Dent-a-Medical S.A. Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Duchnicka 3
Świetny chirurg, który dokonał niemożliwego! Moja ósemka to był istny cud natury, którego usunięcia nie chciał podjąć się inny chirurg. Korzeń był tak wygięty, że praktycznie uniemożliwiał ekstrakcję. Po wizycie u dr Baranowskiego w Klinice Formmed okazało się, że jednak da się to zrobić! Pan dr jest aniołem, spokojnym głosem mówi co robi, a przede wszystkim wie co robi! Bezboleśnie i skutecznie usunął ósemkę i wszystko odbyło się bez problemu. …
NZOZ CENTRUM MEDYCZNE LARMED
UL. LWOWSKA 17/1
Świetny lekarz, który najpierw wykonuje badania i stawia diagnozę, a dopiero potem leczy (niestety teraz to już rzadkość). Jeździliśmy z dzieckiem przez 2 lata po różnych lekarzach i nikt nie umiał powiedzieć, co dziecku dolega. Leczyli nas na coś, czego nigdy nie mieliśmy. Zero badań. Podejście było takie: przewrażliwieni jesteście, damy leki i zobaczymy co dalej. Specjaliści mieli sprzęt, ale żaden nie wykonał badań. U doktora Skóry jedna wizyta, konkretne …
INSPIRACJA. PEYCHOTERAPIA-WARSZTATY-SZKOLENIA. Anna Bigaj
Boczna 12
Chorzów
Pani Bigaj jest bardzo pomocna i wyrozumiała. Kiedy przyszedłem do Niej pierwszy raz, od razu sprawiła, że poczułem się swobodniej. Jest bardzo empatyczna, rozmowy z nią to sama przyjemność. Nie jest sztywna, więc można sobie z nią czasem pożartować, pośmiać się. Dzieli się również swoimi doświadczeniami. Wizyty są bardzo budujące, można zrozumieć swój problem poprzez głębokie analizy - wspaniale potrafi wyciągnąć informacje od pacjenta i skleić je w całość. Po …
ABC Poprawnej Wymowy Loogopeda Warszawa
Małej Łąki 5/10
Bardzo dobry logopeda, sympatyczna i efektowna. prowadzi świetne terapie indywidualne oraz warsztaty tematyczne. Polecam!
Polecam wszystkim p. Kubik. Trafiłam do jej gabinetu zupełnie przez przypadek w zeszłym roku. Na początku byłam sceptycznie nastawiona, że w ogóle można coś jeszcze ze mną zrobić. W prawdzie moja nadwaga nie była bardzo dużo, ale mój wygląd przekładał się oczywiście na moją samoocenę. Wizyta u p. Magdy pozwoliła mi zrzucić kilogramy bez głodzenia się i stosowania cudownych tabletek. Nauczyłam się jeść zdrowo, czego skutkiem "ubocznym" była utrata wagi. …
Instytut Zdrowia Psychicznego i Rozwoju Osobowości INZPiRO
Sienna 72
Trafiłem do Pana Łukasza po skierowaniu mnie prze psychiatrę z Inzpiro dr Wakarowa. Zawsze profesjonalnie przygotowany. Uważnie słucha. Cele, które sobie założyliśmy powoli zostają realizowane. Moje kontakty z bliskim bardzo się poprawiły. W sumie są dobre jak nigdy nie były. Polecam!!!
Der-med Medycyna Specjalistyczna Szczecin
Ostrobramska 11
Na skutek wypadku odwarstwiła mi się siatkówka w prawym oku. Dr Leszek Kuprajnowicz wykonał operację wpuklenia zatrzymując proces odwarstwienia a tym samym uratował mój wzrok. Bardzo dobry chirurg, profesjonalista i z dużym doświadczeniem, polecam i serdecznie pozdrawiam, Rafał M.
Arc Med s.c.
Mieczysława Kobyłeckiego 1
Piotrków Trybunalski
Bardzo miła,uprzejma.Wszystko dokładnie wytłumaczy.Doskonałe podejście do pacjenta.Jak najbardziej polecam.
Gabinety Lekarskie Łucka
Łucka 18 lok. 1802
Polecam Panią doktor z całego serca. Miałam wielki problem z mieśniakami i polipami. Dwóch lekarzy wypisali mi skierowanie na usunięcie macicy. Dzień przed wykonaniem zabiegu miałam jeszcze w szpitalu konsultacje z Panią doktor, która mi doradziła metodę leczenia o której żaden wcześniejszy lekarz nie wspomniał. Dzięki Pani doktor mam teraz synka ;)
Beauty Group
Wojciechowskiego 7
Fachowy Wyważony Rzetelny ********************************************************************************
Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
Zielona Góra
Wspaniały młody człowiek, wspaniały młody lekarz . Szybka reakcja w kierunku wyleczenia. Powyższa punktacja wskazuje jego oddanie dla pacjenta. Godny polecenia. AH/AH
Centrum Medyczne ORLEN Medica
ulica Chemików 7
Płock
Bardzo dobry chirurg- urolog który bardzo wcześnie wykrył mi guza pęcherza moczowego w USG i cystoskopii,skierował do szpitala i usunął operacyjnie bez powikłań. Nawet na MR guz nie był opisany przez radiologa ( sic!) a wcześniej inny lekarz nie widział go na USG.--Dr Traczyk to Lekarz u którego leczę się od wielu lat. Jest konkretny i komunikatywny. Ma dużą wiedzę. Bardzo polecam.
Rehasport Clinic
ul. Górecka 30 (Galeria Panorama)
Dla mnie najlepszy pediatra, jakiego spotkałam na swojej drodze. Pani doktor opiekuje się teraz już trojgiem naszych dzieci . Zawsze profesjonalnie, uprzejmie i co najważniejsze - trafnie zdiagnozowane. Wizyty zawsze bez pośpiechu z wielką wyrozumiałością dla dziecka i rodzica.
Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
Piaseczno
Przecudowny lekarz.Wspaniałe podejście do dzieci i do osób starszych. Zawsze można na niego liczyć.Naprawdę godny polecenia.
Medic Specjalistyczne Gabinety Lekarskie
Grochowska 50
To prawdziwy lekarz z powołania. W błyskawicznym tempie pzreprowadziła diagnostykę w szpitalu, a już po uzyskaniu diagnozy (która nie była zbyt wesoła) dobrze pokierowała mnie dalej. Będąc w szpitalu czułam się dobrze zaopiekowana. Polecam wszystkim tą Panią Doktor. A. G.
NZOZ CENTRUM MEDYCZNE LARMED
UL. LWOWSKA 17/1
Pani Doktor jest bardzo ciepłym i pomocnym człowiekiem. Byłam na wizycie kilka tygodni temu i muszę przyznać, że to jeden z najserdeczniejszych lekarzy z jakim miałam kontakt do tej pory - poświęciła mi tyle czasu, ile potrzebowałam, dokładnie wyjaśniała, słuchała uważnie tego, co mówię, zadawała pytania, badała mnie, oglądała wyniki badań (a nie każdy lekarz był tak uprzejmy żeby chociaż na nie spojrzeć), przygotowała opinię, o którą prosiłam. Pani Doktor …
Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego
Medyków 14
sympatyczna, rzeczowa, kompleksowo podchodzi do problemu. Pani doktor zawsze znajdzie czas dla pacjenta. Przyszłam z niedoczynnością tarczycy w ciąży i dalej jestem pod opieką p. Agnieszki.