lekarz Danuta Brochocka

NZOZ "Eskulap" w Radziejowie
ulica Dolna 22
88-200 Radziejów

Wspanialy lekarz. Pełna empatii. Wspaniały fachowiec, wnikliwa, dokladna, zaangazowana. Niezwykły lekarz.

Łukasz Tomaszewski

Ginekolog

Prywatny Gabinet Ginekologiczny
97-300 Piotrków Trybunalski

Super lekarz.Dobre podejscie do pacjenta .Bardzo mily i uprzejmy .usg wykonuje bardzo dokladnie badanie tez.Godny polecenia lekarz.

lekarz Dariusz Sroczek

Szpital Specjalistyczny im. A. Falkiewicza we Wrocławiu
ulica Warszawska 2

Najlepszy lekarz na jakiego trafiłam. Zawsze miły i uśmiechnięty. Zaraża spokojem. Nie naciąga na niepotrzebne badania. Zawsze poświęca pacjentce tyle czasu ile potrzeba. Niezależnie czy jest to prywatna wizyta czy płaci za nią NFZ.
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Marek Grzechnik

ul. Partyzantów 3a
23-400 Biłgoraj

Z czystym sumieniem polecam dr.Grzechnika. Pełen profesjonalizm, wiedza , siła spokoju i umiejętność wytłumaczenia przebiegu choroby,
Doktor Krauze jest bardzo profesjonalnym i wyjątkowym lekarzem. Opiekuje się moimi dziećmi od wielu lat. Jej życiowe podejście do pacjenta jak i profesjonalna diagnoza świadczy o i wysokim poziomie i profesjonalizmie. Jestem z tej opieki bardzo zadowolony. Wszystkim bardzo polecam!

lekarz Andrzej Serafin

Kobierniki 65
27-600 Sandomierz

Pan doktor to super czlowiek. Ma super podejscie mily sympatyczny godny polecenia. Dokladnie wszystko tlumaczy. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam Pana i zycze szczescia.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Anna Marmurowicz

Otolaryngolog

Derdowskiego 24
84-230 Rumia

Wspaniała Pani Doktor. Miła, cierpliwa, odpowiada na każde pytanie. Ogłuchłam po infekcji covid, byłam tym przerażona. Dzięki Pani Doktor i jej leczeniu słuch powrócił. Dziękuje za przywrócenie słuchu.

lekarz Olga Baron

os. Na Murawie 5 A/1

Pani doktor jest bardzo miłą osobą i w moim odczuciu bardzo dobrym lekarzem. Dokładnie bada i jeśli trzeba zleca badania, tłumaczy, wyjaśnia, radzi i znajduje na to wszystko czas. Polecam.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Ewa Przerwa-Tetmajer

MEDICUS Dolnośląskie Centrum Laryngologii
Wyszyńskiego 110

Wspaniały i doskonały lekarz Fachowiec pod każdym względem Doskonały diagnosta a zarazem zabiegowiec Do końca oddany pacjentom Bardzo wysoka kultura i naprawdę wysoka profesja Godna polecenia i naśladowania przez innych lekarzy Taki wzorzec to już trudno znaleźć Ewa W

lekarz Sławomira Ejsmund

Makowska 1/5
06-300 Przasnysz

Wspaniała Pani doktor , z sercem podchodzi do pacjenta ,bardzo uprzejma ,wszystko wytłumaczy ,nie bagatelizuje najmniejszych problemów .Pacjent czuję się zaopiekowały i potraktowany z szacunkiem .

lekarz Zbigniew Kula

Gastrolog, Internista

Mierosławskiego Ludwika 16/15
85-654 Bydgoszcz

Pełen profesjonalizm i świetne podejście do pacjenta🤩. Polecam. Pan doktor Wszystko dokładnie wyjaśnił.
Opinia dodana przez: Agnieszka Kendra

lekarz Elżbieta Nazim-Zygadło

"SKAW-MED."Spółka z o.o. Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnie Specjalistyczne i POZ
ulica ks. Popiełuszki 5
32-050 Skawina

Pani Doktor to cudowny człowiek z podejściem do pacjenta. Jest fachowym specjalista, który nigdy nie zapomniał o tymże ma do czynienia z człowiekiem. Pozdrawiam serdecznie Panią Doktor i dziękuję za pomoc okazanie serce 😀
Opinia dodana przez: Edyta

lek. med. Agnieszka Obarska

Otolaryngolog, Otolaryngolog dziecięcy

Gabinet Lekarski TOMMED
Powstańców Śląskich 45 m 4, Klatka A, Piętro 1

Moja wizyta u Pani Dr Agnieszki Obarskiej związana była jeszcze z dodatkową funkcją jaką pełni Pani Doktór, mianowicie lekarza sądowego. Czułem prawdziwy "powiew świeżości", spotykając lekarza-profesjonalistę z natychmiast wyczuwalną empatią w stosunku do pacjenta. Zadaniem Pani Doktór, w moim przypadku, było zweryfikowanie podstaw do wystawionego Zaświadczenia Sądowego przez innego (prowadzącego mnie) lekarza usprawiedliwiającego moją niedyspozycyjność uczestniczenia w posiedzeniu sądu z powodów zdrowotnych. To jest dość delikatna materia, gdyż dotyczy wejścia …
Opinia dodana przez: Janusz R. Guy

lekarz Aldona Siwińska

Kardiolog, Pediatra

Cordis
al. Niepodleglosci 2

wspaniała Pani Doktor,27 lat temu oprócz diagnozy serduszka u mojego syna wcześniaka zauważyła,że jest problem z nerką.bardzo sympatyczna i empatyczna,lekarz z powołania, dziś syn wyrósł na wspaniałego mężczyznę.Bardzo za wszystko dziękuję.
Opinia dodana przez: Renata

Paweł Kocik

MEDICUS

Pan doktor zasługuje na 1 miejsce w rankingu lekarzy. Jego zaangażowanie i poświęcenie pacjentowi jest rewelacyjne. Dzięki Niemu moja mama została zdiagnozowana i poddana operacji bajpasów i wszczepienia pierścienia na zastawce serca. Każdy lekarz powinien się uczyć od doktora Pawła Kocika jak postępuje się z pacjentami.

lekarz Agnieszka Proszowska-Iljin

www.ziebinski.com
Kilińskiego 7 lok. 6
42-200 Częstochowa

Pod każdym względem świetna lekarka, szkoda tylko, że nie mieszka w miejscu praktyki. Interesuje się wszechstronnie pacjentem, kompleksowo mu pomaga.
Opinia dodana przez: Zbigniew
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Internista
                                       dr n. med. Ewa Świerblewska

dr n. med. Ewa Świerblewska

Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)

Polecam wszystkim, którzy mają problemy kardiologiczne. Super podejście do pacjenta, kompleksowość badania, dokładność. Mam 101 % zaufania do Pani Doktor
Opinia dodana przez: Marek

lek. med. Jakub Loster

Choroby zakaźne

Poradnia Chorób Zakaźnych

Bardzo dużo podróżuję po krajach egzotycznych dlatego czesto potrzebuję porady specjalisty chorób zakaźnych. Pan Jakub jest świetny w tej specjalizacji. Polecam z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Wojciech Sakiewicz

Szpital Polski Sztum Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Reja 12
82-400 Sztum

Dziękuje Panu doktorowi za tak naprawdę uratowanie mojego życia, za życzliwość i godne podejście do pacjenta. Bardzo sympatyczny i przyjazny doktor, oby więcej takich "ludzkich" lekarzy, serdecznie polecam :)
Opinia dodana przez: Sonia Preuss-Utzmeier

lekarz Bartosz Szetela

Przychodnia przy ul. Łowieckiej
ulica Łowiecka 24

Wizyta u pana doktora to nie (jak często się zdarza)stres czy strach-to kontakt z rzetelnym,empatycznym,miłym,kompetentnym człowiekiem,do którego ma się całkowite zaufanie- każdy pacjent traktowany jest wyjątkowo,a nie jak kolejny numerek...
Opinia dodana przez: Dorota