internista

lekarz Wojciech Sakiewicz

Szpital Polski Sztum Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Reja 12
82-400 Sztum

Dziękuje Panu doktorowi za tak naprawdę uratowanie mojego życia, za życzliwość i godne podejście do pacjenta. Bardzo sympatyczny i przyjazny doktor, oby więcej takich "ludzkich" lekarzy, serdecznie polecam :)
Opinia dodana przez: Sonia Preuss-Utzmeier

lekarz Wojciech Zgorzelak

Internista, Pulmonolog

Włoszyca Lubańska 14
87-732 Włoszyca Lubańska

sympatyczny lekarz polecam 100% wyrozumiały pozytywne podejscie do pacjęta nie spotkałem jeszcze takiego lekarza
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Marcin Czarnecki

Wojewódzki Zespół Specjalistycznej Opieki Zdrowotnej
ulica Dobrzyńska 21-23

Bardzo dobry lekarz, wyjątkowy fachowiec, wysoka kultura osobista, duże zaangażowanie i zainteresowanie chorym, cierpliwy i pełen ciepła. Życzę wszystkim chorym takiego lekarza !

lekarz Piotr Sobczak

Przełajowa 4/164

Specjalista jakich mało (uprzejmość, zdolność słuchania, a nade wszystko jasność stawiania diagnoz). Polecam ! :)
Opinia dodana przez: Asia

Ewa Mokrzycka

Hematolog, Internista

Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika w Koszalinie
Koszalin

Lekarz jakiego kazdemu polecam w potrzbie procz znajomosci lekarskich jest zawsze miła ma czas dla pacieta i jej uśmich serdecznosc i zyczliwosc zycze samych życzliwosci p.Ewie mama chrej corki Gosi W
Opinia dodana przez: Leonora

lekarz Andrzej Skrzyński

ulica Spółdzielcza 7/4
21-400 Łuków

Dr. Skrzynski jest wspanialym lekarzem kardiolgiem. On, tez zawsze znajduje czas na rozmowę z pacjętem i jego rodzina o chorobie i krokach leczenia bez względu na nawał pracy. Lekarz ten jest wielkij klasy profesjonalistą którego polecamy każdemu szukającemu specjalistycznej pomocy. Temu tez lekarzowi życzymy dużo zdrowia i sił w służeniu tym najbardziej potrzebującym. Podziękowania!
Opinia dodana przez: Ewa Cichosz

lekarz Maciej Rynkiewicz

Self-Esteem
Kolegialna 47 lok 5 II piętro
09-400 Płock

Bardzo uprzejmy, kompetentny lekarz. Lekarz z sercem, po prostu w trakcie wizyty czuję się zaopiekowana. Rozmowa przebiega spokojnie, na każde zadane pytanie lekarz udziela wyczerpującej odpowiedzi. Z czystym sumieniem polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Wiesława

lekarz Jacek Cieloch

Tektoniczna 6/52
25-640 Kielce

Tą drogą pragnę podziękować świetnemu Panu doktorowi za trafną diagnozę i skierowanie mnie na właściwe tory leczenia. Przez ostatnie pół roku doświadczałam ciągłych stanów grypopodobnych, po jak się okazało zupełnie nie leczonym zapaleniu oskrzeli (zgłaszałam się kilka razy do lekarzy POZ z tymi objawami, a oni a raczej one zupełnie to lekceważyły i nie dawały żadnych leków, choć niezbędny był antybiotyk). Oprócz wspomnianego zapalenia okazało się, że mam guza, który …
Opinia dodana przez: Gosia

lekarz Irena Mróz

Internista, Reumatolog

ulica Marka z Jemielnicy 1
45-052 Opole

Bardzo miła ,uprzejma uśmiechnięta ma czas dla każdego pacjenta,praca z pacjentem to jej życie.Wiedza i doświadczenie to są atuty Pani doktor,interesuje się pacjentem nie oszczędza na badaniach kontrolnych.Polecam Panią doktor z czystym sumieniem.

lekarz Piotr Buda

ul. gen. Władysława Sikorskiego 10/3
83-200 Starogard Gdański

Niesamowicie profesjonalny a przy tym miły i uprzejmy lekarz. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pan Doktor wszystko w sposób zrozumiały wyjaśnił aktualny stan, doradził dalszy tok postępowania. Bardzo kompetentny i jednocześnie sympatyczny. Jak najbardziej polecam. Monika

lekarz Maciej Sierant

Krakowska 5
27-640 Klimontów

Bardzo kompetentny lekarz. Przy pierwszej wizycie cierpliwie zbiera wywiad o przebiegu choroby. Polecam.

lekarz Danuta Włodarczyk-Stempień

Elizy Orzeszkowej 1
98-300 Wieluń

Lekarka z powołania z dużym doświadczeniem zawodowym. Potrafi poświęcić każdemu pacjentowi, bez względu na status społeczny, tyle czasu ile potrzeba do postawienia trafnej diagnozy. Codzienne długie kolejki na wizytę świadczą o dużym zaufaniu. Kto szuka kompetentnego lekarza rodzinnego, polecam bo jestem pacjentką od kilkunastu lat.
Opinia dodana przez: Halina

lekarz Lidia Fornalska-Majcherek

Przychodnia Zespołu Lekarza Rodzinnego SILVA s.c."Poradnia dla Kobiet"
ul. Powstańców Wlkp. 2
64-020 Czempiń

Bardzo polecam , przemiła osoba , dobrze dobrane leki , doskonały kontakt z pacjentem Takich lekarzy nam trzeba

lekarz Ryszard Woźny

Diabetolog, Internista

6 Szpital Wojskowy z Przychodnią Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej-leczenie szpitalne
ulica Szpitalna 2
08-530 Dęblin

To niezwykle miły i bardzo kompetentny człowiek z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Dokładnie tłumaczy jak będzie przebiegało leczenie, odpowiadając na każde zadane pytanie. Służy pomocą nawet przez telefon. Dziś byłem u Pana Doktora na wizycie po raz kolejny i znów się nie zawiodłem. Zostałem przyjęty z godnością , wszystko dokładnie i rzeczowo wytłumaczył. Super człowiek i lekarz. Lekarz godny zaufania .100% trafna diagnoza.Dobrze dobrane leki

lekarz Agnieszka Kotecka-Blicharz

Centrum Onkologii - Instytut im. Marii Skłodowskiej-Curie Oddział w Gliwicach
ulica Wybrzeże Armii Krajowej 15
44-109 Gliwice

Bardzo miła i kompetentna Pani Doktor .Potrafi słuchać pacjenta i doradzić .Polecam w 100%.Wszystko dokładnie tłumaczy i wyjaśnia.

lekarz Piotr Szadkowski

Parzęczewska 36/69
95-100 Zgierz

Znakomity lekarz - kompetentny, kontaktowy, szeroko ocenia zdrowie pacjenta, miły i sympatyczny. Na jesieni pomógł mojej córce, która straciła głos, teraz mnie ratuje od wirusa, który zaatakował mnie w związku z upałami i korzystaniem z klimatyzacji.
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Krystyna Wołoszyńska-Agroszewska

Endokrynolog, Internista

Płocka 29 (Vimed)
09-100 Płońsk

Wybitny specjalista, cierpliwa i empatyczna. Bez względu na ilość zapisanych pacjentów, nikomu nie odmawia pomocy. Bardzo polecam tego lekarza.

lekarz Jacek Kądziela

Luksusowa 14
05-410 Józefów

Pan doktor jest bardzo sympatyczny i kompetentny, czułam, że się naprawdę mną zainteresował, słuchał mnie uważnie, dużo pytał i odpowiadał wyczerpująco. Był bardzo miły, choć byłam dociekliwa i kilka razy pytałam o to samo. Naprawdę świetny kontakt, nie czułam się skrępowana, jak to bywa u innych lekarzy. Uśmiechnięty, życzliwy, polecam!!

lekarz Magdalena Pacyna

Aleje Racławickie 24/68

Bardzo polecam do leczenia ortodontycznego zarówno dzieci, jak i młodzieży i dorosłych. Pani doktor zawsze podchodzi holistycznie do swoich pacjentów, wspiera ich leczenie, konsultując się z innymi specjalistami i przede wszystkim dopasowuje metodę leczenia do pacjenta, nie odwrotnie. Moi pacjenci są bardzo zadowoleni, a ja dziękuję za tę udaną współpracę logopedyczno - ortodontycznąi za zaufanie😀
Opinia dodana przez: Sabina Rosołowska-Patuła

lekarz Magdalena Warszylewicz-Szymanek

Internista, Onkolog

Przychodnie Wojewódzkiego Centrum Szpitalnego Kotliny Jeleniogórskiej
ulica Ogińskiego 6
58-506 Jelenia Góra

Niesamowita pracowita i empatyczna Pani Dr to jedna z nielicznych lekarzy która potrafiła przekazać informację na temat choroby w sposób zrozumiały. Styl rozmowy wprowadza uspokojenie i wówczas rodzi się zaufanie. Brawo Pani dr. Podczas pobytu mojej mamy na oddziale onkologii znajdowała czas w tym zabieganiu żeby choć słowo przemówić do pacjentki co bardzo przepełniło nadzieją że będzie dobrze i wzmacniało pacjentkę psychicznie. Dziękuję Pani dr z całego serca za to …
Opinia dodana przez: Mira