internista

lekarz Joanna Pelak

Gastrolog, Internista

ulica Odrodzenia 13/9
59-300 Lubin

Nikt mi nie potrafił pomóc, przyszedłem na gastroskopie gdzie opowiedzialem swoje objawy. Pani pelak zasugerowała celiakie, trafnie jestem wdzięczny za uratowanie mnie od ciągłego cierpienia, zaden lekarz ,,gastrolog'' nie wpadł na to a dodam że juz miałem gastroskopie robioną przed tą, trafną. jeszcze raz dziekuje i takich lekarzy potrzeba w tej sluzbie zdrowia a nie ludzi co siedzą w gabinetach za kare.

lekarz Barbara Kurowska

Komuny Paryskiej 8

Pani doktor bardzo miła, wysłuchała jakie mam objawy, zadała kilka pytań, by w pelni poznać sytuację. Uważam, że w pełni poświęciła mi swój czas. Wytłumaczyła skąd może brać się choroba i jakie podjąć dalsze kroki w leczeniu. Polecam.

lekarz Karolina Dorniak

Przy Sadzie 7
80-180 Kowale

Jest Pani wspanialym lekarzem ake i czlowiekiem DZIEKUJE. Maria.Zawsze troskliwa,spokojna,wnikliwa.Dba nie tylko o zdrowie w100%,pacenta ale rowniez o jego spokoj wewnetrzny.Najwazniejsze jesr dla P.doktor postawienie prawidlowej diagnozy.Dlatego tez kieruje na różnego rodzaju badania.Nie tylko wspanialy lekarz ale i czlowiek.Potrafi w wytlumaczyc pacjentowi jego stan zdrowia Zyczliwa,spokojna i WSZYSTKO co naj naj.Jestem szczesliwa .ze trafilam wlasnie do P.doktor.

lekarz Jagoda Raulinajtys

Internista, Pulmonolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Hospicjum Domowe"
Sobieskiego 1.
64-100 Leszno

Byłem u Pani doktor dwa razy i stwierdzam,że jest osobą dociekliwą i staranną . Nie pozostawia chorób bez starannego wyjaśnienia i za to zasługuje na słowa uznania .
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Małgorzata Ławniczak

Gastrolog, Internista

Ambulatorium i Diagnostyka SPSK Nr 1 PUM w Szczecinie
Unii Lubelskiej 1

Wspaniała Pani Doktor! Lekarz z powołania, Pani Doktor szczegółowo opowiedziała o przyczynach stanu zdrowia, wyjaśniła co należy robić krok po kroku, odpowiedziała na wszystkie pytania. Zdecydowanie polecam!!!

lekarz Adam Grzechowiak

Przychodnia Lekarza Rodzinnego MED-CON
Słowian 23
62-300 Września

Dr ADAM GRZECHOWIAK jest godnym polecenia !----- nie tylko jako lekarz , ale i pełen empatii i zrozumienia człowiek, zasługujący na UZNANIE oraz SZACUNEK........... Jestem jego długoletnim pacjentem z przewlekłymi schorzeniami wielu narządów w tym po kolejnym zawale i po operacji nowotworu pęcherza . Nigdy mnie nie zawiódł -----trafnie diagnozując i doradzając ----poświęcając mi jako pacjentowi zawsze tyle czasu, ile trzeba było w obszarze oceny, pomocy i diagnozowania stanu zdrowia …
Opinia dodana przez: zbig

Wojciech Gajewski

indywidualna praktyka lekarska

Bardzo uprzejmy, komunikatywny, profesjonalny. Polecam bardzo. Zabieg wykonany fachowo, bez powikłań, bez bólu.
Pani Jezierska to lekarz z pasją .Bardzo sympatyczna i konkretna .Udziela fachowych informacji na temat choroby i leków. Gorąco polecam wszystkim pacjentom.
Opinia dodana przez: Jerzy

dr n. med. Maciej Rabczyński

CM KRZYWOUSTEGO
ul. Bolesława Krzywoustego 290

Niesamowite wrażenie, o wszystko można było zapytać, a nawet więcej, bo od siebie doktor dużo informacji dodał, bardzo polecam bo wiedza ogromna ale i cierpliwość dla pacjenta, dziękuję

lekarz Beata Knosała

Przychodnia Specjalistyczna Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ruda Śląska ul. Szpaków 33
ulica Szpaków 33
41-705 Ruda Śląska

Polecam Panią Doktor. Jest przemiła, ze świetnym podejściem do pacjenta. Można normalnie porozmawiać, bez nadęcia. Do tego rzeczowa, konkretna i skuteczna w postawieniu diagnozy i leczeniu. Świetny "ludzki" lekarz
Opinia dodana przez: KATARZYNA

lekarz Grzegorz Gogolewski

ulica Ludwikowska 10 pok.34
56-400 Oleśnica

Bardzo dziękuję Doktorowi za udzieloną pomoc i opiekę dla mojej Mamy, która trafiła na sor na TK ze szpitala w Strzelinie w celu szerszej diagnostyki.To była długa noc... Kieruję ogromne wyrazy wdzięczności dla Doktora🤝za pomoc i opiekę nad Mamą 🩵🩵🩵 Dziękuję

lekarz Marian Jan Zieliński

Endokrynolog, Internista

Poradnia Endokrynologiczna
Łokietka 1
63-800 Gostyń

Doktor Marian Zieliński to lekarz o bardzo dużej wiedzy - dla mnie prawdziwy As w swojej specjalności, kierujący się przede wszystkim dobrem pacjenta. A przy tym bardzo porządny człowiek. Jest jedynym lekarzem, który potrafił wzbudzić moje zaufanie, i któremu do dnia dzisiejszego w zakresie swojego zdrowia całkowicie ufam. Z czystym sercem i pełną odpowiedzialnością polecam Pana Doktora każdemu potrzebującemu.

lekarz Dariusz Pskit

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "NEPTUN"
ul. Górska 7
83-315 Szymbark

Bardzo uprzejmy, zaangażowany i profesjonalny kardiolog. Kontaktowy lekarz, którego polecam każdemu.
Opinia dodana przez: Bartłomiej

lekarz Sławomir Szykuła

Artyleryjska 3/5
10-173 Olsztyn

Wspanialy i empatyczny lekarz. Pan Doktor posiada ogromną wiedzę medyczną a przy okazji urzeka swoją skromnością. Bardzo dokładnie wyjaśnił zastosowane leczenie.Oby więcej takich fachowców.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Krzysztof Stanior

Prywatna Przychodnia Lekarska - Szpital w Blachowni
ulica Sosnowa 16
42-290 Blachownia

Lekarz z powołania. Dokładny, spokojny zawsze poświęci czas pacjentowi, wszystko zawsze dokładnie wytłumaczy i stawia trafne diagnozy i leczenie. Takich lekarzy powinno być więcej.

lekarz Renata Pielska

Internista, Lekarz rodzinny

ul. Tarpanowa 40/10

Pani Doktor jest niesamowicie dobrym lekarzem i może dlatego tak trudno się do niej dostać. Dziękuję Pani za Pani profesjonalne a zarazem ludzkie podejście do pacjentów. Pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Agnieszka Proszowska-Iljin

www.ziebinski.com
Kilińskiego 7 lok. 6
42-200 Częstochowa

Pod każdym względem świetna lekarka, szkoda tylko, że nie mieszka w miejscu praktyki. Interesuje się wszechstronnie pacjentem, kompleksowo mu pomaga.
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Anna Zwierzyńska

Diabetolog, Internista

Szeroka 25
Toruń

Ocena wystawiona po kilku wizytach , i wizytach u kilku lekarzy w innych województwach [różne miejsca zamieszkania.Do wcześniejszych nie mam żadnych zastrzeżeń]Ale tu naprawdę- lekarz i obsługa w całej przychodni - z którą miałem do czynienia SUPER . O pani doktor i pani Magdzie[rejestracja i instruktaż.] można powiedzieć że to co robią ,robią to z powołania Szczerze POLECAM Waldemar Bydgoszcz

lekarz Krystian Andrzejczak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDAN"
Wrocławska 38
63-200 Jarocin

jest przemiłym lekarzem. zawsze po ludzku wytłumaczy co i jak należy robić przy danym schorzeniu.zawsze uśmiechnięty i serdeczny.

dr n. med. Wojciech Mizera

Rynek 8
41-250 Czeladź

Lekarz godny polecenia.Już podczas pierwszej wizyty dobrał właściwe leki, co nie potrafili zrobic inni lekarze przez 10 lat.Pan doktor to bardzo kompetentny lekarz, całym sercem oddany swojej pracy i pacjentowi.To chodząca dobroć - człowiek jakich dzisiaj sie juz raczej nie spotyka.