunąć córce mleczaki ,które nie bardzo się jeszcze ruszały ,a wychodziły już stałe ząbki , podejście do córki przeszło moje wyobrażenie, Pani doktor starała się pomóc jak tylko mogła, mimo ogromu pacjentów ,nie pośpieszała dziecka , dziecko w 100% zaopiekowane, mimo ogromnego strachu mojej córki , płaczu i krzyku ,pełne opanowanie i chęć pomocy na każdym etapie , cudowny …
Opinia dodana przez: Kasia&Aleksandra

lekarz Joanna Chwiłowicz-Faryan

ulica Opolska 36B
47-100 Strzelce Opolskie

Jestem pozytywnie zaskoczona. Pani doktor bardzo miła, uprzejma, delikatna i przede wszystkim kompetentna. Polecam w 100%.
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Tomasz Nagala

Wizyty domowe

Włocławek

Lekarz, w którym widać powołanie do tego zawodu, jednocześnie pełen kultury i empatii człowiek. Dobry człowiek.
Opinia dodana przez: Tomasz Szmajda

lekarz Aleksandra Ślęzak

Diabetolog

PulsMed
ul. Stoczniowców 11-13
Koszalin

Wspaniały lekarz ,konkretny w leczeniu , miła uprzejma ,wyrozumiała , wytłumaczy co chce osiągnąć w leczeniu przy współpracy z pacjentem .Polecam ,,cukrzykom"

lekarz Witold Żółtowski

Dermatolog

Szlenkierów 2/8

Pan doktor Witold Żółtowski, dermatolog przyjmujący w WIML, to wspaniały lekarz: wysoce kompetentny i doświadczony, niezwykle staranny i rzetelny w badaniu i diagnozowaniu, dokłada wszelkich starań, żeby naprawdę pomóc pacjentowi, nigdy nie żałuje mu czasu i uwagi. Przy tym pełen ciepła, życzliwości i dobroci. Słowem WSPANIAŁY FACHOWIEC i UROCZY CZŁOWIEK.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Zbigniew Kolankowski

Wizyty domowe

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "KOLMED"
Słowackiego 1
76-004 Sianów

Wspanialy,godny zaufania,cieply,serdeczny fachowe podejście, do pacjenta,taki lekarz to największy skarb,super lekarz polecam,
Opinia dodana przez: Elzbieta

lekarz Mirosław Górski

Chirurg ogólny, Urolog

NZOZ "Zdrowie"
82-500 Kwidzyn

Bardzo dobry kompetentny lekarz. Rzadko zdarza się, aby lekarz przyjmujący w ramach NFZ był przyjazny i cierpliwy, a co najważniejsze kompetentny. Polecam.

lekarz Elżbieta Gotalska

Okulista dziecięcy, Okulista

al. Grunwaldzka 121 lok. 1

Najlepszy lekarz okulista, jakiego dane mi było spotkać. Pani Doktor jest niezwykle kompetentna (jestem długoletnią pacjentką i zawsze byłam właściwie zdiagnozowana),skupiona na problemie, ale wrażliwa na potrzeby pacjenta, zawsze miła i uśmiechnięta. Wymarzony lekarz nie tylko dla dzieci, ale również dla dorosłych.
Opinia dodana przez: Beata

lek. dent. Barbara Buczkowska

Zespół Medycyny Rodzinnej - Iwona Zabrzyńska
Strażacka 11
88-180 Złotniki Kujawskie

Pani buczkowska to mila pani stomatolog doradzi i powie jako lekarz wiem jaka jest bo chodze do niej i wiem jak przyklada sie do swojej pracy i juz niezmienie pani stomatolog

lek. dent. Łukasz Bus

Przychodnia Zdrowia Psychicznego
Wojska Polskiego 2
97-300 Piotrków Trybunalski

Bardzo dobry stomatolog. Uprzejmy w stosunku do pacjenta, kompetentny. Ważna rzecz: nie trzeba czekać długo na wizytę. Lekarz godny polecenia.

lekarz Dorota Antowska

A-dent
Mickiewicza 86
Białystok

5 star's for Angelika in 2 months she fixed my problem including denture she is a professional and nice person. Recommend, thank you!!!
Opinia dodana przez: Jack

dr n. med. Elżbieta Wiater

Hematolog, Internista

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Bardzo polecam .Diagnoza choroby i skuteczność leczenia 100% Dziękuję jeszcze raz !!!!!!!😃 😃😃😃Łukasz. .
Opinia dodana przez: Łukasz

lek. dent. Jolanta Krulak

ul. Zdrojowa 22
57-320 Polanica-Zdrój

Pani Doktor już kilka razy wyleczyła mi zęba, którego inni dentyści nie potrafili. Dokładność, cierpliwość i profesjonalizm ! Dziękuję i gorąco polecam.

dr Adam Widacha

Gastroenterolog

Świętokrzyskie Centrum Onkologii
Kielce

Opanowany, życzliwy, empatyczny, cierpliwy, w pełni profesjonalny- tak postrzegam Pana Doktora Adama Widachę. Wprowadza wokół spokój i daje poczucie bezpieczeństwa. Serdecznie polecam :)
Opinia dodana przez: Renata

lek. dent. Tomasz Gołda

Zdrowa

Jestem pacjentką Pana doktora przeszło 30 lat. Niestety- z powodu przeprowadzki - zmuszona zostałam do szukania stomatologa w miejscu, w ktorym teraz mieszkam, nad czym bardzo ubolewam:( Pan Tomasz Gołda to najlepszy stomatolog i nie jest to tylko moja opinia jako pacjenta, ale także kolegów po fachu. Ostatnio, dentystka zapytała mnie u kogo leczyłam dotąd zęby, ponieważ stwierdziła, że dawno nie widziała tak doskonale wykonanej pracy:) pozdrawiam Pana doktora i …

mgr Anna Krupa

Fizjoterapeuta

RehaBox fizjoterapia
Brody 148
34-130 Kalwaria Zebrzydowska

Niedawno korzystałam z pomocy Pani Ani. Rewelacyjna osoba, zna się na tym co robi , doskonały fachowiec. Polecam
Opinia dodana przez: pacjentka
{'id': 4239, 'name': 'Konin'} Chirurg ogólny
                                       lekarz Sebastian Wojnowski

lekarz Sebastian Wojnowski

Przychodnia Alfamed Konin
Józefa Piłsudskiego 22a
Konin

Bardzo miły, sympatyczny a przede wszystkim konkretny i rzeczowy lekarz. Podczas zabiegu co jakiś czas pytał czy nic nie boli i objaśniał wszystko co robi. Polecam!
Opinia dodana przez: pacjentka

dr n. med. Paweł Radwan

Ginekolog

Klinika Leczenia Niepłodności Gameta Szpital
ul. Rudzka 34/36
Rzgów

Jestem bardzo zadowolona z pierwszej wizyty. Wszystkie potrzebne badania wykonane. Teraz czekać na efekty :)

lekarz Władysław Jasiński

ul. Mikołajczyka 12 lok. 91
35-209 Rzeszów

Mój dentysta od ponad 20 lat. Nigdy mnie nie zawiódł. Nigdy się nie czeka na wizytę w poczekalni, dokładny, niedrogi. Robi wszystko by ratować każdego zęba.
Opinia dodana przez: i

dr Anna Sotniczuk

SZPZLO
ulica Fabryczna 1
05-500 Piaseczno

Pani Doktor nigdy mnie nie zawiodła. Po raz pierwszy przyjechała do mnie na wizytę prywatną do mojego pierwszego syna, ponad 17 lat temu. Mam dwóch synów w przychodni zapisanych do Pani dr Anny, nigdy nie odmówiła mi wizyty. Zna moich synów praktycznie od urodzenia, wielokrotnie ich leczyła, moi synowie znają p. dr od "zawsze", dzięki temu są bardzo otwarci, zdarza się, że sami proszą o konsultację jak cos im dolega. …