Od ponad 10 lat leczyłam się u kilku lekarzy z powodu bardzo wysokiego ciśnienia; niestety, ale bez rezultatu. Dopiero dr Piotr Ziembicki odpowiednio ustawił leczenie i już po dwóch tygodniach ciśnienie unormowało się. Zdecydowanie polecam. Bardzo uprzejmy i życzliwy lekarz.
UROS Konsultacje Urologiczne Roman Sosnowski
ul. Portofino 8 lokal U3
Przede wszystkim wspaniały człowiek, niezwykle empatyczny ale realista, jako lekarz - ogromna wiedza i doświadczenie, w sposób prosty i rzeczowy opisuje przebieg leczenia z uwzględnieniem różnych opcji, jak dla mnie jednocześnie wsparcie psychologiczne.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej S.A.-MED
ulica Hutnicza 20
Krosno
Wspaniały lekarz - chirurg z powołania do swojej roli. Takich szukać tylko z przysłowiową "świeczką". Polecam z całego serca i pozdrawiam!
Z całego serca polecam . Dr Aleksandra to bardzo staranny i dokładny lekarz . Leczenie protetyczne jakiego się podjelam u tej Pani jest na bardzo iwysokim poziomie . Widać że zna się na tym co robi i ma bardzo dużą wiedze w sowojej dziedzinie . Na starcie dostałam kilka możliwości i pomysłów , zakresy cen od najniższych do najwyższych . Mialam możliwość wyboru , kiedy już sie zdecydowałam . Doktor …
W życiu nie spotkałam lekarza tak oddanego pacjentom. Bardzo życzliwy, wyrozumiały, szczery,młody człowiek. Doskonały w tym co robi. Zawsze szczerze i wyczerpująco odpowiada na każde pytania. Zawsze wszystko tłumaczy, ustala z pacjentem co ma zamiar zrobić. Człowiek nie jest dla niego tylko pacjentem ale również partnerem w leczeniu, ponieważ razem podejmują decyzje, co do leczenia. Personel kliniki w której pracuje dr Ganszer również wspaniały. Sprzęt na najwyższym poziomie. Bardzo polecam …
Lekarz godny polecenia. Kompetentny, rzeczowy. Szybko nawiązuje bardzo dobry kontakt z pacjentem. Wykazuje się ogromną empatią, stara się naprawdę kompleksowo podchodzić do problemu. Zawsze można liczyć na szybki kontakt telefoniczny, ustalenie wizyty. Pacjent czuje prawdziwe wsparcie. Polecam.
Centrum Medyczne MML
Plac Grzybowski ul. Bagno 2, wejście E
Pan doktor Stasiak jest okulistą najwyższej klasy nie zastanawia się co trzeba zrobić z chorym okiem bo on to wie od razu po badaniu sposób podejscia i rozmowa z pacjętem jaką sobie można wymarzyć szczęsliwy jest ten pacjęnt który tafi do niego na leczenie to nie tylko moja opinia ale wszystkich których leczył polecam tego lekarza i dobrego człowieka.
Zespół Lecznictwa Ambulatoryjnego
ulica Wawel 15
Sosnowiec
Serdecznie dziękuję doktorowi Tomaszowi Wikarkowi za profesjonalne prowadzenie całego procesu diagnostyki oraz leczenia. Od pierwszej wizyty czułem się zaopiekowany i dokładnie poinformowany o każdym etapie diagnozy oraz planowanej operacji. Pan doktor wykazał się ogromną wiedzą, spokojem i indywidualnym podejściem do pacjenta. Operacja przebiegła pomyślnie, a efekty leczenia są bardzo dobre. Dzięki doświadczeniu i zaangażowaniu doktora cały proces przebiegł sprawnie i z dużym poczuciem bezpieczeństwa. Z pełnym przekonaniem polecam doktora Tomasza …
Pan dr to jest cud objawiony. On po prostu nie przystaje do rzeczywistości. Brak słów aby wyrazić w pełni opinie o tym doktorze. Elegancja, fachowość, profesjonalizm, delikatność, takt,wczucie się w rolę pacjenta, troskliwość to tylko niektóre określenia przychodzące do głowy. Jeżeli badanie kolonoskopia to tylko u Pana dr Stępki. Polecam z głębi serca.
Przychodnia Specjalistyczna Lekarzy i Stomatologów
Żeromskiego 50
Radom
Cudowny lekarz i czlowiek. Uprzejma, cierpliwa, mila, wyrozumiala, kompetentna, kompleksowo podchodzi do problemu zdrowotnego. Bylam na wizycie prywatnej u Pani Doktor ze swoim staruszkiem Ojcem. Wizyta trwala ponad godzine. Doktor wykonala wszystkie mozliwe w gabinecie badania. Na biezaco wyjasniala co bedzie robic - jakie wykonywac badanie czemu ma ono sluzyc. Mimo, ze wizyta trwala dwukrotnie dluzej niz normalnie cena za nia nie byla wyzsza niz ustalona i co nieslychanie wazne …
NSZOZS S-DENT
Piłsudskiego 1A
Gorzów Wielkopolski
Pani doktor jest przemiła wysłucha pacjenta i pomoze. Naprawde oby wszyscy lekarze byli tacy! szczerze polecam
Diagnostyka Laboratorium Regionu Południowo-Wschodniego
Jagiellońska 74
Kielce
Wspaniały, ciepły, empatyczny Człowiek, doskonały lekarz. poświęca pacjentowi maksinum uwagi, wszystko dokładnie tłumaczy,. Polecam Panią Doktor z całego serca
CM KRZYWOUSTEGO
Mewia 40
Wspanialy symatyczny rzeczowy uprzejmy bardzo nie wielu lekarzy w dzisiejszych czasach jest tak godnych polecenia jak Pan dr Grenczer .Dziekuje Panie doktorze z calego serca
Zespół Poradni Specjalistycznych "MEDIS"
Grunwaldzka 2A.
Kobylin
Wspaniały lekarz! Grzeczny, miły , kochający swoją pracę i dzieci. Przede wszystkim ludzki. Potrafi w prosty sposób wyjaśnić leczenie i chorobę dziecka . Z całym szacunkiem 5+ dla pana Dr. Brakuje tak dobrych lekarzy jak pan Konieczny!
Pani Małgorzata Kozioł jest wspaniałą lekarką. Zaczęłam się u niej leczyć może od 3 roku życia. I przez cały ten okres Pani doktor była bardzo uprzejma, zawsze poważnie podchodziła do każdego problemu i zawsze mnie wyleczyła z każdej choroby, dała skierowanie jeśli było to potrzebne. Naprawdę polecam.