Cudowna Pani doktor , byłam z córką 6 letnią , musiałam usunąć córce mleczaki ,które nie bardzo się jeszcze ruszały ,a wychodziły już stałe ząbki , podejście do córki przeszło moje wyobrażenie, Pani doktor starała się pomóc jak tylko mogła, mimo ogromu pacjentów ,nie pośpieszała dziecka , dziecko w 100% zaopiekowane, mimo ogromnego strachu mojej córki , płaczu i krzyku ,pełne opanowanie i chęć pomocy na każdym etapie , cudowny …
ulica Opolska 36B
Strzelce Opolskie
Jestem pozytywnie zaskoczona. Pani doktor bardzo miła, uprzejma, delikatna i przede wszystkim kompetentna. Polecam w 100%.
Pan doktor Witold Żółtowski, dermatolog przyjmujący w WIML, to wspaniały lekarz: wysoce kompetentny i doświadczony, niezwykle staranny i rzetelny w badaniu i diagnozowaniu, dokłada wszelkich starań, żeby naprawdę pomóc pacjentowi, nigdy nie żałuje mu czasu i uwagi. Przy tym pełen ciepła, życzliwości i dobroci. Słowem WSPANIAŁY FACHOWIEC i UROCZY CZŁOWIEK.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "KOLMED"
Słowackiego 1
Sianów
Wspanialy,godny zaufania,cieply,serdeczny fachowe podejście, do pacjenta,taki lekarz to największy skarb,super lekarz polecam,
al. Grunwaldzka 121 lok. 1
Najlepszy lekarz okulista, jakiego dane mi było spotkać. Pani Doktor jest niezwykle kompetentna (jestem długoletnią pacjentką i zawsze byłam właściwie zdiagnozowana),skupiona na problemie, ale wrażliwa na potrzeby pacjenta, zawsze miła i uśmiechnięta. Wymarzony lekarz nie tylko dla dzieci, ale również dla dorosłych.
Zespół Medycyny Rodzinnej - Iwona Zabrzyńska
Strażacka 11
Złotniki Kujawskie
Pani buczkowska to mila pani stomatolog doradzi i powie jako lekarz wiem jaka jest bo chodze do niej i wiem jak przyklada sie do swojej pracy i juz niezmienie pani stomatolog
Przychodnia Zdrowia Psychicznego
Wojska Polskiego 2
Piotrków Trybunalski
Bardzo dobry stomatolog. Uprzejmy w stosunku do pacjenta, kompetentny. Ważna rzecz: nie trzeba czekać długo na wizytę. Lekarz godny polecenia.
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Bardzo polecam .Diagnoza choroby i skuteczność leczenia 100% Dziękuję jeszcze raz !!!!!!!😃 😃😃😃Łukasz. .
Jestem pacjentką Pana doktora przeszło 30 lat. Niestety- z powodu przeprowadzki - zmuszona zostałam do szukania stomatologa w miejscu, w ktorym teraz mieszkam, nad czym bardzo ubolewam:( Pan Tomasz Gołda to najlepszy stomatolog i nie jest to tylko moja opinia jako pacjenta, ale także kolegów po fachu. Ostatnio, dentystka zapytała mnie u kogo leczyłam dotąd zęby, ponieważ stwierdziła, że dawno nie widziała tak doskonale wykonanej pracy:) pozdrawiam Pana doktora i …
RehaBox fizjoterapia
Brody 148
Kalwaria Zebrzydowska
Niedawno korzystałam z pomocy Pani Ani. Rewelacyjna osoba, zna się na tym co robi , doskonały fachowiec. Polecam
Przychodnia Alfamed Konin
Józefa Piłsudskiego 22a
Konin
Bardzo miły, sympatyczny a przede wszystkim konkretny i rzeczowy lekarz. Podczas zabiegu co jakiś czas pytał czy nic nie boli i objaśniał wszystko co robi. Polecam!
Klinika Leczenia Niepłodności Gameta Szpital
ul. Rudzka 34/36
Rzgów
Jestem bardzo zadowolona z pierwszej wizyty. Wszystkie potrzebne badania wykonane. Teraz czekać na efekty :)
ul. Mikołajczyka 12 lok. 91
Rzeszów
Mój dentysta od ponad 20 lat. Nigdy mnie nie zawiódł. Nigdy się nie czeka na wizytę w poczekalni, dokładny, niedrogi. Robi wszystko by ratować każdego zęba.
Pani Doktor nigdy mnie nie zawiodła. Po raz pierwszy przyjechała do mnie na wizytę prywatną do mojego pierwszego syna, ponad 17 lat temu. Mam dwóch synów w przychodni zapisanych do Pani dr Anny, nigdy nie odmówiła mi wizyty. Zna moich synów praktycznie od urodzenia, wielokrotnie ich leczyła, moi synowie znają p. dr od "zawsze", dzięki temu są bardzo otwarci, zdarza się, że sami proszą o konsultację jak cos im dolega. …