Pan dr.M.Wiercinski jest lekarzem,któremu zawdzięczam zdrowie.Niezwykle trudna i rozległa operacja kręgosłupa uwolniła mnie po wielu latach od bólu. Dziękuję Panu z całego serca i jeśli ktoś szuka lekarza neurochirurga,który czyni cuda,poświęca pacjentowi czas,wysłucha i pomoże to bardzo polecam. Nie ma słów,które by wyraziły moją wdzięczność.
Pani Monika Wrona jest bardzo dobrym, znającym się na swojej pracy i kompetentnym lekarzem,poświęca bardzo dużo czasu na badanie,dobrze tłumaczy o chorobie pacjenta oraz o lekach jak je stosować, ma dobre podejście do pacjenta, jest zawsze uśmiechnięta, miła, uprzejma i taki lekarz jest godny polecenia. Polecam Panią doktor Wronę jest lekarzem na te czasy.
Medyk. NZOZ. Zespół poradni specjalistycznych
Świt 47/49
Chciałabym serdecznie podzielić się moją opinią o Pani Doktor Izabeli Kulińskiej-Niedzieli, która jest wyjątkową okulistką. Pani Doktor wykazała się ogromnym zaangażowaniem i profesjonalizmem w trakcie leczenia mojej córki, Oliwii. Po operacji usunięcia soczewek, Pani Doktor nie tylko skrupulatnie podeszła do całego procesu leczenia, ale również zapewniła Oliwii pełne wsparcie na każdym etapie. Jej podejście do pacjenta jest niezwykle empatyczne i cierpliwe. Pani Doktor zawsze poświęcała czas na dokładne wyjaśnienie wszelkich …
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Nr 2 im. dr. Tadeusza Boczonia w Mysłowicach
ulica Bytomska 41
Mysłowice
Polecam !!! Bardzo kompetentny i konkretny lekarz. Zna się na rzeczy i w każdej sytuacji wyjaśni wszystko prostym językiem.
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Białej Podlaskiej
ul. Terebelska 57-63
Biała Podlaska
Moją żoną zajęła się jak nikt inny, postawiła prawidłową diagnozę i zrobiła wszystko co tylko mogła oraz skierowała na dalsze leczenie do Lublina na Chmielną!!!
Jestem bardzo wdzięczny Pani Doktor, nie wiem czy będę mieć szansę podziękować osobiście więc chociaż tu zostawię pozytwną opinię. Od ponad roku zmagałem się z okropnym chronicznym zmęczeniem, chronicznym bólem w całym ciele, częstymi bólami głowy, skurczami, problemami z sercem, pamięcią i koncentracją wraz z innymi dziwnymi dolegliwościami. Wszyscy lekarze jak dotąd albo odsyłali mnie gdzie indziej, albo próbowali mi wmówić, że jest to spowodowane stresem albo depresją, jeden z …
Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
Dr. Marek Śmiłowski to świetny specjalista. Jestem pod jego opieką medyczną od kilku lat . Choruję na miastenię i dzięki jego prowadzeniu mogę normalnie realizować codzienne sprawy życiowe. To lekarz który z pasją i zaangażowaniem traktuje swoją misję zawodową. Pacjent jest traktowany podmiotowo w swoje chorobie mając pełne zaufanie do jego profesjonalizmu. W pełni polecam Śląską Neurologię - Centrum Medyczne w Katowicach ( cały personel medyczny to fachowcy z bardzo …
Bardzo dobry lekarz. Jak najbardziej godny polecenia. Kompetentny, uprzejmy, miły a przede wszystkim poświęca wystarczającą ilość czasu pacjentowi. Dokładnie przeprowadzone badanie. Bardzo dobrze tłumaczy chorobę i jej leczenie. Byłam pierwszy raz u Pana doktora i jestem wdzięczna że przyjął mnie zaraz po moim telefonie. Gabinet bardzo dobrze wyposażony. Ceny umiarkowane.
al. 1 Maja 49 lok. 4
Pani doktor wyprostowała moje zęby bez usuwania zębów trzonowych, jak proponowali mi inni specjaliści. Do każdej wizyty była przygotowana w 100%, zawsze wyjaśniła mi co będzie robione oraz czego się spodziewać po każdej aktywacji aparatów. Oceniam ją bardzo pozytywnie, efekt leczenia u niej był powyżej moich oczekiwań i utrzymuje się do dziś (niedawno minęło 5 lat od zdjęcia aparatów).
ulica Reymonta 21B
Biała Podlaska
Bardzo dobry lekarz i bardzo dobry człowiek. Pani doktor jest skromna , miła i kompetentna. Polecam
Tą drogą pragnę podziękować świetnemu Panu doktorowi za trafną diagnozę i skierowanie mnie na właściwe tory leczenia. Przez ostatnie pół roku doświadczałam ciągłych stanów grypopodobnych, po jak się okazało zupełnie nie leczonym zapaleniu oskrzeli (zgłaszałam się kilka razy do lekarzy POZ z tymi objawami, a oni a raczej one zupełnie to lekceważyły i nie dawały żadnych leków, choć niezbędny był antybiotyk). Oprócz wspomnianego zapalenia okazało się, że mam guza, który …
ul. gen. Władysława Sikorskiego 10/3
Starogard Gdański
Niesamowicie profesjonalny a przy tym miły i uprzejmy lekarz. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pan Doktor wszystko w sposób zrozumiały wyjaśnił aktualny stan, doradził dalszy tok postępowania. Bardzo kompetentny i jednocześnie sympatyczny. Jak najbardziej polecam. Monika
Niezwykle życzliwa i kompetentna lekarka, nie musiała zbadać dziecka, ponieważ wychodziła już do domu, ale wróciła do gabinetu i dokładnie zbadała synka (łącznie ze zważeniem go, aby dobrać dokładną dawkę leku) oraz postawiła diagnozę. Bardzo dziękuję Pani za pomoc oraz za przywrócenie wiary w lekarzy z powołaniem.
SP ZOZ Szpital w Lublińcu
ulica Sobieskiego 9
Częstochowa
Byłam u Pani Doktor pierwszy raz.Najlepszy ginekolog jakiego poznałam.Pani Marta ma podejście i dba o swoje pacjentki.Polecam z całego serca Panią Doktor.Jest Aniołem♥️♥️♥️Nie zapominając o pani w rejestracji także pomocnej i sympatycznej♥️♥️♥️
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Załom
Bardzo dobry lekarz miły ,wysłucha do końca pacjęta, porozmawia nie ogranicza czasu konkretny bardzo polecam oby takich lekarzy więcej dziękuję Panie doktorze