Przychodnia Lekarska
Generała Józefa Hallera 21
Starogard Gdański
Pani doktor zawsze odpowiada na wszystkie pytania bardzo wyczerpująco, ze wszystkim pomoże i doradzi. Podczas wizyty atmosfera jest przyjazna i jest po prostu miło. Polecam Panią doktor wszystkim paniom! Jedyną niedogodnością jest fakt, że na wizyty nie prowadzone są zapisy i kobiety wchodzą do gabinetu w kolejności w jakiej przyszły. A to czasem wiąże się z nawet kilkugodzinnym oczekiwaniem na swoją kolej - dowodzi to jednak jak chętnie ludzie do …
Prywatny Gabinet Ginekologiczno - Położniczy
Podleśna 17/37
Białystok
Najlepszy ginekolog u jakiego byłam i nie wyobrażam już sobie pójść do innego lekarza. Z ogromnym doświadczeniem i empatią, Pani Doktor zawsze bardzo dokładnie o wszystko dopytuje, nie ocenia i poświęca czas na to żeby wszystko ze szczegółami wytłumaczyć, w żadnym gabinecie nie czułam się tak zaopiekowana.
Gabinet stomatologiczny
Gimnazjalna
Ostrów Wielkopolski
LEKARZ z powołania SUPER specjalista dla niego niema rzeczy niemozliwych miły konkretny i bardzo pomocny.Polecam a serca dla kazdego z problemem gdyz leczy całościowo nie wybiórczo.Wdzięczna pacjetka wraz z rodziną.
Przychodnia Lekarska "SPEC-MEDICA"S.C
ulica Siedlecka 20C
Police
Świetny lekarz godny polecenia z ogromną wiedzą i doświadczeniem lekarz nad lekarzami. Gdy wszytko zawodzi zjawia się on DR HABILITOWANY CESARZ ŻARTU SIENKIEWICZ
Poradnia Zdrowia Psychicznego i Uzależnień
os. Sikorskiego 52 D
Żory
Lekarz prowadzący moje 2 ciąże . Bardzo dobry uprzejmy lekarz . Dodam że chodziłam do niego panstwowo i nie odczulam żadnej różnicy. Podejście miał bardzo dobre od początku do końca . Lekarz się mną interesował gdy wyczuł zagrożenie kierował do szpitala gdzie mogłam być pod stałą kontrolą . Jestem zadowolona i co najważniejsze mam zdrowe kochane dzieciaczki :) :)
"Medikor" sp. z o.o. Jedlicze
ulica Rejtana 38 b
Jedlicze
Do doktora chodzę od ok. 4 lat. Obecnie prowadzi moją ciążę. Godny polecenia lekarz. Każdej pacjentce poświęca dużo czasu, wszystko tłumaczy co robi i po co. Co prawda odbija się to na czasie, bo przedłużające się wizyty opóźniają kolejne pacjentki, ale cała reszta jest OK. Jak wyżej napisałam, do dr Warchałowskiego chodzę od kilku lat, obecnie prowadzi moją ciążę, wszystkie badania USG b. dobrze wytłumaczone.
ulica Gen. Józefa Wysockiego 37
Przemyśl
"Medigro" S.C. Poradnie Specjalistyczne
ul. Mossego 23, Grodzisk Wlkp
Grodzisk Wielkopolski
Intima Clinic
GRZEGÓRZECKA, 67c/u11
Bardzo długo zmagałam się z kompleksem… tam “na dole”, ale nie zdawałam sobie sprawy, że można to naprawić 🙂 Całkiem przypadkowo natknęłam się na dr. Tomasza Bastę i okazało się, że przeprowadza również zabiegi z zakresu ginekologii estetycznej ;) Zaczęłam dopytywać i okazuje się, że za pomocą skalpela, można naprawić wszystko!! Dziękuję ;)
intimArt
Idzikowskiego 4, Poznań
Jeżeli chcesz poczuć się zaopiekowana to polecam tego doktora. Przemiła atmosfera, szczegółowo tłumaczy i odpowiada na każde zadane pytanie podczas wizyty jak i po :) Uprzejmy, sumienny i staranny. Szkoda, że dopiero teraz trafiłam na tak dobrego ginekologa.
Trafiłam do Pani doktor z polecenia, jestem bardzo zadowolona. Pierwszy raz w życiu poczułam się całkowicie komfortowo u lekarza ginekologa . Pani doktor jest bardzo konkretna, otwarta i profesjonalna. Wizyty oraz badania są przeprowadzane na najwyższym poziomie. Założenie spirali nieródce - bardzo szybkie, praktycznie bezbolesne, wszystko wyjaśnione w trakcie zabiegu oraz świetnie przygotowane przed. Pani doktor chętnie dzieli się wiedzą i rozważa z pacjentką możliwe rozwiązania. Serdecznie polecam. Przemiła , …
Szpital Wojewódzki w Zielonej Górze Poradnie Przyszpitalne
ulica Zyty 26
Zielona Góra
Trafiłam do dr Sandeckiego po pierwszym nieudanym porodzie przedwczesnym w 24 t i stracie Synka z powodu niedokładności innego lekarza. Pan Doktor prowadził moją drugą ciążę i dzięki jego wspaniałej opiece w 34 t urodziłam wcześniaka ale zdrowego Synka! Obecnie jestem w połowie 3 ciąży również spodziewam się Synka.Pan Doktor jest bardzo fachowy, konkretny, zawsze poświęci swój czas jeśli trzeba. Wspanialy człowiek, godny zaufania. Serdecznie polecam !
szpilal na wyspie
Szprotawa, Świece
Żary
Prowadzę ciążę u Pana Pawła Dwornickiego i jestem bardzo zadowolona z podejścia do pacjenta! Polecam 😊😊
Gabinet Położniczo - Ginekologiczny
ul. Witosa
Krotoszyn
Do Pana Doktora Orzechowskiego trafiłam przypadkowo, kiedy 2 tygodnie spędzałam w miejscowości, w której przyjmuje. Badanie było tak kompetentne, że od teraz będę przyjeżdżać tutaj na wizyty z Poznania. Chyba nigdy nie czułam się tak swobodnie podczas wizyty - pytałam o wszystko, przed, po i w trakcie badania, zawsze uzyskałam rzetelną i zrozumiałą dla mnie odpowiedź. Ważne było dla mnie natychmiastowe przyjęcie, na którym bardzo mi zależało (nie mogłam czekać …