lekarz Tomasz Zwierzchowski

Przychodnia "ZADĘBIE"
Narcyzowa 3
96-100 Skierniewice

Najlepszy lekarz do którego chodziłam, a wierzcie mi jestem emerytka i wiem co mówię.Uratowal mi życie, w ciężkich czasach pandemii.Jestem Panu Doktorowi bardzo wdzięczna,że dalej mogę się cieszyć każdym dniem. Jestem rowniez wielkim dłużnikiem dr.Zwierzchowskiego,życzę dużo zdrowia Panu oraz Rodzinie.POZDRAWIAM WDZIECZNA PACJENTKA.

lek. dent. Jakub Chodań

ul. Jana Kilińskiego 11/3
74-200 Pyrzyce

Chciałbym serdecznie polecić tego dentystę! To wyjątkowo troskliwy i zaangażowany specjalista, który z pełnym profesjonalizmem podchodzi do każdego pacjenta.
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Radosław Pach

Specjalistyczne Centrum Diagnostyczno-Zabiegowe "Medicina" Sp. z o.o.
ulica Barska 12

Sympatyczny, miły i uprzejmy lekarz, badanie przeprowadzone rzetelnie oraz w spokojnej atmosferze, wszystko wytlumaczone. Bardzo polecam i oby więcej takich lekarzy z powołania a nie z przymusu :)
Opinia dodana przez: Aleksandra

lek. dent. Kornelia Siudzińska

Specjalistyczny Gabinet Lekarski Iwona Keller-Konopka
ulica św.Brata Alberta 15
32-800 Brzesko

Z całego serca polecam Panią dr Kornelie i gabinet SCM. Profesjonalne podejście, ogromna wiedza i delikatność sprawiły, że wizyta przebiegła bez stresu i bólu. Gabinet nowoczesny, bardzo czysty, a atmosfera przyjazna i komfortowa. Co szczególnie warte podkreślenia w gabinecie pracuje się na najwyższej jakości, profesjonalnych materiałach, co daje poczucie bezpieczeństwa i pewność trwałych efektów leczenia. Czułam się zaopiekowana od samego wejścia. Zdecydowanie wrócę i polecam każdemu, kto szuka rzetelnego i …
Opinia dodana przez: Basia
Bardzo miła i konkretna pani doktor. Wszystko spokojnie wyjaśniła i dało się czuć, że naprawdę zależy jej na pacjencie. Polecam.
Opinia dodana przez: Bożydar

Dariusz Zając

Gastrolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Dariusz Zając
Ełk

Badanie kolonoskopii wykonane bez znieczulenie przez Pana doktora przebiegło bardzo sprawnie i delikatnie. Bałam się i lekko panikowałam, lekarz natomiast rzeczowo i profesjonalnie informował o przebiegu badania, dzięki czemu udało się je wykonać w całości. Dziękuję bardzo!
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Andrzej Rymkiewicz

NZOZ Poradnia Chirurgiczna Poradnie Specjalistyczne
63-800 Gostyń

Pan doktor jest bardzo sympatyczny. Wyjaśnił na czym będzie polegać leczenie, wyjaśnił że w moim przypadku przyczyna dolegliwości może być zupełnie nie związana z częścią ciała która boli. Dowiedziałam się dużo ważnych rzeczy oraz otrzymałam skierowanie na oddział. Super że trafiłam na takiego doktora choć brakowało mi wykonania np. usg które wg. mnie dużo mogłoby wyjaśnić.

lekarz Anna Budzowska

Racławicka 13 lok. 2
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Pani doktor jest uprzejma i ma fantastyczne podejście do pacjenta. Rodzicom wszystko dokładnie tłumaczy i poświęca im tyle czasu ile potrzeba. Uśmiechnięta i kompetentna. Dziękujemy !
Opinia dodana przez: Sabina

dr n. med. Karol Szymański

Chirurg ogólny, Ortopeda

Prywatna Lecznica Certus Sp. z o.o.
ulica Poznańska 22
62-020 Swarzędz

Polecam wszystkim Pana doktora Karola Szymańskiego. Najlepszy specjalista z chirurgii ogólnej jak i medycyny estetycznej jakiego miałam okazję spotkać. Oprócz tego bardzo miły do pacjentów.
Opinia dodana przez: Nina

lekarz Katarzyna Tkaczyk - Kluczyńska

Centrum Medyczne Hipokrates
Jabłoniowa 23 Gniezno
62-200 Gniezno

Opisaliśmy Pani doktor dotychczasowe leczenie i związane z nim skutki uboczne zaproponowaliśmy lek o którym czytaliśmy - Pani doktor wyjaśniła jak działa itd i wielokrotnie powtarzała że to rodzice podają, że to rodzice wiedzą i widzą najwięcej - zapisała ten lek (Paxneury) i od razu zaproponowała myśląc o objawach inny (atomeksyna) jeśli gunafacine da skutki uboczne - poczytalismy lek nr 2 też był idealnie przez Panią doktor dobrany a nawet …
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Monika Żurawska

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7

Wyjątkowo życzliwa, empatyczna, wrażliwa, przy tym kompetentna, profesjonalna i bardzo uważna Pani Doktor. Cierpliwie wysłuchuje pacjenta, analizuje badania, kieruje na badania, rehabilitację, lekarz naprawdę z powołania. Jestem pacjentką doktor Moniki z Enelmed. Miałam wizyty u wielu neurologów, tylko Pani doktor naprawdę pochyliła się nad moim zdrowiem. Bardzo dziękuję Pani doktor:)
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Elżbieta Madej-Słowińska

Os. Bohaterów Września 1C/3U

Pani Doktor Madej- Słowiańska lekarz z miasta Limanowa to bardzo dokladna lekarka, kieruje nią zaangażowanie w proces leczenia, kieruje nią ogromna chęć pomocy pacjentom, poświęcanie, profesjonalizm, to wyjątkowy lekarz. Dziękuję Pani Doktor za zdiagnozowane i pomoc mężowi gdzie kilku laryngologow zbagatelizowalo problem przepisujac przez pół roku antybiotyki które kompletnie nie pomogły, wysyłając go na zabieg, który nie ma nic wspólnego ze schorzeniem. Pani decyzja przepisanie odpowiednich leków pomogła. Takich lekarzy …

dr hab. n. med. Adam Markowski

Gastroenterolog

Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
15-482 Białystok

Pełen profesjonalizm, wizyta w miłej atmosferze. Rewelacyjna, bardzo pomocna Pani pielegranka asystująca Panu doktorowi przy kolonoskopii w Omedzie.

lekarz Jadwiga Paździora

Diabetolog, Internista

ulica Kochanowskiego 4
43-502 Czechowice-Dziedzice

Wspaniała Pani Doktor! Pełna empatii, delikatna, cierpliwa, wyrozumiała, jednocześnie profesjonalna i rzeczowa. Jeśli gastroskopia, to tylko u Pani dr Jadwigi Paździory! Dziękuję!

lekarz Lucyna Szerłomska - Łoś

Lekarz medycyny pracy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Niepołomickie Centrum Medyczne w Niepołomicach
ulica Korczaka 1
32-005 Niepołomice

Przesympatyczna Pani doktor cierpliwie przyjmuje pacjenta ,wysłucha na spokojnie ,wyjaśni wszystko ,doktor na 5-tke ☺️
Opinia dodana przez: Jolanta

lek. dent. Maria Borawska

ulica Kazańska 6/lok.1
18-400 Łomża

Pani doktor jest godna polecenia -uprzejma, tłumaczy chorobę i proces leczenia, cierpliwa, wrażliwa,profesjonalna.

lekarz Justyna Janczukiewicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medyk" sp. z o.o.
ulica Władysława 27
44-240 Żory

Jestem pacjentką Pani Justyny od kilku lat i niezależnie od etapu mojego życia byłam objęta profesjonalną opieką ginekologiczną. Wizyta zawsze przebiega w swobodnej atomsferze. Choć terminy wizyt są odległe, jest to zrozumiałe ze względu na to, że Pani doktor jest jedna i się nie rozdwoi. Ubolewam tylko nad tym, że Pani doktor nie pracuje w żadnym szpitalu :(.
Opinia dodana przez: MS

lekarz Piotr Stępiński

Chirurg naczyniowy, Kardiochirurg

ulica Żniwna 2

Pan doktor to anioł w ludzkiej postaci. Uratował mojemu tacie życie w lipcu 2020. Polecam z całego serca, bardzo pracowity, utalentowany i konkretny lekarza. Jak na osobę, która robi cuda na sali operacyjnej jest niezwykle dostępny i ma fajny kontakt z pacjentem.
Opinia dodana przez: Aleksandra
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Psycholog
                                       mgr Paulina Dubiel

mgr Paulina Dubiel

Psycholog

Gabinet psychologiczny GAMA
Rakowiecka 23/8

Przesympatyczna Pani, skupia się na tym abym pacjent mógł komfortowo przejść przez badania. Naprawdę polecam!
Opinia dodana przez: Jaroslaw

lekarz Piotr Wojskowicz

ulica Mickiewicza Adama 27/48
15-213 Białystok

Pan doktor operował moją mamę. Lekarz bardzo miły, kompetentny i rzeczowy. W trakcie pobytu w szpitalu dopilnował by mama miała konsultację z innymi potrzebnymi specjalistami i pomógł w planowaniu dalszego leczenia. Wspaniały człowiek i świetny fachowiec - polecam.
Opinia dodana przez: Piotr Piątek