Byłam ostatnio na wizycie u Pani doktor z moją mamą, która jest już starszą i schorowaną kobietą , nie łatwo ją namówić na wizytę u lekarza. Pani doktor wyszła po nas na korytarz i nas przywitała, to było bardzo miłe, czułam że mama jest w dobrych rękach. Wiem że mama czuła się bezpiecznie i nie denerwowała się, pani doktor przepisała leki, które pomagają mamie lepiej funkcjonować. Cieszę się że tu …
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Psychoterapeuta
                                       mgr Alicja Biłozor

mgr Alicja Biłozor

Psychoterapeuta

Gabinet Psychoterapeutyczny
ul. Powstańców Śl. 163/6

Ala Biłozor jest świetnym coachem i psychoterapeutką, rozumiejącą, mądrą, wnikliwą i cierpliwą, ale poza tym cudowną osobowością emanującą ciepłem i zrozumieniem. Zaczęłam spotykać się z Alą na sesjach coachingowych, a potem na psychoterapii. Sesje z Alą nie tylko pomogły mi w podjęciu ważnych decyzji zawodowych i życiowych, ale też dały siłę i wiarę we własne możliwości, wzmocniły poczucie własnej wartości i pozwoliły na głębsze zrozumienie zachowań innych ludzi wobec mnie. …
Opinia dodana przez: Maryla
{'id': 36027, 'name': 'Gdynia'} Psychoterapeuta
                                        Natalia Staska

Natalia Staska

Psychoterapeuta

BRATNIA- Natalia Staska
ulica Mściwoja 2/6a
Gdynia

Pani Natalia jest wspaniałą psychoterapeutką – serdeczną, empatyczną i uważną na drugiego człowieka. W swojej pracy terapeutycznej łączy podejście psychodynamiczne, co było dla mnie niezwykle cenne. Inspiruje do pracy nad sobą i do wprowadzenia zmian w swoim życiu. Serdecznie polecam 🙂
{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Psycholog
                                       mgr Izabela Marczak

mgr Izabela Marczak

Psycholog, Terapeuta

Specjalisyczny Gabinet Psychologiczno-Terapeutyczny Izabela Marczak
ul. Długa 5/133 - 4 piętro, 20-346 Lublin
Lublin

Bardzo polecam. Jestem w trakcie terapii. Konkretna, rzeczowa, przy tym bardzo miła, wspierająca. Bardzo pomada mi uświadamiać sobie moje dotychczasowe nie do końca wspierające mnie wybory, wiem, że jeszcze dużo pracy przede mną ale cieszę się, że trafiłem na takiego psychologa jak Pani Iza.
Opinia dodana przez: Andrzej
{'id': 42358, 'name': 'Toruń'} Higienistka stomatologiczna
                                        Swietłana Muzyczenko

Swietłana Muzyczenko

Higienistka stomatologiczna

Dental Republic Toruń
Kwiatowa 6D
87-100 Toruń

Polecam Panią Swietłanę z całego serca, miła atmosfera i profesjonalizm. Wszystko dokładnie wytłumaczone.

lekarz Andrzej Zabłocki

Konwaliowa 2
09-472 Cekanowo

Bardzo dobry Człowiek i prawdziwy lekarz z powołania. Szczerze polecam korzystanie z jego usług/pomocy.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Leszek Pawlak

Androlog, Ginekolog

Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
65-534 Zielona Góra

Polecam z czystym sumieniem. Uprzejmy i profesjonalne podejście.Lekarzem moim jest od lat i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Opinia dodana przez: Ela

lekarz Anna Ciesielczuk-Łuczywek

Audiolog

Laserowa 25

Jestem pod wielkim wrażeniem wiedzy i kompetencji P.Dr.Anny.Ponadto podziwiam Jej ludzki,czyli wielkoduszny,stosunek do pacjenta.Dodam jeszcze : jest bezpośrednia,subtelna i delikatna w stosowanych zabiegach.Polecam z całego serca. Wielokrotna pacjentka Elżbieta
Opinia dodana przez: Elżbieta Lucyna Gortat

dr n. med. Henryka Sodowska

Genetyk kliniczny

NZOZ "Genom"
ulica 1 maja 339
41-710 Ruda Śląska

Pani doktor z wielkim sercem i empatją do pacjenta. Dziękujemy za wyrozumiałość i fachową diagnostykę.
Opinia dodana przez: W

dr n. med. Łukasz Sroka

Centrum Medyczne Salomed
ulica Wolności 4 A
62-200 Gniezno

Wspaniały lekarz! Moja ciąża jest cudem i doszło do niej za sprawą nowatorskiego leczenia wdrożonego przez doktora Srokę (a doktor był szóstym lekarzem, do którego się zgłosiliśmy i prawdę mówiąc już traciliśmy nadzieję). Jesteśmy przeszczęśliwi!
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Agnieszka Kieroń-Stachyra

Rehasport Clinic
ul. Górecka 30 (Galeria Panorama)

Odkąd zaczęłam się leczyć i biegać po lekarzach,to jest to chyba jedyna pani doktor która naprawdę chce mi pomóc!
Opinia dodana przez: Agnieszka Majcher

prof. dr hab. n. med. Łukasz Dzieciuchowicz

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
65-534 Zielona Góra

Bardzo konkretny pan doktor wszystko dobrze wytłumaczył przy tym bardzo sympatyczny i ludzki z odpowiednim podejściem do pacjenta

lekarz Krystyna Kubicka

Anestezjolog

Artyści Uśmiechu Stomatologia
Chorzowska 216

Witam serdecznie dzisiaj Pani doktor podała mi znieczulenie na początku się stresowałem później swoim podejściem do pacjenta uśmiechem na twarzy było odrazu lepiej mega polecam widać to co robi jest bardzo dobre dla nas wszystkich bo nie ma co się bać mega profesjonalna osoba
Opinia dodana przez: Michał
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Katarzyna Jaroszewska

lekarz Katarzyna Jaroszewska

Ginekolog położnik, USG piersi

Gabinety Lekarskie Łucka
Łucka 18 lok. 1802

Konkretny, rzeczowy lekarz z dużą wiedzą i doświadczeniem. Dyscyplinujący pacjenta w pozytywnym znaczeniu. Więcej takich lekarzy to będziemy my KOBIETY zdrowsze, szczęśliwsze i spełnione. Godna zaufania!!!
{'id': 7841, 'name': 'Szczecin'} Psycholog
                                       mgr Adrian Wychowański

mgr Adrian Wychowański

Psycholog, Seksuolog

Gabinet Psychologiczny Adrian Wychowańśki
Smolańska 3 pok. 212

Pan Adrian Wychowański to bardzo profesjonalny i empatyczny psycholog. Terapia par, w której uczestniczyliśmy z żoną, pomogła nam lepiej się zrozumieć, poprawić komunikację i spojrzeć na nasze problemy z nowej perspektywy. Pan Adrian tworzy bezpieczną, spokojną atmosferę i potrafi uważnie słuchać obu stron, nie oceniając. Dzięki terapii czujemy się bliżej siebie i mamy konkretne narzędzia do pracy nad relacją. Z pełnym przekonaniem polecamy terapię par u pana Adriana.
Opinia dodana przez: M.

lekarz Artur Gładziszewski

Przychodnia Alfamed Konin
Józefa Piłsudskiego 22a
Konin

Bardzo polecam! Pan doktor jest doświadczony, sympatyczny oraz empatyczny. Wnikliwie przeprowadził wywiad, odpowiadał na moje pytania oraz zaradził moim zdrowotnym problemom.

dr Dorota Stempień

Radiolog

Centrum Medyczne Damiana - Foksal
Folsal 3/5

POLECAM PANIĄ DOKTOR. Fachowy, z dużym doświadczeniem lekarz, z bardzo dobrym podejściem do pacjenta!
Opinia dodana przez: JS
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Reumatolog
                                       dr n. med. Małgorzata Wierzbowska

dr n. med. Małgorzata Wierzbowska

Reumatolog

Narodowy Instytut Geriatrii, Reumatologii i Rehabilitacji
ul. Spartańska 1

Pani Doktor leczyła mnie w dzieciństwie z Przewlekłego Młodzieńczego zapalenia stawów. Kilka lat leczenia dało rezultat w postaci długotrwałej remisji. Pani Doktor jest bardzo miła i rzeczowa. Przystępnie wytłumaczyła mi na czym polega moje schorzenie i jak będzie mnie leczyć. Nie kryła tego że terapia farmakologiczna może dać pewne powikłania ale jest konieczna. Ponadto poświęciła mi ogromnie dużo czasu. Mój każdy pobyt w szpitalu trwał średnio ok. 1 miesiąca i …
Opinia dodana przez: Mateusz

lekarz Przemysław Arasimowicz

ul. Żwirki i Wigury 14
81-394 Gdynia

Jestem bardzo zadowolony z faktu bycia pacjentem Doktora Arisimowicza.Doktor godny polecenia. Fachowość ,podejście do pacjenta na najwyższym pozimie.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Piotr Ossowski

ulica Smoleńska 12/12

Pan Doktor bardzo ciepły, empatyczny i jest w stanie uspokoić nawet w trudnej sytuacji stara się każda pacjentkę dokładnie dopytać o przebieg i informuje co się dzieje by pacjentka nie była zdezorientowana mi bardzo to pomogło, uspokoiło i wiem co robić a czego nie bardzo bardzo polecam