Szpital Polski Sztum Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Reja 12
Sztum
Dziękuje Panu doktorowi za tak naprawdę uratowanie mojego życia, za życzliwość i godne podejście do pacjenta. Bardzo sympatyczny i przyjazny doktor, oby więcej takich "ludzkich" lekarzy, serdecznie polecam :)
Włoszyca Lubańska 14
Włoszyca Lubańska
sympatyczny lekarz polecam 100% wyrozumiały pozytywne podejscie do pacjęta nie spotkałem jeszcze takiego lekarza
Wojewódzki Zespół Specjalistycznej Opieki Zdrowotnej
ulica Dobrzyńska 21-23
Bardzo dobry lekarz, wyjątkowy fachowiec, wysoka kultura osobista, duże zaangażowanie i zainteresowanie chorym, cierpliwy i pełen ciepła. Życzę wszystkim chorym takiego lekarza !
Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika w Koszalinie
Koszalin
Lekarz jakiego kazdemu polecam w potrzbie procz znajomosci lekarskich jest zawsze miła ma czas dla pacieta i jej uśmich serdecznosc i zyczliwosc zycze samych życzliwosci p.Ewie mama chrej corki Gosi W
Dr. Skrzynski jest wspanialym lekarzem kardiolgiem. On, tez zawsze znajduje czas na rozmowę z pacjętem i jego rodzina o chorobie i krokach leczenia bez względu na nawał pracy. Lekarz ten jest wielkij klasy profesjonalistą którego polecamy każdemu szukającemu specjalistycznej pomocy. Temu tez lekarzowi życzymy dużo zdrowia i sił w służeniu tym najbardziej potrzebującym. Podziękowania!
Self-Esteem
Kolegialna 47 lok 5 II piętro
Płock
Bardzo uprzejmy, kompetentny lekarz. Lekarz z sercem, po prostu w trakcie wizyty czuję się zaopiekowana. Rozmowa przebiega spokojnie, na każde zadane pytanie lekarz udziela wyczerpującej odpowiedzi. Z czystym sumieniem polecam tego lekarza.
Tą drogą pragnę podziękować świetnemu Panu doktorowi za trafną diagnozę i skierowanie mnie na właściwe tory leczenia. Przez ostatnie pół roku doświadczałam ciągłych stanów grypopodobnych, po jak się okazało zupełnie nie leczonym zapaleniu oskrzeli (zgłaszałam się kilka razy do lekarzy POZ z tymi objawami, a oni a raczej one zupełnie to lekceważyły i nie dawały żadnych leków, choć niezbędny był antybiotyk). Oprócz wspomnianego zapalenia okazało się, że mam guza, który …
ul. gen. Władysława Sikorskiego 10/3
Starogard Gdański
Niesamowicie profesjonalny a przy tym miły i uprzejmy lekarz. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pan Doktor wszystko w sposób zrozumiały wyjaśnił aktualny stan, doradził dalszy tok postępowania. Bardzo kompetentny i jednocześnie sympatyczny. Jak najbardziej polecam. Monika
Lekarka z powołania z dużym doświadczeniem zawodowym. Potrafi poświęcić każdemu pacjentowi, bez względu na status społeczny, tyle czasu ile potrzeba do postawienia trafnej diagnozy. Codzienne długie kolejki na wizytę świadczą o dużym zaufaniu. Kto szuka kompetentnego lekarza rodzinnego, polecam bo jestem pacjentką od kilkunastu lat.
Przychodnia Zespołu Lekarza Rodzinnego SILVA s.c."Poradnia dla Kobiet"
ul. Powstańców Wlkp. 2
Czempiń
Bardzo polecam , przemiła osoba , dobrze dobrane leki , doskonały kontakt z pacjentem Takich lekarzy nam trzeba
6 Szpital Wojskowy z Przychodnią Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej-leczenie szpitalne
ulica Szpitalna 2
Dęblin
To niezwykle miły i bardzo kompetentny człowiek z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Dokładnie tłumaczy jak będzie przebiegało leczenie, odpowiadając na każde zadane pytanie. Służy pomocą nawet przez telefon. Dziś byłem u Pana Doktora na wizycie po raz kolejny i znów się nie zawiodłem. Zostałem przyjęty z godnością , wszystko dokładnie i rzeczowo wytłumaczył. Super człowiek i lekarz. Lekarz godny zaufania .100% trafna diagnoza.Dobrze dobrane leki
Centrum Onkologii - Instytut im. Marii Skłodowskiej-Curie Oddział w Gliwicach
ulica Wybrzeże Armii Krajowej 15
Gliwice
Bardzo miła i kompetentna Pani Doktor .Potrafi słuchać pacjenta i doradzić .Polecam w 100%.Wszystko dokładnie tłumaczy i wyjaśnia.
Płocka 29 (Vimed)
Płońsk
Wybitny specjalista, cierpliwa i empatyczna. Bez względu na ilość zapisanych pacjentów, nikomu nie odmawia pomocy. Bardzo polecam tego lekarza.
Pan doktor jest bardzo sympatyczny i kompetentny, czułam, że się naprawdę mną zainteresował, słuchał mnie uważnie, dużo pytał i odpowiadał wyczerpująco. Był bardzo miły, choć byłam dociekliwa i kilka razy pytałam o to samo. Naprawdę świetny kontakt, nie czułam się skrępowana, jak to bywa u innych lekarzy. Uśmiechnięty, życzliwy, polecam!!
Bardzo polecam do leczenia ortodontycznego zarówno dzieci, jak i młodzieży i dorosłych. Pani doktor zawsze podchodzi holistycznie do swoich pacjentów, wspiera ich leczenie, konsultując się z innymi specjalistami i przede wszystkim dopasowuje metodę leczenia do pacjenta, nie odwrotnie. Moi pacjenci są bardzo zadowoleni, a ja dziękuję za tę udaną współpracę logopedyczno - ortodontycznąi za zaufanie😀
Przychodnie Wojewódzkiego Centrum Szpitalnego Kotliny Jeleniogórskiej
ulica Ogińskiego 6
Jelenia Góra
Niesamowita pracowita i empatyczna Pani Dr to jedna z nielicznych lekarzy która potrafiła przekazać informację na temat choroby w sposób zrozumiały. Styl rozmowy wprowadza uspokojenie i wówczas rodzi się zaufanie. Brawo Pani dr. Podczas pobytu mojej mamy na oddziale onkologii znajdowała czas w tym zabieganiu żeby choć słowo przemówić do pacjentki co bardzo przepełniło nadzieją że będzie dobrze i wzmacniało pacjentkę psychicznie. Dziękuję Pani dr z całego serca za to …