Katarzyna Chibowska

gen. Berlinga 48
05-101 Nowy Dwór Mazowiecki

Jakis czas temu trafiłam do Pani dr z pewnego rodzaju niedowładem.Pomimo,że w poczekalni czekało kilku pacjentów ,nie odczułam presji czasu...Na wywiad i bardzo dokładne badanie Pani dr poswięciła co najmniej 40 min.Za wszelką cenę chciała mi pomóc...Nie zostałam wówczs zdiagnozowana,ale tylko dlatego,bo...( jak się pózniej okazało),moje dolegliwosci nie miały podłoża neurologicznego...

lekarz Jerzy Spałek

Majdanek 24
42-700 Lubliniec

Super fachowiec! Bardzo polecam! W duecie z doktorem Wójciakiem, potrafią czynić cuda. Duża wiedza i umiejętności.
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Jerzy Kraskowski

Sienkiewicza 7
Płońsk

Pan doktor jest świetnym profesjonalista w swoim fachu. Do pacjenta podchodzi z serca . Jest bardzo sympatyczny. Polecam z czystym sercem. ponieważ w końcu trafiłam na prawdziwego fachowca. Pozdrawiam serdecznie .
Opinia dodana przez: Sara
Rewelacja!! Wczoraj miałem usunięty kamień z moczowodu a dziś już w domu i wszystko ok!! Polecam, polecam, polecam

dr Zbigniew Bielak

Prywatna Praktyka Stomatologiczna
Zielona 9
11-500 Giżycko

Wczoraj doktor usunął mi zęba w stanie zapalnym. Mianowicie to, co z niego zostało. Było ciężko i boleśnie, znieczulenie praktycznie nie zadziałało. Oczywiście zostałem o tym uprzedzony i dostałem do wyboru inną opcję przed podjęciem usuwania. Wszystko prosto wytłumaczone. Robota wykonana doskonale, a antybiotyk, na który dostałem receptę jest świetny. Opuchlizna zeszła w znacznym stopniu już po niecałych 4h. Polecam dr Zbigniewa przez duże P.
Opinia dodana przez: Michał

dr Waldemar Lasota

Chirurg ogólny, Urolog

ulica Krakowskie Przedmieście 13
20-002 Lublin

Miałem u Pana dr Waldemara Lasoty zabieg plastyki wędzidełka prącia, który przebiegł bardzo sprawnie i dużym z powodzeniem. Pan doktor bardzo empatyczny i ciepły człowiek, podczas samej wizyty w gabinecie, jak i przed oraz podczas zabiegu. Zaangażowany w zawód, który wykonuje, dokładnie wszystko wyjaśnił, skraca dystans między pacjentem a lekarzem, dzięki czemu strach podczas zabiegu zdecydowanie jest mniejszy. Po zabiegu nie ma śladu na ciele, blizna niewidoczna, bardzo solidna jakość …
Opinia dodana przez: Witold

dr n. med. Paweł Skorupski

stomatologia ogólna
Jana Sawy 5/15
Lublin

Serdecznie polecam doktora Skorupskiego, najlepszy specjalista jakiego spotkałam. .....................................................................................................................................
Byłem nieszczęśliwym posiadaczem bliżej niezidentyfikowanych oznak uczulenia/pokąsania, objawiającego się plamami skórnymi. widać było że sytuacja Panią Doktor nieco zaskoczyła. Pani Doktor na początku przeprowadziła bardzo szczegółowy wywiad, po czym przepisała leki. i problem z głowy. Na wizycie kontrolnej dostałem skierowania na badania krwi - wyszły bardzo dobrze. Panią Doktor oceniam jako osobę otwartą, stanowczą i w pełni godną zaufania. Pełen profesjonalizm w mojej ocenie. Kompetencje oceniam poprzez szybkość i skuteczność …

Joanna Cieszyńska

Laryngolog

Poradnia Audiologiczna w Szpitalu Miejskim w Gdyni
81-348 Gdynia

Super specjalista, super Kobieta, Super wiedza i doświadczenie. Leczyła mnie skutecznie, poświęcając czas na wytłumaczenie mi całego procesu leczenia. Dziękuję i szacunek Pani Dr.
Doskonała specjalistka. Potrafi szybko postawić dobra diagnozę - widać ogromne doświadczenie. Do tego bardzo serdeczna i ciepła.
Pani doktor była moim lekarzem prowadzącym w szpitalu.Jest osobą sympatyczną,wzbudzającą zaufanie.Lekarzem bardzo kompetentnym,dokłanie bada pacjenta,poświęca dużo czasu na tłumaczenie choroby i sposobu leczenia.Pod opieką Pani doktor czuję się bezpiecznie,leczenie jest skuteczne.Jest lekarzem z powołania,uprzejma,życzliwa ,po prostu "ciepły człowiek,otwarty dla cierpiących ludzi".Godna polecenia.
Opinia dodana przez: Maria
Pani dr Anna Rakus jest świetnym, kompetentnym i energicznym lekarzem. Takim prawdziwym lekarzem z powołania. W ostatnim czasie to rzadkość. Dba o pacjentów w szeroko rozumianym zakresie. Przy tym wszystkim jest miła i serdeczna. Dzięki Pani Doktor nabrałam wiary w lekarzy. W imieniu taty, Jana Rakoczego, bardzo dziękuję Pani dr Annie Rakus oraz całemu Zespołowi Nefrologii w Sieradzu. Danuta Łotocka

lekarz Mariusz Szklarczyk

Ginekolog położnik, Ginekolog

"FEMINA" PORADNIA GINEKOLOGICZNO-POŁOŻNICZA
Rzeszów, Zbyszewskiego 15
35-119 Rzeszów

Świetny lekarz i cudowny człowiek. Ogromna kultura osobista. Wszystko wytłumaczy, nie śpieszy się, zapisze wszystkie niezbędne badania. Jedyny lekarz do którego idzie się z uśmiechem na twarzy i aż żal wychodzić. Polecam wszystkim, a w szczególności dziewczynom, które jeszcze nie mają doświadczenia z "tymi" lekarzami:)
Opinia dodana przez: i....

lekarz Mirosława Okowińska

Medyk
os. Tęczowe 5 g
Dzierżoniów

bardzo pozytywnie Pani dr to bardzo dobry specjalista neurologii i wspaniały człowiek , stawia trafne diagnozy wiem coś na ten temat bo się leczę u niej

dr Elżbieta Podgórzak

Ginekolog położnik, Ginekolog

PANMED
Siedlce

Pani doktor to prawdziwa profesjonalistka w swojej dziedzinie, kobieta, która lubi swoją pracę (mimo pewnie zmęczenia). Przyjęła mnie po pobycie w szpitalu w 5 tygodniu I ciąży, podczas gdy moja Pani Ginekolog do której chodziłam wieeele lat mnie olała. A Pan Kardiolog zalecił natychmiastową wizytę u Ginekologa po wypisie ze szpitala, bo dostałam leki, które mogły wywołać poronienie. Jaka była radość, jak Pani dr mnie przyjęła zbadała i powiedziala, ze …
Opinia dodana przez: Joanna P.

mgr Bogumiła Konieczna

Psycholog, Psychoterapeuta

Ośrodek Psychoterapii i Seksuologii
Reymonta 29, I piętro
Opole

Dzięki pomocy Pani Koniecznej udało mi się przezwyciężyć swoje problemy seksualne. Gorąco polecam dla osób, par, które ze względu na problemy seksualne i osobiste nie mogą współżyć. Poznanie przyczyny problemu oraz własna ciężka praca przy wsparciu i zaangażowaniu Pani Koniecznej spowodowała, że dzisiaj ciesze się razem z mężem swoim życiem seksualnym no i planujemy dziecko. Gorąco polecam!!!!
Opinia dodana przez: kat_por

dr Aleksandra Samborska

Lecznica Stomatologiczna Gocław
Fieldorfa 5

Lekarz na piątkę, co ja mówię - dziesiątkę!!! Lepiej nie nie mogłam trafić: spokój, przemiła atmosfera, pełne życzliwości i profesjonalizmu podejście do ledwie zipiącej z bólu i przerażenia pacjentki. Cieszę się, że są jeszcze w naszym kraju tacy lekarze i to w nieodpłatnej słuzbie zdrowia.

lekarz Tomasz Szewczykowski

Reumatolog

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Sosnowiecka 49
42-200 Częstochowa

Bez względu na to, czy pan doktor przyjmuje pacjenta prywatnie, czy w ramach NFZ zawsze można liczyć na fachową poradę i bezstresową wizytę.Serdecznie polecam! Wioletta
Opinia dodana przez: Wioletta

lekarz Marek Szczepański

Lekarz rodzinny

PZZOZ CBędzin
szpitalna40
41-250 Czeladź

Super lekarz pod każdym względem.W gabinecie czuję się jak pacjentka,nie intruz.Ogromna wiedza medyczna.Zawsze trafna diagnoza i skuteczne leczenie.Serdecznie polecam Pana Doktora i jestem bardzo wdzięczna za dotychczasową opiekę. 😊
Opinia dodana przez: Beata Pawlusińska

lekarz Witold Kaczorowski

Chirurg ogólny, Lekarz rodzinny

Mokra 10
95-071 Rąbień

Wspaniały człowiek bardzo empatyczny .Holistyczne podejście do pacjenta. Ogromną wiedzą i doświadczenie. Polecam
Opinia dodana przez: Iza b