lekarz Jolanta Kowalczyk-Bołtuć

Endokrynolog, Internista

ul. Emilii Plater 12

Cudowna, profesjonalna, serdeczna i bardzo fachowa. Pani doktor oprócz chorób endokrynologicznych zajmuje się również chorobami współistniejącymi.
Opinia dodana przez: Danuta

lek. med. Nina Seklecka

Endokrynolog, Internista

Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Wilmed
Wiktorii Wiedeńskiej 9a lok. U2

Pani Doktor jest nie tylko świetnym specjalistą, ale także umie słuchać pacjenta, jest otwarta, przyjazna i niezwykle miło się z nią rozmawia podczas wizyty. Za każdym razem doskonale wiem, dlaczego podejmujemy taką formę leczenia, jakie są powody, na co mam uważać. Pani Doktor kompleksowo podchodzi do pacjenta- mówi o wszystkich aspektach, które mogą pomóc w leczeniu. Bardzo polecam !!!

lekarz Magdalena Nadolna-Raczkowska

Alergolog, Dermatolog

ulica Kopernika 14/1
10-511 Olsztyn

Panią Doktor znam już kilka lat i raz do roku odwiedzam jej gabinet. Pani Doktor jest bardzo dokładna, empatyczna, cechuje ją pełen profesjonalizm. Świetnie komunikuje się z pacjentem, którego szanuje i uważnie słucha. Widzę pełne zaangażowanie w leczeniu i doskonaleniu się zawodowym. Rzadko spotyka się tak szczerze oddanego lekarza. Jest godna polecenia.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog
                                       lekarz Ilona Kostro-Nowicka

lekarz Ilona Kostro-Nowicka

Ginekolog

Gabinety Lekarskie Łucka
Łucka 18 lok. 1802

#lekarzprowadzaca #karowa #lekarz #trudnaciaza Wszystkim z calego serca polecam Pania Ilone Kostro (szpital na Karowej), ktorej zawdzieczam zdrowe doprowadzenie do konca mojej trudnej ciazy oraz odebranie porodu naturalnego. W 16tyg ciazy mialam duzego krwiaka, ktory po zagojeniu w 20tyg doprowadzil do przedwczesnego odplywania wod plodowych. Dzieki Pani Ilonoe ciaze udalo sie przetrzymac jeszcze ponad trzy miesiace w szpitalu co graniczy z cudem. Pani Ilona jest jednym z najlepszych lekarzy w …

lekarz Hubert Srebrakowski-Pawłowski

Lekarz medycyny pracy

ulica Odzieżowa 10

Pan doktor okazał się bardzo rzetelny,dokładny,sumienny i uśmiechnięty.Prawdziwy lekarz z powołania.Lekarz o ogromnej wiedzy, prawdziwy fachowiec.Bardzo się cieszę ,że mogłam do Pana trafić.Goraco polecam wszystkim,którzy jeszcze się zastanawiają nad wyborem lekarza medycyny pracy.

dr n. med. Bartłomiej Barczyński

Ginekolog

Specjalistyczny Gabinet Ginekologiczno-Położniczy dr n. med. Bartłomiej Barczyński
Północna 20 / III

Najlepszy ginekolog jakiego miałam . W ciągu dwóch tygodni załatwił wszystko łącznie z zabiegiem ! Poprzednia ginekolog z Przychodni 7 miesięcy zwlekała przez co nowotwór się rozprzestrzeniał

dr n. med. Witold Dudziński

Rehasport Clinic
ul. Górecka 30 (Galeria Panorama)

Bardzo dobry specjalista, wzbudza zaufanie. Kompleksowo zajął się moim problemem. Polecam serdecznie.

lek. med. Anna Lewińska

Internista, Pulmonolog

Poradnia Pulmonologczna - Zespół Poradni Specjalistycznych

Byłem leczony przez pania doktor na Sarkoidozę ,wszystko ok polecam Andrzej Nowak,bardzo dobry kontakt ,fachowość i cierpliwość to ogromne zalety pani Anny Lewińskiej
Opinia dodana przez: Andrzej
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Psychiatra
                                       lekarz Natalia Bekisz

lekarz Natalia Bekisz

Koszarowa 50/4

Moje pierwsze spotkanie z Panią doktor przed którym odczuwałam niepokój, od pierwszej minuty przekształciło się w spotkanie z przyjaciółką, która uważnie słucha i której zależy na zrozumieniu problemu. Nie popędza i nie pokazuje zniecierpliwienia. Wykazuje prawdziwe zainteresowanie tym co się mówi. Nie przerywa i nie traktuje pacjenta jak intruza, nawet jeśli musi wydłużyć czas wizyty. To powoduje, że bez obaw można jej powierzyć swoje troski. Fantastyczna osoba, niezwykła komunikatywność. Z …
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr Aleksandra Gawryś-Żoch

Mind Health Centrum Zdrowia Psychicznego – Racławicka
Racławicka 27

Wyjątkowa lekarka. Skupiona, wnikliwa, przy tym ciepła i serdeczna. Wizyty u psychiatry są dla mnie bardzo ciężkie, jednak u Pani Aleksandry było całkiem inaczej. Widać było, że faktycznie się interesuje i chce mi pomóc. Chciałabym, żeby wszyscy lekarze, niezależnie od specjalizacji, traktowali swoich pacjentów w taki sposób jak doktor Aleksandra. Z całego serca polecam.
{'id': 36027, 'name': 'Gdynia'} Stomatolog
                                       lek. dent. Ewa Sochacka

lek. dent. Ewa Sochacka

PRODENT Gdynia Dąbrówka
ul. Sojowa 4E/1
81-589 Gdynia

Bardzo polecam Pani, która jest bardzo rzetelną, profesjonalną i kompetentną ntną lekarką. Ma indywidualne podejście do pacjenta, wykazuje duże zaangażowanie w wykonywaną pracę, potrafi w sposób zrozumiały wyjaśnić przyczyny problemu i kompleksowo pokierować leczeniem. Jeszcze raz - gorąco polecam. https://www.4udentalclinic.pl/
Opinia dodana przez: Dentysta Chwarzno
{'id': 24065, 'name': 'Kalisz'} Psycholog
                                        Monika Wysota

Monika Wysota

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet Psychologiczny
Graniczna 76k
Kalisz

Chciałbym bardzo chętnie polecić Panią Psycholog Monikę Wysotę w Centrum Psychoterapii i Rozwoju Osobistego SYSTEMA. Odbyłem u Pani Moniki terapię, która okazała się dla mnie pomocna. Pozwoliła mi ona spojrzeć na moje problemy z innej strony, i co najważniejsze, uporać się z nimi... Pani Psycholog okazała się bardzo miła, pomocna oraz kompetentna. Podczas spotkań z nią czułem się wysłuchany oraz rozumiany. Poza tym na tle innych psychologów wizyty u Pani …
Opinia dodana przez: Przemek

mgr Justyna Michno

Psycholog, Psychoterapeuta

Bardzo szczere podejście do pacjenta, chęć zrozumienia. Polecam. Nieudawana uprzejmość i zaangażowanie sprawiają, że chce się wrócić na "rozmowę".
Opinia dodana przez: Użytkownik zalogowany

lek. med. Agata Karlikowska

Laryngolog

NZOZ CENTRUM MEDYCZNE LARMED
UL. LWOWSKA 17/1

Pani doktor Agata Karlikowska jest lekarzem o dużej wiedzy, kompleksowym podejściu do pacjenta, którego traktuje z szacunkiem i życzliwością. Uważnie słucha, delikatnie bada i stara się wyjść naprzeciw wszelkim obawom i wątpliwościom. Polecam z pełnym przekonaniem. Dorota Szumska
Opinia dodana przez: Dorota

lek. med. Michał Miszczak

Kardiolog

NZOZ Lekarz Rodzinny
Ul. Towarowa 1
23-200 Kraśnik

Profesjonalizm, rewelacyjne podejście do pacjenta. Brakuje takich lekarzy. Dziękuję za uratowanie życia mamy.

lekarz Marek Wantulok

Chirurg ogólny, Urolog

Spółka Cywilna "Diagnomed" Jolanta Nowotarska, Witold Widera
ulica Komorowicka 22
43-300 Bielsko-Biała

Bardzo dokładny lekarz wysłucha kieruje na wszystkie badania jestem zadowolony polecam lekarza piątkę.🌟

lekarz Magdalena Olszewska

Urolog

Ameds Centrum Medyczne Pruszków
Brzozowa 1
05-806 Pruszków

Pani Doktor to wspaniały lekarz. Posiada kompetencje i przede wszystkim wielkie serce co w dzisiejszych czasach jest niespotykane. Jej podejście do pacjenta, uprzejmość i zaangażowanie w problem zasługują na uznanie. Polecam z całego serca !
Opinia dodana przez: Andrzej
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Stomatolog
                                       lek. dent. Emilia Włodarczyk

lek. dent. Emilia Włodarczyk

SMILE Stomatologia Emilia Włodarczyk
Tylżycka 11/113

Mój lekarz od pierwszej wizyty. Mam wyleczoną szczękę dzięki właśnie Pani Doktor wraz z ekipą.Wizyty są przyjemne, relaksacyjne, aż nie chce się wychodzić. Mimo zmian miejsca zamieszkania zawsze wracam i Państwu też polecam taką metodę. Pełne zaufanie.
Opinia dodana przez: Wewelsas

lekarz Piotr Szczeciński

Gastrolog, Internista

MAZOWIECKI CENTRUM ONKOLOGICZNE
WIELISZEW, KOŚCIELNA 66
Wieliszew

Byłam na gastroskopii w Szpitalu Bielańskim u dr. Szczecińskiego. To podobno jedne z najgorszych badań i bardzo się obawiałam. Dzięki doktorowi Szczecińskiemu i wsparciu wspaniałej pomocy Pani Pielęgniarki, przeszłam je zupełnie bezboleśnie i bez przygód! Kompetencja i spokój, które budzą zaufanie. Bardzo, bardzo polecam!
{'id': 13036, 'name': 'Częstochowa'} Chirurg onkolog
                                       lekarz Piotr Januszewski

lekarz Piotr Januszewski

Chirurg onkolog

Centrum Medyczne "OLMEDICAL" - Szpital
Krynicka 1/3
42-221 Częstochowa

Zdecydowanie polecam Pana Doktora. Wiedza i doświadczenie w połączeniu z empatią, wyrozumiałością, spokojem. Dziękuję Panie Doktorze!