Goździków 2
Cieszyn
Nie znam bardziej wartościowego Lekarza. Pan Doktor poświęca całego siebie pacjentom, daje dobrą energię pacjentowi, tłumaczy cierpliwie zawiłości medyczne. Potrafi dobrać skuteczną kompozycję leków ponieważ nie skupia się tylko na chorym miejscu, ale terapię odnosi do całego organizmu, co jest niezwykle skuteczne. Miły i uprzejmy, łatwo nawiązuje pozytywny kontakt z pacjentem. Szczerze polecam, wszak TAKICH lekarzy to już dziś trudno znaleźć.
Burmistrzów Zawilskich 14
Leżajsk
Bardzo miła Pani doktor, z ogromną wiedzą i profesjonalizmie. Doświadczenie z Kliniki Reumatologii w Lubinie, gdzie wcześniej pracowała, widać w Jej pracy. Jej bardzo dobre diagnozy i leczenie pomogły wielu pacjentom. Dlatego z serca polecam !!!
10 WSK z Polkliniką w Bydgoszczy
Wańkowicza 1
Bydgoszcz
super lekarz, dzięki Niemu uniknąłem wózka inwalidzkiego, polecam Jego usługi ,jest to lekarz z powołania,poprosi pasjonat
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Cudowna kobieta , zawsze zaangażowana i profesjonalna w swoim fachu. Bardzo polecam Panią Doktor. Wyprowadziła mnie z choroby do stanu w , którym mogę funkcjonować, pracować i nie przebywać na L4. Dziękuję Pani Doktor.
Gabinety Krukierek
ul. Kujawska 3
Rzeszów
Bardzo dobry lekarz. Zawsze znajduje czas dla pacjenta. Pomaga i doradza. Nie odmawia przyjęcia. Trafnie diagnozuje chorobę i tłumaczy o co w niej chodzi. Zawsze uprzejma i uśmiechnięta. Godna polecenia. Po wizycie u takiego lekarza zaczynam wierzyć w służbę zdrowia.
ulica 35-Lecia 1a
Czeladź
ulica Bolesława Chrobrego 37/39
Dr Tomasz Powrozniak najlepszy lekarz jakiego spotkalam a mam 72 lata. Fachowiec, specjalista, bardzo madry,inteligentny czlowiek. Zawsze uprzejmy i uśmiechnięty, pomaga każdemu. Dziękuje dr cała moja rodzina. Irena
Szpital Specjalistyczny im. Józefa Dietla w Krakowie
ulica Skarbowa 4
Miły, sympatyczny,profesjonalista.Panie doktorze dziękuję za poprowadzenie leczenia mojej wieloletniej choroby reumatoidalnego zapalenia stawow tak że w mej niepełnosprawności fizycznej funkcjonowanie stało się możliwe. Dziękuję!
Wrocławskie Centrum Terapii
Al. Wiśniowa 33
jest doskonała jako fachowiec w tej dziedzinie, cudownym człowiekiem leczę się u niej już od 2 lat na fibromialgię gorąco polecam
UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
Wizyta w Luxmedzie w ramach pakietu. Potwierdzam poprzednią opinię. Trafiłem do Pani Doktror jako specjalistki od reumatologii. Wywiad dokładny łącznie z wczytaniem się w historię moich wcześniejszych dolegliwości związanych z kręgosłupem. Przekaz zrozumiały dla pacjenta- laika, który niekoniecznie zna się na nomenklaturze medycznej. Zostały zlecone badania by wyeliminować przypuszczenia, a opierać się na konkretach. Kolejną dla mnie bardzo zaskakującą rzeczą był telefon od Pani doktor zaraz po pierwszych badaniach labolatoryjnych …
Morelowa 3
Grodzisk Wielkopolski
Bardzo kompetentna, profesjonalna i ciepła osoba. Nie żałuje czasu na dokładne wytłumaczenie istoty choroby i procesu leczenia. Jest miła a za razem przekonująca i fachowa w 100% polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "RAJ-MED" Małgorzata Rajewska
Westerplatte 53
Świdnica
Świetna lekarz, traktuje pracjenta bardzo poważnie. Nie lekceważy jego choroby, potrafi dobrze wytłumaczyć chorobę oraz sposób leczenia, jest pomocna.
Narodowy Instytut Geriatrii, Reumatologii i Rehabilitacji
ul. Spartańska 1
Fantastyczna lekarz , Pani Profesor jest znakomitym lekarzem reumatologiem, WYSOKIEJ KLASY SPECJALISTĄ z niesamowitą wiedzą. Ostatnia Jej publikacja - praca zbiorowa Postępy w reumatologii. Monografia opublikowana w roku 2023 jest tego doskonałym przykładem . Wspaniała Profesor Reumatologii kieruje doskonałym zespołem w Klinice Wczesnego Zapalenia Stawów.